Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baffy.4

Re: Next stories...

smajlenka_16 : ahojky...moc se mi libi tvoje volny pokracovani new moon....precetla jsem to cele jednim dechem!!! :D kdy bude dalsi kapitolka??? :D
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: ty vole..!!

že jo??nějak se mi to tam nezdálo...a ono fakt..
    A jak na oslavě narozenin Edward popisuje Volturiovi tak říká místo,že Carlisle s NIMI žit,tak řekl...Carlisle s NÁMI žil..
    Taky chyba a to je jedna z mála...:( *16* *16* *16*
  • Re: BD

páni Rozbřesk rozdělený na dva filmy, super *3* aspoň toho bude víc *3*
  • aHOJ

tak lidi tak jak koukám na ty fota mam par nesrovnalostí např. v knizce pisou že jacom ma mit vlasy po bradu... *7*
  • Re: Re: Re: ty vole..!!

no bells ma stejný hlas ale Esme a Emetta ty fakt podělali navic na konci u hlasování jak Charlisle mluvil s Edwardem tak to podělali protože tam něco má říkat Edward aale v dabingu tam furt neco mele Charlisle *10* *10*
  • vrtulka

BD

tak lidičky, myslím, že tohle můžeme považovat za oficiální zprávičku *3* tedy doufám *3*

http://team-twilight.com/20100610/summit-confirms-breaking-dawn-films/

PS: možná budou v odkaze mezery *3*
  • Next stories...

Zdravím všechny lidi, upíry i vlkodlaky... :D . Pokud byste si chtěli, než vyjde Další kniha (tím myslím Bree Tanner :D)přečíst nějaký krátký fan fictions, tak utíkejte na www.nextstories.webnode.cz. Je to normálně z pohledu Belly a navazuje to vooolně na New moon. Have fun!!!
  • Druhý krátký život Bree Tannerové

Právě jsme se dočetla, že kniha Druhý krátký život Bree Tannerové má vyjít 7.července česky.... Jinak anglicky už vyšla 5.června....
  • Re: Re: Re: Re: Re: ty vole..!!

to s tebou souhlasim...přijde mi jak kdyby esme mluvila nějaká holka ve věku 16 let a emeeta nějakej chlap kolem 45...hrozný...tohle fakt podělali... *16*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: ty vole..!!

přesně emmett a esme mají hlasy jako byje mluvili věkově uplně jiný lidi..je to prostě k po*rání...Takhle zkazit dokonalej film... *10* *10* *10* *10*
  • Re: ..??

tady na této andrese si to stáhneš
    http://www.ulozto.cz/502 3664/twilight-new-moon-2009-cz-dabi ng.avi
    bacha...určitě tam budou někde mezery jako vždycky bejvá....
  • ..??

Kde jste to vyděli česky..? *7* *3*
  • Re: Re: Re: ty vole..!!

tjn..úplně nejvíc posrali emetta... no nechápu proč emmeta a esme nomohli dabovat ti stejní herci....nejsem si vědoma jestli jasper ve stmívání promluvil ale jak mluví v new moon tak se mi zdá ten hlas taky jiný..a carlei se mi taky zdá jinej...ale možná ne ale tam jak jsou na konci s tou bellou u nich hlasujou tak tam se mi zdá takovej jinej... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • your-darling

Re: Re: ty vole..!!

jo,potom co sem na to koukala dýl tak je Bella asi stejná,ale ze začátku..má takovej jemnější hlas..nebo je to jenom nezvyk oproti Kristen...nwm
    no prostě konec...horší to být nemohlo... *16* *16* *16*
  • Re: ty vole..!!

No dabing posrali úplně...Nepřijde mi že Bellu mluví někdo jinej ale emetta posrali a taky esmě..A sklamal mě i hlas kterej dali jane.. prostě celej dabing je v prdeli.... *16* *16* *16* *16* *16*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: třeba na tom něco je..:)

zkus to znovu,taky se mi to párkrát stalo..sice u jinýho filmu,ale to neva... *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: třeba na tom něco je..:)

aha... mě se to stáhlo bez obrazu...:((
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: třeba na tom něco je..:)

no je to úplně normálně nadabovaný jako a i s obrazem...
  • vrtulka

Re: New moon

DVD s New moon vychází oficiálně 14.6.2010 *3*
  • Re: Re: Re: třeba na tom něco je..:)

aha ttj...já myslela že je to normálně už nadabovanej film... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit