-
Re: Nové díly?
Jo no, taky jsem o tom slyšela že je 9 serie, ale u nás asi už nebude, možná až někdy za dýl, to je blbý *9*, kdyby tak NOVA přikoupila ty další díly. -
9.serie- blbost
rozhodne nebude 9 serie protoze autorka Paige, Rose mcgowan odmítala natočit 8 serii ale musela jelikož měla smlouvu na 4 roky (4. až 8 serie) -
už vím!!!
Už vím jak se jmenuje!!!Victor Webster!! *3* *8* *15* -
jak se jenom jmenuje??
Hele neví někdo z vás jak se jmenuje ten copid??co dohazuje lásku phoebe?? -
Nové díly?
Na YOU TUBE jsem viděla upoutávky na devátou sérii Čarodějek.Já myslela,že to končí osmičkou.Prý je to dalších 22 dílů.Co vy všichni na to?Pá. *4* -
paige
ahojky rose se ted zase obarvila na rezavo??? *7* ploc *9* -
...
pokud máte rádi alyssu milano: phoebe tak určitě koukněte na stránku www.alyssamilano.er.cz -
Re: Nevíte
Colea Turnera hraje herec Julian McMahon -
Nevíte
Nevíte jak se jmenuje herec který hraje cole turner? Dík za odpověď. -
Re: Re: sháním, zaplatím
Ahoj Martine.Jakou sumu by jsi si představoval za všechny série na DVD v češtině? -
Re: sháním, zaplatím
Ahoj, viděl jsem ,ře řádáš o seriál Charmed-Čarodějky já mám všech 8 serii a to v češtině..Kdybys chtěla vědět víc tak mi napiš na e-mail rozhodně se domluvíme!!! -
Re: Re: Prosba
Ahoj mohla by jsi mi napsat jméno zpěváka úvodní z čarodějěk díky Eva -
napiste nekdo
napiste sem nekdo neco pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
charmed
mohli byste mi napsat na e-mail kde si mohu stáhnout 8 řadu v češtině díík *4* -
Re: Prosba
Ahoj, tak jsem ti to poslala. Užij si ji. *15* *5* *1* -
Prosba
Cau prosím vás o malinkou prosbičku, kdo by mi pls poslal ůvodní písníčku z tohoto seriálu dííík moc !!tady je můj mail Bartoska12@seznam.cz kdo pošle , toho odměním.:) *14* -
seriál
kde si mohu stáhnout seriál CHARMED hlavně 8 sérii pište mi na e-mail ddííkk -
Re: Help
ahoj já bych se tě chtěla zeptat jak děláš ty fotky a v jakém programu. -
Uvodní píseň
A mě by si ji taky poslal moocinko prosím???? *14* -
prosím
nevíte kde bych se mohla podívat na 1.řadu čarodějek????jestli jo tak mi prosím poraďte *3*