Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holky jsou super

Jsem ráda, že všechno dobře dopadlo a holky jsou šťastné. Vydržela bych klidně i pár dalších sezon.VÍTE NĚKDO, KDE BY SE DALY SEHNAT DVD SE SERIÁLEM? VÍM, ŽE TO PRODUKUJE WARNER BROS., ALE TI HO V NABÍDCE NEMAJÍ. PORADÍTE? Jsem tu poměrně nová.Díky. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Konec???

Nekončí, v Americe je natočená devátá a desátá řada, devátá už je odvisílaná a desátá se vysílá teď, takže u nás tak za rok, za dva, ale ještě nějaké díly budou *14*
  • Re: Re: Re: Konec???

končí byla to poslední série.Nemáte někdo všechny díly čarodějek?Já bych je od vás koupil.
  • Re: tak jak to je?

Dopadlo to báječně.Nikdo neumřel.Phoebe se vdala za Cupida.Všechny sestry měli krásné děti a byli šťastné.No krása,ale stejně mi budou chybět. *4*
  • Re: Soundtrack

nevim kdo jí zpívá ale mám jí můžu poslat
  • tak jak to je?

Lidičky, já neviděla poslední díly, jak to prosím Vás dopadlo???? Všude píší, že dobře a kamoš říkal, že všichni (kromě 2 synů) umřeli *7* *9* . Tak teď nevím, prosím, písnětě mi.
  • tak je konec

ty jo neberete ten konec moc tragicky??vždyť to dopadlo dobře všichni to přežili a skončit se má vždycky v tom nejlepším ne??Další řady už by neměli ten náboj a stejně by zklamali...
  • Re: Konec!!!!!!!!!

Hojky, nevidela jsem ted posledni dil, jak to skoncilo???? please!! Videla jsem naposledy jak vybuchl barak. diky *5*
  • nevite???

nevite, jestli budou dalsi dily??? doufam, ze jo ja carodejky miluju, nebo jestli je v televizi nebudou davat aspon znova??? pls odpovezte... *7* *14* *14*
  • Soundtrack

Nevíte někdo kdo spíval úvodní píseň?A jestli se dá stáhnout ve formátu mp3?Díky.
  • Máte rádi Čarodějky?

Ahoj lidi, máte rádi Charmed? Taky vás tak moc moc mrzí, že skončily? NEZOUFEJTE, já vím, že tohle bude z nít jako reklama, a vlastně to taky je reklama, ale pořád máte šanci čarodějky oživit, a stačí jenom, když budete občas navštěvovat stránku www.carodejky.7x.cz. Podpoříte tím její tvorbu!! Díky *3*
  • The best

Tak musim rict ze je mi z toho smutno ze to skoncilo. Fakt toto je jeden z mych nejoblibenejsich serialu ktere jsem videl.
  • Re: Re: Konec???

no jako já taky doufám
  • DVD

nemáte někdo čarodějky od 1 do 8 serie na dvd v češtině a ve slušný kvalite?
  • čarodejky

hele když tak mi napiš te na to icq
  • čarodejky

a kde na youtube sou ty dili me to našlo jen tak 5-10 min
  • čarodejky

hele ale na you tube to je anglicky a nevite jetli nekdy to budou davat jeste nebo nemá nekdo nejaký řady klidne s titulkama pište bud icq 273975223 nebo e-mail vstuchlik díky moc ale deska to bylo pekný hlavne ten záver a jak tam litali z času do času
  • Konec!!!!!!!!!

Tak nám Čarodějky skončili!Ještě nikdy,po skončení žádného seriálu jsem tak nebrečela.Bude se mi stýskat!Ještěže na You Tube je hodně videí,abych si je mohla připomínat.Zdravím všechny fandy.Ahoj. *14*
  • Re: Re: Re: 9.serie- blbost

díky uklidnilas mě je to muj nej serial
  • Re: Bohužel KONEC..už zminovaný:(

to je v prdeli!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit