Přejít na výpis diskuzí

FILM 30.1.2009 
217 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril-nely

nEjjJ fíílmík všecH dOb

Zrovna sem se dokoukala na Avatara...musím vám říct...ten film je prostě božží !!! opravdu nádhera! úplně to obdivuju jak to filmaři dokázali natočit...to muselo dát hodně práce! 15 let se to natáčelo a ...... stojí to za to !!! opravdu super! byl to nejlepší film co jsem kdy viděla *14* *14* ty postavy,ta planeta.......obdivuju ilmaře,režiséra....všechny! *14* kdo se na tom podílely! ten film měl nádhernej příběh...šťastnej konec...prostě film jak má být......tohle se povedlo! kam se hrabe třeba high school musical nebo stmívání..omg! tenhle film- nej všech dob! mám ho v Pc takže každej den co příjdu ze školy letim na Pc pustit si Avatara! *14*
  • užasný film!!!

ten flm je skrátka super!!!!!!!!!!je krásny,fantastickí,nádherný!!!! !!!!!!!!!!!!ale stejne se mi víc líbí titanic...ale líbí se mi i avatar.je to tak narovnako,mylím že oba tihle filmy sou krásné *14* *14* *14*
    • Re: užasný film!!!

souhlas, oba mají skvělý příběh,režisera,soundtrack...
  • veny9

Je to super film,krásnej,a i když trošku dlouhej,tak mě vůbec nepřestal bavit =) Nevíte někdo jestli náhodou nemá být 2???
    • alficka

Re: Avatar =)

Jo prej bude ale netuší se o čem bude...A slyšela jsem i o 3 i 4 dokonce *1*
  • těm co píšou jaka je to blbost

juj ste trapni tak tu woe napište když vás to tak štve tak si načočte svůj film a potom mluvte jako

Mně se to hrozně líbilo. Grafika byla detailní, ěj napínavý a všechny ty rostliny a ptáci, které musel režisér vymyslet byly úchvatné. Nebo jak se země rozzářila, když na ní Jake šlápnul. STrašně se mi líbil vztah mezi obyvateli planety a přírodou-bylo to stršně přirozené a plynulé a v duchu děkuju režisérovi, že nenechal hlavního hrdinu umřít:) Lepší film jsem už DLOUHO neviděla!!!
  • lota

Naprosto úžasný

Strašně se mi to líbilo!! Příběh teda jednoduchej, ale příroda naprosto úžasná..měla sem v tom sále pocit, že tam sem a nechtěla sem konec..strašně moc Cameronovi děkuju za tenhle zážitek...
  • Důležitý dotaz

Ahoj Všichni, své pocity po shlédnutí tohoto snímku asi ani nebudu rozebírat, jelikož jak chcete popsat, když Vám někdo ukáže sen, který byste si chtěli v životě splnit a zjistíte, že se tak nikdy nemůže stát? pak Váš další život ztrácí smysl. Je hezké vykládat,jak je film super, ale máte někdo nějakou informaci o možném existujícím modulu nebo aplikaci, která by pomohla na základě fotokgrafie konvertovat Vaši podoboznu do AVATARA/NAVI...? KOntaktoval jsem tvůrce grafiky k tomuto filmu v USA i jeho evropského zástupce, ale obávám se, že s tímto nám nepomohou.... a myslím, že se určitě někdo z Vás dostane k produktu od nějakého nadšence, který jej vytvoří.... Díky za infor, poud byl někdo z Vás úspěšnější než já.........
    • rain

Re: Důležitý dotaz

nejsem si 100% jistá ale myslim že to je jako bonus AVATAR GAME
    • teruliiinka

Re: Důležitý dotaz

jéžiš...dit je to film...fantazie ne dokument na čt2
    • Re: Důležitý dotaz

Twl,kdo by se se s tim takhle zabejval :D ... Mě stačí,že to bylo super,dojemný a krásný..Nikdy sem neviděla lepčí film *14* :*** .....Koukam na to pořád..Každej den a pořád se mi to líbí :)..Prostě úžasný !! *14* *4*
  • kvetinka.aysel

Avatar v 3Dje nej film...ja sem byla moooooooooc natsena akorat muj nevlastni bracha rikal ze je to SLATANINA je to idion je to best fil *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • stem.i.i.i

<3bestovní film<3

Upee nejkýý film *14* ...upee ho žeru...největší dokonalost! *14*
  • dotaz

Je ten film vhodný pro osmileté dítě?
    • vasok

Re: dotaz

to kvůli takovým, jako vy lidé nechodí do kina...chodí aby poslouchaly film a ne osmileté fracky *16* *16* *16* *16*
    • rain

Re: dotaz

pokud chcete aby vaše dítě vidělo jaký dokážou být lidi svině...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit