Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sarda

Re: Re: Re: ŠOOOK!

nesmis tam nechavat ty mezery vis... *13*
  • terinka14

Re: I HATE BILLE!!

no podlě mě billie je dobrá a do 8 serie se hodila.....ale jinak je asi nej phoebe.....
  • Re: Re: Re: Re: Re: ŠOOOK!

tie fotky sú z filmu V objetí upíra (Embrace of the Vampire)
  • Re: Re: ŠOOOK!

ten odkaz nefunguje
  • elisssss

Re: Re: Dobré

ta na facebooku už je...sice ne přímo pro sobnosti.cz (tady co píšou) ale nějaká tam je :-)
  • mamikalka

Re: Dobré

jojo přesně tak hele tak mě napadlo co třeba nak založit na fejsu skupinu charmed mmm *7* *7* *7* jako my co si tady pišem vite *3*
  • maeve

Dobré

Dobrý seriál. Dřív jsem ho fakt žrala, teď už tak moc ne, ale vždycky se na něj ráda podívám *4*
  • mamikalka

Re: Re: Re: Re: Re: ŠOOOK!

jo je to hnusny *8*
  • kikikina

Re: Re: Re: Re: ŠOOOK!

STRAŠNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ONA O TOM URČITĚ NEVÍ!!!!!TOHLE BY NIKDY NENAFOTILA!!!!!!!!!!!!BLÉÉ!!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *7* *7*
  • kikikina

Re: MIluUJuu jeE......

Já sem též největšíí uplně největšíí fanoušek!!...Ale s Paige a Prue: No já mám nejky Paige ale díly jsou všechny fajn i s Paige i s Prue!!..Talže CHARMED FOREVER!! *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: ŠOOOK!

NECHÁPU TO...DÁVÁ MI TO TAM MEZERY- JSOU TAM DVĚ...TY SI SMAŽTE A PAK TO PUJDE! (INDEX A U KONCE ALYSSA-MILANO
  • Re: Re: ŠOOOK!

http://alyssa-milano.emodelka.cz/in dex.php?cat=23381&celebrita=alyssa- milano&stran=5
  • Re: ŠOOOK!

http://alyssa-milano.emodelka.cz/in dex.php?cat=23381&celebrita=alyssa- milano&stran=5 TOHLE JE TEN ODKAZ...TEN PŘED TÍM NEFUNGUJE!ALE VŠICHNI SE PODÍVEJTE!
  • ŠOOOK!

POZOR! VŠICHNI POZOR! NAŠLA JSEM JAKSI ZVLÁŠTNÍ ALYSSINY FOTKA! NEMOHLA JSEM TOMU UVĚŘIT! TADY JE ODKAZ A PROSÍM VŠICHNI SE TAM PODÍVEJTE A NAPIŠTE CO SI O TOM MYSLÍTE! http://alyssa-milano.emodelka.cz/in dex.php?cat=23381&celebrita=alyssa- milano&stran=5 *10* *10* *10* *7* *7* *7*
  • Re: ???

Je to v 5 sérii díl 22-23
  • elisssss

Re: Prue byla lepší....

jo...Prue byla fkt dobrá, ale nejde to takhle srovnávat, díly s Prue i díly s Paige mají své výhody i nevýhody, takže nevím. Ale NENÁVÍDÍM DÍLY S BILLE! TU NENÁVIDÍM! BITOSTNĚ NENÁVÍDÍM!! Mějte se *3* FORVER CHARMED *3*
  • ajaaa

Re: Prue byla lepší....

Prue byla nejlepší:) společně s Piper:)
  • alchamei

Re: Datum Narození

Dobrý,už to vím a pro ty,kteří to nevědí,tak 2.8.1977
  • alchamei

Datum Narození

Nevíte někdo,kdy se narodila Paige?
  • ???

Ahoojky lidi jsem velký fanoušek Charmed... ale chtěla bych se zeptat jaká je série a díl s názvem souboj titánů... Předem děkuji za odpověď :) MarushQa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší