-
NOVY KLUCICI E-MAIL
DEJTE MI KLUCI EMAIL????? *4* *14* *14* *3* *5* *8* *13* *9* *5* -
charmed
som s toho de bil mam moc rada charmed a nevem na ktorej stranke su po cezki komplet vsetki casti poradite mi nekto???????? *8* *8* -
Kdy pojedou čarodějky??!
ahoj,nevíte kdy zase pojedou čarodějky?Já je moooooocinky mám ráda,ale fakt nevím kdy pojedou,poradíte mi prosím!!!!Když tak mi odpověď pošlete na e-mail julay5@seznam.cz
Předem dík *3* -
autogram
ahoj prodávám autogram Charmed za 450 kč jsou to tištěný podpisy kdo má zájem pište mi na e-mail. *1* -
charmed
moccccccccc heskýýýýýý a hlavně se mi lilbily ty hetrečky jak to hralý *15* -
charmed
Moc se mi celý seriál líbil, ráda bych ho měla, ale v češtině. Neví tady někdo, kde by se dal sehnat? Jeden typ jsem měla, jenže byla složitá doba, musela jsem se věnovat jiným věcem a mezitím mi ta možnost unikla. Prosím, poradí mi někdo?Moc děkuji předem. -
Cawes!
Cawte,pozrite sa na moju webku!www.charmed-love.blog.cz *14* -
čarodejky
čau kdo mi pomuže pomoct z rapidshare to je na netu taková stránka kde se dá stahovat tak tomu dám stánku kde si muže stáhnout česky 8 řad čarodejek moje icq 273975223 *3* -
Re: Re: Re: Omluva
juu tak to je skvělý -
Re: Re: Re: Re: 9.serie- blbost
ne nedawaj lidi... pokud ste si totiž newšimly tak holly marie combs měla w osme serii ukazku z 6.. nebo 7 už newim -
Re: Re: Omluva
nene konec to neni segra jedny m y kamosky jela do anglie a tam wysilaj dalsi rady čarodějek..!! -
Charmedky
je to nej.seriál jakej existuje!!!!!ikdyž od 5.seríe už to není vono...dřív byly o hodně lepší ty díly,ale teď.... *13* P.s.Phoebe je z nich nej!!! *15* -
I ♥ Charmed
já charmed uuuuplně miluju ,s kámoškou na charmed hrajeme já sem Piper a ona je Paige -
charmedík
Je to nej seriál mám ho z mou nej kamoškou nejradši ona má ráda pheobe a já piper *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Miluju je *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
tady staujte
6-8 serii mužete stahnout na rapidshare
třeba šestou :http://rapidshare.com/files/61174001/charm0601.part4.rar
teď třeba sedmou: http://www.rapidsafe.net/rc-QmYhhDMycTM/charm0701.part3.rar
tady osmou : http://rapidshare.com/files/51814136/Charmed_-_8x01_-_Still_Charmed_And_Kicking_-_DVDrip.part2.rar *8* -
Charmedky
Ahojky! Čarodějky miluju..Koukněte na můj blog o nich! www.charmed--club.blog.cz *3* -
Re: Potěší mě někdo
ja sleduju čarodějky od 4 řady do poslední....
nejhezčí to bylo když se objevil Chris.Možná že čarodějky budou davat nove dily 9,10 řadu.Nema nikdo čarodějky na dvd rad bych se na ne zase kouknul je to pro mně druhy nejlepší serial po simpsnech.Koukně te se prosim na muj blog harmy10.blog.cz -
Re: tak jak to je?
cus jestli máš slovenskou tv markýzu tak tam je ještě dávaj každou neděli 2 díly po sobě od 11:00 teprv počali chrise *1* pá *3* -
Re: Re: tak jak to je?
jako ja mam carodky rada akorat jak je od zacaku dawali taq sem je zacala nestihat a kdyz nevim o co jde taq je to na nic a mrzi me to... *8* -
Konec???
Taky jsem už o tom četla, že se natáčí další řada. Ale není tonic podloženého.Ale bylo by to fajn *3* . Už jsem si na holky zvykla. *14*