-
Re: Re: hezký den lidi
jo super,jen kdyby se zejtra nešlo do školy *15* -
Re: 9.série
Pravda na tom je že měla doopravdy být ale podepsala ji jenom jedna čarodějka!...Takže nebude a to je škoda!A taky že ji někdo píše třeba na ffcharmedky.blog.cz jsou napsaný díly 9.série!.... -
Re: hezký den lidi
Čau!Dobře a ty? -
hezký den lidi
hezký den lidi,jak se máte???? *7* *3* -
9.série
Co je pravda na tom, že bude 9.série Charmed. -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotáááz...:D -
Ten odkaz na to mi nejde!... -
Re: Re: joo
Jj,dozvěděla jsem se že v pondělí teda zítra 31.8 už bude mít piper miminko a to Wyatta!!!Už se těším bude to napínavý jak kšandy!JJJJJJJJ! *14* -
Re: Prue
jj prue je super paige je taky dobra.
ale tam kde je paige tak v těch dílech má pajpr novou moc tak to je takový lepší *4* *3* -
Re: Re: Prue
Paige je uplně stejná jako ona....Ale Prue je dobrá!...Ale i paige!.. -
Re: příjmetemě???
Jasně! -
Re: Prue
Tak jasný že díly s Prue jsou lepší *3* Prue je prostě z "originální" moci tří... Paige je sice taky super ale prostě na Prue nemá :) ...můj názor.. *4* -
Re: joo
přesně,konečně je dávaj *15* -
Prue
můj názor je že ty díly s Prue jsou 100 násobně lepší než ty s Paige....Ale jinak souhlasím že je to úplně ten best seriál!!!
Jinak všechny řady najdete zde: http://iserialy.sk/serialy/carodejn ice/ -
joo
konečně davaj zase čarodějky *4* -
příjmetemě???
ahojky sem tu nová a můžu mezi vás *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Dotáááz...:D
béééééééééé ja budu brečet zabili Cola i když jsme to vedel:(:(:( chjo taky mohli udelat jinej konec než jeho smrt :(:( bude tam moc chybet :(:( -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotáááz...:D -
Jo, to já vím, že ho v díle Sté narozeniny zničily.
http://www.youtube.com/w atch?v=Y3dNZwnsKL4
Myslím tohle. -
Re: Re: Re: Re: Re: Dotáááz...:D -
Nevím zrovna co myslíš ale pokud je to s 5.série tak zase znovu oživl!.....Jinak už ho zničily!Právě sem se dodívala na díl sté narozeniny! -
Mmnt, ae já viděla na youtube ještě jednu verzi jeho zničení - že ho zničí zaklínadlem... Takže on e pak zase vrátil? V jakým to bylo díle? -
Tak to bude teda dneska protože dneska se ten díl jmenuje sté narozeniny.....Budu ráda všechno tam kazí!Nazačátku byl dobrej ale ted!Je hroznej!Já už se na další díl čarodějek mocinky těším!....