Přejít na výpis diskuzí

FILM 30.1.2009 
217 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • great film chci vidět 2 kdy bude neví to někdo? *9* *9*
  • Doporučuju!

Komu se Avatar nelíbí, je mi to jedno, ale podle mého názoru je to jeden z nejůžasnějších filmů z této doby.. *14* Kam se na Avatar hrabe Stmívání, High School Musical,..atd. Avatar se natáčel a tvořil 15 let a každý kdo má rád fantasy filmy by se na to měl podívat, vlastně každý kdo má rád filmy typu: Harry Potter by se měl kouknout.. *15* Ještě když je to 3D film, o to víc by jste si filmu Avatar měli cenit. Jen tak se takový film znovu na plátnech neobjeví! *3* Avatar u mě vede na 1 *5*
    • alficka

Re: Doporučuju!

Musím s tebou souhlasit, že je to nej film, ale jenom...Avatar se nenatáčel 15 let, ale jen se 10 let čekalo na správnou počítačovou grafiku, jinak scénář atd. byl už napsaný a promyšlený, jen se čekalo na tu grafiku *1* *3*
  • vrtulka

Avatar je pro mě jeden z nejlepších filmů poslední doby. Viděla jsem ho v kině už 3x *15* Jednou v normálním kině, pak také v normální kině ale 3D a nemohla jsem na to nejít do IMAXU že? *1* prostě úžasný, úžasný, úžasný *3*

Avatar je nej,nej,nej filmik na svete i Pandore!!!!!!!Byla jsem na nem 6x a nikdy jsem se nenudila i kdyz o znam na zpamet!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Vsem film Avatar doporucuji!!!!!
    P.S.juknete na muj blog pro fanousky filmu avatar:neyterin.blog.cz *3*
  • Film

hej lidi nemohu se dočkat až ten film bude na DVD a ještě více se nemohu dočkat až ho uvidím ,nejlepší je mít koupené DVD s originalem než stahnuté z netu s děsnou kvalitou a bez menu
  • polinka

... je ten nejlepší film jakej jsem kdy viděla. *14* nemám co k tomu víc dodat.
  • xx-paula-xx

Nejlepší film co jsem v životě viděla!

Bože jak já ten film milujuuuu. Nejlepší film co jse viděla ta hudba příběh akce ouuu. Já nemám slov. Ten film je naprostě úžasný to spracování emoce nic v něm nechybý dokonalost sama!!! Wooow
  • avatár je moc hezký film,ale ta herečka není moc podobná nejkeri *7*stadxtý ženský se mi chce blejt *11*
  • elramos

Nadhera..

Lidi souhlasim tady se všema je to fakt krásnej film.. už se těšim až vyjde na dvd na to budu koukat každej den hihih..když jsem se na to dival ani sem nemrkl okem jak jsem byl z toho mimo..a přesně jak tady nekdo říkal..štvalo me ze sem se musel vratit do reality *1* *1* fakt nad tim celym přiběhem pořad přemejšlim atd.. kež by se fakt neco takovyho ve vesmiru našlo..pač je to krasa...mohli by udělat náký pokračování,sem z toho celej paf .. *4* *4*
    • alficka

Re: Nadhera..

přesně...na tenhle film bych mohla koukat pořád a mrzí mě jaký jsou lidi svině...všechno jenom zničí to se mi na tom filmu líbilo jak tam říkali že tady na Zemi už žádná zeleň není...
  • andrej5

NEJ FILM!

OMGGGG!!!TEN FILM JE BEST A JEŠTĚ 3D JE TO NEJ CO SEM KDY VIDĚLLLLLLLLLLLLLLLLL *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší