-
Re: Re: Uvodní píseň
ahojky,
mohl by jsi mi prosim tě poslat úvodní písničku?
díky -
Re: staré díly
v nědělu na markíze v 10:00 *3* -
Re: Help
Nespletls sis Čarodějky s Pánem prstenů? -
Help
Lidiškyyyy, jakpak můžu přihodit k čarodějkám fotešky?hm, helpněte mi někdo. Moc dík -
Re: Re: Uvodní píseň
Ahoj Billie!
Pošli mi prosím tu uvodní píseň na můj mail.Díky -
sháním, zaplatím
Ahoj. Snáním všechny serie. Pokud možno v čj, platím dobře. Jen solidní jednání. -
Re: Uvodní píseň
Mám ji, můžu poslat mailem *1* -
Díly
Spousta dílů je na charmed4p.ic.cz. -
staré díly
Čarodějky je ten nejlepší seriál co na NOVĚ mohli dát.Škoda že jsem je nevidela už od 1.serie.Nevite nekdo kde bych ty stare dily mohla zkouknout.divala jsem se na zkouknito a nic jsem nenasla *3* *4* *5* *8* Poradte prosim? *7* -
Re: Klub
a jak se mám přihlásit?????? -
V televizi od 1. série??
ahojííík, lidičky, nevíte někdo jestli se bude vysílat charmed od 1. série??? A jestli, tak kdy??? Díkes *4* -
tamarila
Zkoušela jsi zkouknito.cz? -
Díly čarodějek
Pomozte mi někdo.Kde se dají zkouknout celé starší díly.Některé díly jsem neviděla a nerada bych o ně přišla.Prosím. *1* -
Re: Re: Charmed is great
TOSNAD NE.ŽENSKA JA TAKY UMIM ANGLICKY -
Re. Re :Re: Pro. ČARODEJKY
ČARODEJKY UNIKATNI SUPR DIK -
Smrt Prue
tamarila:Prue zemřele v díle s názvem Rozpoutalo se Peklo. -
Konec
Včera jsem na netu viděla poslední díl Čarodějek.Brečela jsem jako želva. *9* *14* -
Re: Nej seriál
ahoj jj charmed sou dakt nej nej...tak je upe žeru..jen Athéna Pallas??Nejsi náhodou Markéta???A máš sestru Terku jestli jo tak písni...páč takovou přezdívku nemůže mít nikdo jinej...a jestli ne tak sry *1* *1* *4* ......já teda taky moc nestíhám ale nahrávám!! *14* *14* čus a charmed forever!! -
smrt Prue
Řekněte mi někdo,jak se jmenoval díl,kdy umřela Prue?Ani jednou jsem ho neviděla.Dík. *7* -
Nej
Je to nej seriál na celééééééééééém světě!!!!!!!!! *14* *14* *14* !!!!!