-
Mají tam chybu!!
Mají v tom popisu chybu!! Ta spiritistická deska jim ukáže slovo půda a né podkroví!! ten díl už jsem viděla si 3x a v tomhle popisu mají prostě chybu!! *13* -
Re: Re: I HATE BILLE!!
Velmi souhlasím stebou,Prue mám nejraději ale moc taky ostatní.Ze začátku jsem ani nemusela Paige,ale je to fajn holka a Billie ta mi nikdy k srdci nepřirostla s omluvením je pro mě přihlouplá bloncka (nemám nic proti blondýmkám),ktera tam vlezla a myslí si,že je něco jako 4 když beru i Prue 5 sestra..nechápu :) -
Re: Prue
zabije ju na konci 3.série démon Shax *9* -
Re: Prue
coo?? ona prue umře ?? tak to nee jako sem nevěděla že umře ale je fakt že v jiném díle je už jiná holka taková mno docela v poho nejsem si jistá ale asi paige už nevím ten seriál miluju a dívám se na něj každej denn *14* *14* -
Prue
jak vlstne zemrela prue?dekuju za odpoved *4* -
úvodní píseň
ahoj prosím nevíte kde bych stáhla tu úvodní písničku? děkuju *4* -
Re: Re: pomůžete?
No teda to How Soon is Now originál je od Tatu... -
Re: Re: Re: pomůžete?
*1* *The Smiths, překlep. *1* -
Je od Love Spit Love, ne od The Simths. *13* -
Re: pohár
Asi myslíš 7x04 - Čarodějky a piráti. -
Re: pohár
záleží na tom, jaký pohár myslíš *3* -
pohár
ahojky...neví někdo v jekém díle a v jaké sérii májí čarodějky ukradnout ten pohár *7* *7* ....díky *3* -
odkazy
prečo nechcete pridať moju stránku medzi odkazy?? hlavne, že stránky čo už vyše roka nefungujú tu sú -
NEWS
V komiksový verzi bude pokračování čarodějek: http://charmed.wikia.com/wiki/Charm ed_Comics -
děkuju *4* -
Re: pomůžete?
The Smiths - How Soon Is Now *3* -
pomůžete?
Ahoj...chtěla bych vědět jak se jmenuje úvodní písnička z Čarodějek a od koho je...víte to někdo? předem děkuji :) -
Re: Re: Datum Narození
Jako to si myslel/a Rose McGowan nebo Paige Matthews? *7* -
Re: Re: Re: Dobré
Já mám na facebooku stránku Charmed..Ale na facebooku jich je vážně hodně řekla bych tak přes 200 *14* -
Re: Re: I HATE BILLE!!
Jo bude tam v už na začátku 8.série .jo mě se zdá docela fajn Billi na konec je hodná *4*