Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Nové díly?

Jo no, taky jsem o tom slyšela že je 9 serie, ale u nás asi už nebude, možná až někdy za dýl, to je blbý *9*, kdyby tak NOVA přikoupila ty další díly.
  • 9.serie- blbost

rozhodne nebude 9 serie protoze autorka Paige, Rose mcgowan odmítala natočit 8 serii ale musela jelikož měla smlouvu na 4 roky (4. až 8 serie)
  • už vím!!!

Už vím jak se jmenuje!!!Victor Webster!! *3* *8* *15*
  • jak se jenom jmenuje??

Hele neví někdo z vás jak se jmenuje ten copid??co dohazuje lásku phoebe??
  • Nové díly?

Na YOU TUBE jsem viděla upoutávky na devátou sérii Čarodějek.Já myslela,že to končí osmičkou.Prý je to dalších 22 dílů.Co vy všichni na to?Pá. *4*
  • paige

ahojky rose se ted zase obarvila na rezavo??? *7* ploc *9*
  • ...

pokud máte rádi alyssu milano: phoebe tak určitě koukněte na stránku www.alyssamilano.er.cz
  • Re: Nevíte

Colea Turnera hraje herec Julian McMahon
  • Nevíte

Nevíte jak se jmenuje herec který hraje cole turner? Dík za odpověď.
  • Re: Re: sháním, zaplatím

Ahoj Martine.Jakou sumu by jsi si představoval za všechny série na DVD v češtině?
  • Re: sháním, zaplatím

Ahoj, viděl jsem ,ře řádáš o seriál Charmed-Čarodějky já mám všech 8 serii a to v češtině..Kdybys chtěla vědět víc tak mi napiš na e-mail rozhodně se domluvíme!!!
  • Re: Re: Prosba

Ahoj mohla by jsi mi napsat jméno zpěváka úvodní z čarodějěk díky Eva
  • napiste nekdo

napiste sem nekdo neco pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • charmed

mohli byste mi napsat na e-mail kde si mohu stáhnout 8 řadu v češtině díík *4*
  • Re: Prosba

Ahoj, tak jsem ti to poslala. Užij si ji. *15* *5* *1*
  • Prosba

Cau prosím vás o malinkou prosbičku, kdo by mi pls poslal ůvodní písníčku z tohoto seriálu dííík moc !!tady je můj mail Bartoska12@seznam.cz kdo pošle , toho odměním.:) *14*
  • seriál

kde si mohu stáhnout seriál CHARMED hlavně 8 sérii pište mi na e-mail ddííkk
  • Re: Help

ahoj já bych se tě chtěla zeptat jak děláš ty fotky a v jakém programu.
  • Uvodní píseň

A mě by si ji taky poslal moocinko prosím???? *14*
  • prosím

nevíte kde bych se mohla podívat na 1.řadu čarodějek????jestli jo tak mi prosím poraďte *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit