-
Re: Re: Charmed
Jooo....to teda joo..... *14* *14* *1* *1* *1* -
Prue byla lepší....
Ahoj lidi... *3* ja teda nevim jak vy,ale ja sem mela radsi dily prue...nevim jestli jste videly i ty s paige(nebo jak se to píše *1* )ale jestli jo,a mate stejny nazor tak nhapishte:Prue byla lepší....jj??
tk jj pp -
Re: I HATE BILLE!!
I HATE BILLE...And I Love Charmed......
jj to je pravda ale podle me jsoun i lepsi dily s prue protože ty s Paige nebo jak se jmenuje jsou potom uz o nicem....
jj a ja mam nejradsi prue... tk pp* -
Re: juuu
JJ TO JJ Ten byl fact guttovejj....
koukas na ne castooo??
pp.... *3* -
MIluUJuu jeE......
AHOj ja seM nejVEtSI FaNynka CarOdEJeK.....
T JoO... JA KoUkaM kaZDy VsEdnI den NA jeJicH SERialYY...(pro pripad kdyby to nekdo nevedel,taj je davaj kazdy vsedi den na Primě od tři čtvrtě na dvě...=))...JI naK mAm SpIS raSi diLy s pRue a ne PaIGe__xĐ.... Nn a JinaK NIC nO...KdYByST NEkdo ChTeO nicH vEdet vic TAK napisTe na :
bombabouchla@seznam.cz *14* -
Dnešní díl
Ten dnešní díl ze středověku byl dobrý a napínavý,obzlášt to jak Phoebe jzistila to s Démonem(ble) *9* -
juuu
ten díl se skřetama byl guuut *3* *3* -
HLASUJTE !!!!
http://ivana-ferda.blog.cz/0912/ble skovka
Hlásněte zde,hlasovat může kdokoliv *4* *3* *4*
Odpovědi napište do zpráv autorovi :-) -
Re: blby
toje hrozný že to už nedávaj -
dobry
ahojky ten včerejši díl byl gut...
hele jen tak by mě zajímalo stalo se vám něco pá. 13 mě teda samy guut věci :) -
Autogram
Čau nabízím autogram všech 3 hlavních postav(Piper,Phoebe a Paige) z Čarodějek pokud byste měli zájem jukněte sem www.littlebuffy.blog.cz -
Re: Re: Tu je teda živo!
Hele já už mám ten desing...TAk doufám že se na ICQ nějak střetnem... *3* -
Re: Tu je teda živo!
Mě se nezdá? *1* -
Tu je teda živo!
Tak se koukám...že je tu pekně živo teda. *1* *3* *1* *3* -
Re: Nové díly?
9.série není...Jak dávají to nazačátku tak to vyrábějí ruzní lidé...Tak že 9.série není škoda :-( -
Re: Re: ...
No jo,myslím že ji dávali -
Re: Re: jak to teda je s 9 sérií
Škoda...pokračování by bylo super..a kdo s tím vlastně přišel že by byla 9.série?? -
Re: Re: Re: Re: Re: Kolik je vám let?
Mě je 10 *1* ...I LOVE YOU CHARMED!! *14* -
Re: blby
¨Jo jo je to blbýýý!!!...Musím se na to dívat na stránkách!!.... *10* -
Re: jak to teda je s 9 sérií
A neustále se nachytávají další a další :)
8. série zakončila celý seriál v roce 2007 v USA. Sám Brad Kern se již několikrát zmínil, že do Čarodějek už dal vše, co chtěl, nyní že je čas po 8mi letech končit v nejlepší formě, než dále pokračovat s nějakými slaboduchými nápady. Proto se seriál rozloučil 22. epizodou 8. série, kam byli povoláni tak nějak všichni Halliwellovi ze seriálu (krom Shannen Doherty - Brad Kern řekl, že má odvahu ani finance, aby ji znovu obsadil).
V tomto díle se všechny tři životy sester uzavírají (Piper má 3 děti a otvírá si doma restauraci, Paige má s Henrym chlapečka a dvojčata - pak nadále působí jako Čarodějka, Phoebe má 2 dcerky - nahlížíme, jak s Coopem jedou do porodnice potřetí)
A to je opravdu definitivní konec :)