-
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
Stephanie na to nejspíš zatím ani nešahla, protože je hodně nas*atá kvůli tomu že jí z toho nic nekápne když už to maj všici z půlky přečtený, ale má novou knížku hostitel a ještě novější knížku, která vyjde za 12 dní v americe (což znamená že u nás tak za rok a půl) ,,Druhý krátký život Bree Tanerové" - ,, second short life of Bree Taner" A myslím že to napsala před new moon a má to něco společnýho s Eclipse. -
Re: Re: Re: Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) Official Video
Máš pravdu ten klip je celkem strašně udělanej, ty snímky se tam často nehodí ani do rytmu ani do toho co zpívaj. Ale mně se písnička třeba líbí, ale né ten klip a ani do filmu se asi moc nehodí. -
Re: j
Čau prdlo, to že máš čenohnědý vlasy je asi jediné. nemáš ani oči ani výraz jako kristen. Jiný nos, jiné rty, jiný tvar obličeje. JSI ZNAČNĚ jEDnOduŠšíHO kalibru a tak si ,,žer" stmívání dál. -
j
www.lide.cz/prdlousek14 pište mi na lide vypadam jako kristen opravdu stmivani žeru už od zacatku roku je to desny že jo! vy kundacííí *16* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
hlavně že ty si strašne chytrá vid a hp je náhodou lepšejší než náká trapná twilight sága za chvilku stejně omrzí...! a na mé slova dojde! dávám tomu maximálne 2-3 roky vic ne potom ani pes nevzdechne a jestli se to nekomu nelibi muj nazor tak at si poliby a uraži sebe tyve *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) Official Video
ten klip sice obsahuje neco z eclipse ale je strasne udelany a me osobne se ta pisnicka vubec nelibi....to uz na new moon byla o hodne hezci... -
Re: Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) Official Video
Zase se tam objevila mezera. Je mezi ...com a /.... tak jí smažte ať si to můžete pustit . *4* -
Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) Official Video
Tak už jsem ho konečně našla. Dávam sem odkaz na oficiální video k písničce Neutron Star Collision (Love Is Forever) od Muse, kterou vytvořili pro Eclipse soundtrack. Klip je úžasnej a je tam hodně scén z filmu . *4* Určitě se na něj mrkněte.
http://www.youtube.com /watch?v=BLLvpSaSJ0k -
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
hele to nevím..ted zase někde asi včera psali,že už to dopsala a někde zase,že to není pravda..tak fakt nwm..
ale každopádně těch prvních dvanáct kapitol je super... *4* -
Re: ZatměNí :*
moje řeč...nemůžu se dočkat a přesto to nestihnu.. *8* *8*
smůla mno... *9* -
ZatměNí :*
Už se nemůžu dočkat až bude v kinech !!!
*14* -
Re: Re: Re: wiw
jo to s Rose a Bellou je moc hezký..Rosali je tam taková jiná...Vždycky měla takový neurčitý výraz a na tomhle videu má obličej plný emocí..a to je hrozně moc hezký... *4* -
Re: Re: Re: wiw
Dáš sme prosím odkaz ? .. Mám namysli tu scénu ,kde je Bella A Rosalie :-) -
Re: Re: wiw
jj je to ta scéna *3* taky už jsem viděla videjko Belly a Rosalie, jak Rose začíná vyprávět Belle svůj příběh o přeměně v upíra. taky hezký ale krátký *3* -
Re: wiw
jé..tohle už sem viděla..je to super...
a myslím,že se hádají kvůli tomu jak Jacob Bellu políbil a Edwardovi se to přirozeně trochu nelíbilo... *4* *4* -
wiw
třeba tu ještě nebyl tenhle klip. Je to o Edwardovi a Jacobovi, jak se hádají o Bellu. Je to super:)
http://www.youtube.com/wat ch?v=XQ_GPQq4j5Q -
Re: Video Bella a Rosalie
ted jsem to chtela pridat:) -
Video Bella a Rosalie
Ahojky...Právě jsem na netu našla úryvek Belly a Rosalie...Mrkněte...
http://www.s tmivani.eu/12-film/nove-video-z-ecl ipse-bella-a-rosalie/ -
Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
jsi fakt ubožák.. fakt je mi tě líto *15* -
půlnoční slunce
Právě jsme se dočetla na jedné webovce, že Stephenie dopsala půlnoční slunce...B Anglii mělo vyjít v květnu a neví se kdy vyjde tady u nás...A taky jsem četla, že chce začít nebo, že začala psár knihu full moon a to je new moon z pohleda jacoba...Tak jsem zvědavá co je na to pravdy...Ale bylo by dobré, kdyby to pravda byla...:))