-
film v kine
juhuuu...ja to taky konecne vcera videla...a ktem mrte scenam jak jste tady uz psali patri taky jak si bella zlomila ruku o Jacoba a jak to potom rikal jeho tatovi...celkove mc pekne udelany....a trhani hlav z bitvy bylo taky dost k videni -
Re: Zatmění
hm mas pravdu bude to krasna upiri rodinka Bella,Edward a Renesme neboli Nessie *14* *14* -
eclipse miluju
ABSOLUTNE perfektni prave sem z nej prijela uplne každemu mužu doporučit a hlasky super jak charlie mluvi s belou o sexu dd sem se nasmala a nebo na louce edward vezmeš si me a bella NE tak to se smalo uplne cele kinovažne perfektni a jdu na nej za par dni znovu a nezklamala scena jak bella požadala jaka aby ji polibil krasne :-) :-) :-) :-) *1* *1* *1* -
eclipse
tak jsem na tom dneska byla!! je to nadhera!!! :) uz se tesim az to budu moct mit v pc!!! *14* -
Trochu trapný né...nechtěla jsi sem připsat i něco víc???...aby ty lidi co na to čekaj a nečetli knížku to věděli do podrobna.... -
Re: Re: Re: listky na eclipse
jj je to i v jihlavě ;) -
:-)
huráá..už je program na červenec i u nás a Eclipse je tem dost tučně..sice je to pozdějc,ale uspěch,že to v malim městě jako tohle dávaj...
Ani nevíte jakou mám radost..:D:D:D
*14* *1* *1* *1* *1* -
Re: :-* :-*
Našla si niečo? lebo ja hladám a ešte som nič nenašla :-) -
:-* :-*
vite ze vcera byla svetova premiera eclipse v LA? snazim se to sehnat na americkejch strankach a najela sem na http://www.fi lestube.com/search.html?q=The+Twili ght+Saga+Eclipse+2010+XviD+MOViE+&s elect=All a tam me vyjelo nekolik ,,twilight saga eclipse dvdrip,,. je mi to dost divny ale zkousim nejaky stahovat a kdyby nektery byl naahodou film napisu odkaz :-D *1* *1* *4* *4* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Edward a Bella
Nessie sice teoreticky na výběr má, ale oni jsou dá se říct pro sebe stvořený proto Jacob se do ni otiskl. -
Re: Re: Re: Re: Re: listky na eclipse
ne ja jsem z pardubic, a rekla bych ze tk to je ve vetsine kin *3* -
Re: Re: výběr
EDWARD *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Zatmění
tk ploc to ctou tady kdyz to nemusi cist ne -
Re: Re: Re: Re: Re: listky na eclipse
nejsi z liberce??? mi to mame taky tak :D -
Re: :)
hura jde se cist!!! *14* -
prave jsi pripravila lidi kteri to necetli o prekvapeni!!! ja to cetla, tak mi to tolik nevadi, ale jinak by mito vadilo!!! -
Re: Re: Re: Next stories...
to je dobre, budu se tesit...dej mi pak prosim vedet :) -
Re: Re: Re: Re: listky na eclipse
jo je to jenom 29.6...myslim, vsechny tri dily, ale muzes jit jenom a ten posledni, tamty seplati zvlast... -
Re: Re: Re: listky na eclipse
aha a to za cenu 1 lístku?? ale to je asi jen toho 29.6 co? -
:)
www.nextstories.webnode.cz Have fun..! :D