Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mamikalka

Re: Re: dnesní díl

jj vodpoledky sou na hofno *4* *8*
  • kikikina

Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!

Jj jeto na prd!....Budu mít rači 6 hodin než nevidět čarodějky!.......Ach jo já ten díl už chci vidět!.......
  • kikikina

Re: dnesní díl

Já sem ho zatím neviděla!....Blbý odpoledky!......A ješte k tomu sem se dívala na stránky a musim čekat!... *16* Už mě to fakt štve!....Ach jo!......Ale Leo bude starší...A piper už sním nebude chtít být!....A rozejde se s ním v 6.sérii...doufám že se na to podívám!...... *14*
  • elisssss

dnesní díl

tebn dnesní díl byl ke konci hrozně smitný...az sem brecela,snad se Leo vrátí. mejte se
  • mamikalka

Re: Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!

jj ja mam taky odpoledku ee to nááááááááááá chovno............. ale to stema bohynema bylo fakt dobrýýýýýýýý *4*
  • mamikalka

Re: Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!

jj ja mam taky odpoledku ee to nááááááááááá chovno............. ale to stema bohynema bylo fakt dobrýýýýýýýý *4*
  • kikikina

Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!

Ale ten díl včera byl docela dobrej ne?.....Mě se líbil!Hlavně jak babička vyvolala předky rodu halliwelu a wyatta požehnaly!... *3* *14*
  • kikikina

Re: Re: Dnešní díl:Boží!

To sem taky zvědavá kdy na to přijdou!...
  • kikikina

Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!

Jj musim se taky podívat na stránkách!...Zítra máme taky odpoledky!...Ach jo *9* !.....Ale co!...nevadí!...charmed forever!
  • elisssss

Re: Re: Dnešní díl:Boží!

tk se na to podívej pak večer na iserialy.sk ... mej se *3*
  • elisssss

Re: Dnešní díl:Boží!

ja takyy a moc se tesim....chudak Leo jak tam brečel :-(...hele nevíš kdy zjistí ze je chris synem piper a lea a Wayetuv mladší bratr??Jinak...to byl super díl...ten včerejší byl o ničem. mejte se *14* *14* *14* *14* I LOVE CHARMED *14* *14*
  • majka111

Re: Dnešní díl:Boží!

no,a já jsem dnešní díl neviděla a neuvidim ani zítra,protože mám odpoledku *9*
  • kikikina

Dnešní díl:Boží!

Dnešní díl byl boží přišel chris a čarodějky se proměnily na bohyně!.....Prostě boží!...Zítra bude pokračování!...už se těším!
  • kikikina

Re: Re: I HATE BILLE!!

No, jo ta Billie!....No prostě už to neřešte....A nakonci jí zase čarodějky přijali zpátky do rodiny ....de poznat že jsou opravdu dobrý!...
  • Re: dnesní díl

Jj byla to sranda!....
  • mamikalka

Re: dnesní díl

jo celkem jo ale ta opice byla teda pooootvora.
    (jo jako moje pitomá spolužačka *4* )
  • mamikalka

Re: I HATE BILLE!!

jj to teda jo *4*
  • elisssss

dnesní díl

ahojte...vydeli jste dnesní díl?S tou opicí...byla sranda jak kdyz Phoebe zjistila ze je Piper slepa a pak přišel leo...jak si dala Phoebe ruce na uši,paige na pusu a Piper na oči...to byl pohled :-D
  • kikikina

Re: Re: Re: Re: Re: I HATE BILLE!!

Nechápu že Billie uvěřila Christy že jsou Čarodějky zlý!....Když byla normoš tak byla docela fajn *3* ........
  • mamikalka

Re: Re: Re: Re: Re: I HATE BILLE!!

jj billie de dyž je sama ale jak se kní pak přidá ke christy tak to je fyct blbý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit