Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Film

Včera jsem na tomto byla v kině a tento film byl skvělej...Ale docela mě zklamalo že to nebylo podle knihy...ale jinak skvělej...:DD
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: hillywood

přesně...už je to úchylný...na hillywood koukám furt dokola a nemůže se dočkat...
    Jinak mi pomalu,ale jistě twilight vymývá mozek... *1* *1* *1*
  • csfd

Ahoj tak sem si opět přečetla ty trapný komentaře ba csfd.cz a opět mě to naštvalo. Nechápu ty lidi co se jim nelíbí Twilight saga už od prvního dílu a stejně se na to podívaj aby to mohli zkritizovat.Přeci když se mi nelíbí film tak nekoukám na jeho pokračování. *16* *16* *16*
  • gabi5111

Re: Re: Re: hillywood

nemáš začo *1* aj ja sa nato teším aj ked som do twilight ságy zažratá *4*
  • Re: Viktoria

Protože se jí pár nátačecích dní pro Eclipse krylo s jiným filmem. Summit asi ani neměl snahu to s ní nějak vyřídit a tak jí prostě řekli, že to nejde, že to natáčení nejde nijak posunout a v podstatě jí vyhodili. Pak nabídli roli Bryce, která původně měla hrát Victorii už ve Stmívání, ale role se jí zdála příliš malá, takže odmítla. A v Eclipse roli přijala. Tak asi tak... nevím čí je to vlastně vina, Rachell i Summit se k tomu vyjádřili, ale každý tvrdí něco jiného, takže nevím komu mám věřit. Každopádně stalo se a Victorii hraje Bryce.
  • ahojj

http://www.youtube.com/watch?v=8O46 vp5stk0
    moje video *4*
  • your-darling

Re: Re: hillywood

no to taky potěší...díky *14* *14*
  • gabi5111

Re: Re: Viktoria

No teoreticky máš aj pravdu len ona tam nebola preto lebo tento rok natáča vela filmov a na Twilight jej neostal čas tak sa toho vzdala... tei druhé filmy jej boli prednejšie lebo tam mala väčšie roly...
  • gabi5111

Re: hillywood

Ja viem iba o Vampires suck a to je parodia na 1 a 2 časť nie na Eclipse a to má byť v kinách od 18.08.2010
  • your-darling

Re: Re: Viktoria

tak to mě nenapadlo...=o)=o)=o)
    koneckonců Bryce byla asi lepčí... *3*
  • klaura.aura

Re: Viktoria

chodila pozdě na zkoušky a producenti toho měli plný zuby....
  • lucik188p

Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD

kdi se ti to nelibi ti jedna slepice tak nato nečum a neopruzuj tadi nikdo te nenuti nato koukat ja tei filmi miluju a jemi jedno co kdo řika je to nadhera *14* proste pohatka
  • your-darling

hillywood

ahojky..nevíte někdo,kdy má vyjít parodie na Eclipse od Hillywood Show??? *7* *7*
  • ...

Opravdu, než jsem se podívala na film, dočetla jsem knihu, a pořád tvrdim, že kdo tu knihu nečetl, tak celý děj moc pochopit nemohl, kniha je mnohem bohatější. Do filmu dávájí jen ty nejpodstatnější věci, v knize jsou detaily, takže radim nejdřív číst a potom se dívat. *3*
  • Re: Re: dotaz

promin....trošku blbě řečeno když se otiskne tak to znamená že se do sebe navzájem zamilujou tak silně že už bez sebe nemužou žít...a jacob měl sice rád bellu ae když viděl renesme tak to s bellou nemělo nic co dělat:D
  • Re: Re: dotaz

a do Edwardovy spermie..:D:D suprově jsi ti napsala..:D
    mám blog o twilight saze jestli se chcete kuknout..:D tak na www.starsnikii.blog.cz
    každý den tam přidávám nejmíň 3 články ale vštšinou aj pět..:D:D *4* *4* *4*
  • your-darling

Re: Re: nový film

tak jestli tohle půjde do kin.tak jdu..
    jak na konci dostala ta holka lopatou..no já myslela,že chcípnu smíchy... *15* *15* *15* *15*
  • your-darling

Re: Viktoria

no nevim jistě,ale mám za to,že kvůli tomu,že chtěla přidat plat...a to se štábu moc nelíbilo... *7*
  • Viktoria

ahoj nevíte někdo proč nehrála Viktorii Rachelle Lefevre????
  • Online film

Sorry na tamtom odkazu je online jen Zatmění, ale na uvodní stránce filmy.tukni.cz když si do vyhledávání zadáte "Twilight" tak tam jsou všechny tři díly.
    *1* *1* *3* *3* *4* *4* *15* *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit