Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Konec???

no to doufam že nekončí:((((
  • poradit plsky

ahojky..tak za 1,dneska 26.2.08 byl v televizi poslední díl čarodejek??nebo bude další...???
    2,stale nechapu jak misto prue se najednou objevila paige?plsky odpovedettt *9*
  • Re: Omluva

Hej vůůůbec...já ten seriál miluju...poč třeba nenatočí nové díly....třeba s těma jejich dětma..hlavně ať natočí ještě nějakou řadu....
  • Potěší mě někdo

Nazdárek všem fanouškům Čarodějek! Také já nemohu dopustit na tento bezvadný seriál. Koukám na něj od první série, jenže mi kvůli škole a nyní kvůli práci uteklo pár desítek dílů, což mě velice mrzí a tak se chci zeptat: není mezi vámi nějaký ten můj světlonoš, který by mi mohl dodat nějakou tu sérii? Čím víc, tím líp. Tyto nové díly jsou super, ale nejvíc by mě potěšily první díly *4* Předem díky *3*
  • Bohužel KONEC..už zminovaný:(

Ach jo:( tak Charmedky skončily asi tak před 37 minutama nadobro bohužel:( byl to můj NEJ seriál nebo teda jeden z nich a poslední díl byl nádhernej nejhezčí byo jak setam celá rodina..i nerodina zatim sešli bebííííí
    P.S *I LOVE THIS SERIAL* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *1*
  • Konec???

Takže čarodějky dnešním(22dílem 8řady)nekončí*?**?**?**?*já že končí...to tak vypadalo...
  • Re: Re: Re: KONEC CARODEJEK!!!!

jj už vim
  • Re: Re: KONEC CARODEJEK!!!!

Ano, ale když tu stránku prozkoumáte tak zjistíte, že jsou to pouze fiktivní internetové díly psané fanoušky. Pouze jako text. *4*
  • Omluva

Takže ikdyž je to těžký a je mi to líto...tak 9. serie opravdu nebude...na té adrese co jsem sem dávala to bylo jen ajko fanfiction nebo něco takovýho a jestli jsme to teda dobře pochopila tak byl díl odvysílaný dnes opravdu poslední...ikdyž doufám že tomu tak nebude...ale s největší pravděpodobností je KONEC:-(
  • Re: KONEC CARODEJEK!!!!

A nebo zkoukni tohle...tam teda nejsou stejný učesy z předchozích epizod a je tam dokonce nová herečka http://www.youtube.com/watch?v=o8mI 1d3gTPQ *3*
  • Re: KONEC CARODEJEK!!!!

koukni se sem...píše se tu ještě o 9. a 10. serii http://charmed-net.de/en/ *13*
  • Re: Re: 9.serie- blbost

A ty si zase vsimni, ze v te znelce na 9. serii jsou videa ze serii predchzich (poznas to hlavne podle ucesu herecek). Do znelky k nove serii se vzdycky davaji sceny (pri predstavovani herecek) z nove serie! *3*
  • Re: super super serial

No nerad ti to rikam, ale 8 rada uz byla...
  • KONEC CARODEJEK!!!!

Hej to je v haji ze uz konci!!!!!!! *9* *9*
  • super super serial

toto je nejlepší serial co znam mohla by byt 8 řada *5*
  • . serie

No nechci do toho kecata le an netu píšou i o 10. serii tak nechápu proč se hádáte o 9.:-D http://charmed-net.de/en/
  • Help please

nevite kde bych se moch podívat na ňaky dil v češtině
  • Re: jsou nejlepší

charmed is good serial buitiful od 5 serie do 8 serie chtěl bych aby je zase začli davat když teď končí ta 8. serie
  • charmed season 9

ahoj tak stou 9 sérií nevim koukala sem se na www.youtube.com ale kdyby to tady bylo tak hodně za dlouho
  • Re: 9.serie- blbost

Hele nevěřící.Najeď si na YOU TUBE a do vyhledávače napiš:charmed 9 season opening credit.A uvidíš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit