-
prosím!...doufám že reklama nevadí!...
Prosím ještě jednou koukněte na muj blog charmed.bloger.cz mužete soutěžit v další bleskovce nebo v jiných soutěží!...Díky!...Doufám že reklama nevadí!... -
Re: Wyatt
Myslíš když byl ještě malej?...Jj tak to byl strašně fajn! *4* ... *3* -
Wyatt
Ahojte...hele,ze je Wyatt uzasne roztomilý...ja z neo nemuzu,ty jeho sladke ocicka :-) -
Re: Re: Re: Prue
Jj píše se to Prue....protože to by nebyla angličtina.... -
Re: Re: Prue
nn píše se to Prue...celý jméno je Prudence :-) -
Re: Prue
mam dotaz...píše se to Pru nebo Prue?Podle me se to píše Pru ne? *7* *7* *7* *7* -
jj zabil ji démon shax!.... -
9.série
Moc díky. -
to bude tím že jí ve 3. sérii zabil démon... -
Prue
Proč v dalších sériích už není Prue ?? -
Re: Re: Re: Re: I HATE BILLE!!
Billie je promě tak akorát ale když se spojila s christy tak to přehnala! -
Re: Re: Re: I HATE BILLE!!
dekuju...jeste ze tak -
Re: Re: I HATE BILLE!!
Billie tam je pouze v 8. sérii -
Re: I HATE BILLE!!
jooooooooooooooooo...je to blbka...fakt se tam hnusne vetřela...neteším se na ty díly s ní...snad jich bude málo...neví nekdo kdy tam nastoupí ta blbka Bille? -
I HATE BILLE!!
nesnáším Bille *10* *10* *10* *10* !!!!!Podle me je hnusná a hrozná...je to moc tří a ona se tam hnusne vetřela *16* *16* *16* *16* *16* ...omlouvám se ze t tu sem ´tak píšu ale proste vám to musím říct...a kdo má se mnou stejný názor tk prosím pište!!! A HATE BILLE!And I Love charmed...:-D a nejvíc Piper...mejte se a Bille je hrozná!!! Tk zatím! *10* *16* *16* -
čw
ahoj lidi nevite někdo pls kolikatej díl a serie byly tento týden? 1.9-5.9 *3* -
Re: dnešní díl
dneska jsemje nevidela,byla jsem se segrou ve meste a zitra jdu po skole s kamoskou,takze je neuvidi,ale uz jsem je videla 3 za sebou -
Kolik je ti vlastně let? -
Jj, viděla jsem docela dobrej!Mužeš se kouknout na muj blog charmed.bloger.cz tam sem ho napsala!Jak se líbil tobě?? -
dnešní díl
viděly jste dnešní díl čarodějek?????