-
Čarodějky
Ahoj všem,nevíte proč na Primě přestali od pondělka od 18 hodin Čarodějky?ale vysílají přiblblých 5proti5? *10* *10* *10* -
Re: Obaly na dvd Čarodějky
Tak to já vážně nevím...na co je potřebuješ?... -
Obaly na dvd Čarodějky
Ahojky prosim Vás nevíte někdo,kde se dají stáhnout obaly na dvd čarodějek, dík moc za odpoveď *4* -
Re: Re: Re: Pozor!!!!
Jj to už vím..Ale já se nedívám...I když bych chtěla nějak to mýjím... *1* *1* -
Koukněte se
Tady je taky něco o čarodějkách...nešlo mi to dát do odkazů a tak to dávám sem ...kdyžtak se koukněte *4* http://trdlovinky-ivulinky.mypage.cz/ -
Re: Re: Pozor!!!!
tk to bych neřekla...ja bych spí ocenila..kdyby to davali do znova az skončí celej seriál... :-) -
Re: charmed
Jj taky se na něj ráda dívám a mohla bych se na něj koukat pořád *1* -
Re: Pozor!!!!
suprový :-) -
Pozor!!!!
Kdo si chce znovu vychutnat Čarodějky od začátku, tak od 29.9.od 18 hodin na Primě začínají od jedničky. *1* *1* *1* -
Re: Dneska byl dobrej díl!..:-)
jj to teda *3* -
Dneska byl dobrej díl!..:-)
Dneska byl skvělej díl co na to říkáte?..Jak pořád Wytt si chtěl hrát s tím druhým mimčem!..:-D -
muj blog
Ahojte...prosím podíváte se na muj blog o charmed?A zanechte tam prosím nejaký ten komentář jak se vám blog líbí...přece vám to nic neudelá... blog: http://forever3charmed.blog.cz dekuju...jo a jinak JÁ MILUJU CHARMED...JE TO NEJJJJJJJJ SERIÁL!! -
Re: charmed
Jj je to lepčí než hannah montana a hsm i když tyhle dva seriaály miluju!... *14* Ale nej jsou charmed -
charmed
dobrej seriál,vždycky se na něho dívam,ten včerejší díl byl dobrej *4* -
charmed
dobrej seriál,vždycky se na něho dívam,ten včerejší díl byl dobrej *4* -
Re: Re: Re: nej
Jj to je štěstí!....Já se ted nedívám protože jsem se dívala na stránkách ale ne na všechno takže se zase začnu dívat!...A v pátek to bylo s tím Wyatt co oživil toho draka?.... *4* -
dneska super díl!
ahojte....dneska byl super díl...myslím že dostal Kriss taky za vyučenou a da uz s tema demonama setram pokoj...aspon na chvilku.Jo...chudacek Wayet jak mel tu rymu a horečku.Tk I LOVE CHARMED a mějte se!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: nej
jj to teda *4* -
Re: nej
jj...jeste ze ho zachránily a nedali těm hnusakum co ho chtěli "uklidit" !!!! -
nej
to stim drakem jak ho oživil ten wajet tak to bylo hustyy *1* *1* *1*