Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • keria.xxx

...

Prosím, můžete mi sem někdo napsat název pisničky, nebo odkaz...co je při té scéně jak tam v lese trénujou ten ,,boj,, ...:))??!! Dííííky...jinak vážně super díl..ostatně stejně jako ostatní..:))
  • gabi5111

Eclipse + CZ Titulky

http://nikii-lovepcd.blog.cz/1007/t wilight-saga-eclipse-cz-titulky kto chcete tak tu si to možete pozrieť celé online ....
  • páni

páni tak zatmění mě úplně dostalo......no prostě paráda *14* *14* *3*
  • your-darling

Victoria

Vždycky sem nadávala jak mi hrozně vadí,že Victorii bude hrát Bryce,ale ted když sem to viděla musím říct,že jí hraje líp než Rachelle...nwm...Je tam takový víc nasraná...=o) *4*
  • mileycyruska

mucQ

SupEEr filmík..:-* miluju ho! *14* *14*
  • your-darling

...

včera v noci jsem to dokoukala...Luxusní film a myslím že nový režisér udělal své...Ale celý film mi přijde moc uspěchaný...
    Jednu scénu se baví o letenkách a v druhý scéně se Bella pomalu loučí s mamkou.Nwm,ale jinak vážně GOOD...
  • anettka-upirrka

Re: Re: Prosíím...

Děkuju moooc...je to ta druhá..!!,..Fakt moc díky..:) *4* *3*
  • domcaa

Re: Prosíím...

Jsou dvě...Já nevím jestli myslíš u prvního traileru či druhého http://www.youtube.com/watch?v=d7Gv RGGFAH4&feature=related
    http://www .youtube.com/watch?v=0HgeyQAIqjk&fe ature=related
  • anettka-upirrka

aAaAaAaAa..!!:**

ÁÁÁÁÁÁÁ....mám to sice kinorip takže horší kvalita ale na tom nezáleží hlavně že na to můžu koukat od rána do večera..!!!..Jestli si to chcete nikdo stáhnout tak tady: http://uloz.to/5258072/the-twilight -saga-eclipse-cz-titulky.avi
    Přej u hezkou zábavu..:D... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
  • eclipse

proste eclipse a 1. 2. dil jsou nejlepsi filmy ktery jsem kdy videla je to napinaví romanticky proste uzo uzo uzo a naprosto nejuzasnejsi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: eclipse

prominte to byl omyl 4.dil rozbresk 1.dil stmivani
  • Prosíím...

Ahoj prosím kdo vi jak se jmenuje písnička co je v traileru a pak i na začátku filmu jak kousnou Rileyho...??..Prosím kdo ví napište.. *7* *14*
  • eclipse

ahoj byla sem na filmu eclipse a je to dost dobrej film hodne!! dopurucuju ho a rozbresk je 1 dil koukala jsem se na knizky na 3 dily 1.rozbresk 2.novy mesic 3.zatmeni *14* *14* *14* *14* *14*
  • ...

Ahoj chtěla jsem se zeptat a poprosit jestli byste mi někdo neposlal odkaz na celý film Zatmění prosím
  • Re: Re: Kdy?

rozbřesk bude úúdajněrozdělen na dvě části, protože ta kniha má o 200 stran více, než ty předchoz a je tam moc událostí, které nemůžou vynechat nebo zkrátit ... takže prý budou dva filmy
  • :-* :-*

zrovna sem to dokoukala a nemam slov!!! nadhera!!!!!robert je bozzziii!!!a kristen taky(az na to jak bella polibila jacoba *7* hrablo ji??? chce se mi blejt!!) ale jak se ten vul malem prelomil vejpul to byla prdel *1* jak edwardovi bella rekla ano ja sem se u toho malem rozbulela to bylo taaak kraaasnyyy!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* TEAM EDWARD/ROBERT 4EVER *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *3* *3* *5* *5* *14* *14* *14*
  • xkostex

uzasne!!

tak sem prave dokoukala zatmeni a musim rict ¨ze je to fakt nadhernej film! je mnohem lepsi nez jednicka a dvojka. *14* *14*
  • sabinecka

super

eclipse je naprosto boží
    romantika, akce, vtip, nic tam nechybí
    říkejte si klidně co chcete, ale eclipse je naprosto super *1* *14* *5* *14*
  • antidicaprio

zhruba muj názor

eclipse je podle mě přiliš akční,chybí jí kouzlo minulích dílů.
  • kate555

Re: Nejlepší..♥♥

myslím že podobnost knížce je maximální....já knížku četla 2krát a jediné co bylo v knížce jinak bylo, že když Jake přijel před tu školu tak s ním Bella neodjela...a pár dalších mini detailů....Film je zkrácená verze knížky...ale naprosto úžasná.. ze všech 3 dílů opravdu nejlepší =)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit