-
Re: Re: Re: Re: Re: hillywood
Nejsi sama..Manžel už se mnou radši ani nemluví *1* -
Re: csfd
Názor mám naprosto stejnej!!! -
Re: Re: Re: Kontaktní čočky
Nemáš zač..:) -
Re: Re: Kontaktní čočky
Ok :-)) Už jsem jedny našla, měly by bejt podobný- myslim od Freshlooku a odstín "medové" :-)
Tak pak kdyžtak napíšu, jak je ozkoušim .-)
A děkuju :-) -
Re: Kontaktní čočky
Zkus si napsat na google v obrázkách do vyhledávače kontaktní čočky barevný...já to zkusila a najde jich to zpoustu a myslím že jedny jsou hodně podobný těm co mají Cullenovi a možná jsou to oni ale jaká je to barva to tam napsaný není.. *9* ..ale myslím že v knížce Edward říkal že mají ňákou jantarovou barvu nebo tak něco..:) -
Re: Kontaktní čočky
tak to fakt nwm... *9* ..ale až to zjistíš,tak napiš -
Re: csfd
to stebou naprosto souhlasim -
Kontaktní čočky
Ahoj, prosím nevíte někdo, co mají herci v rodině Cullenových za ty "zlaté" čočky ?? Myslím tím odstín nebo značku..Děkuju moc :-) -
musej mit uplne stejnej nazev jako film ;) -
na youtube je to bez titulků,ale je to hlavně namixovaná muzika a fráze z filmu takže,to jde docela dobře přeložit... *4* -
Zkus si stahnout BSplayer přes něj mě to jde. Stačí kliknout levým tlačítkem na myši na obraz filmu a dáš vložit titulky a vybereš kde je máš uložené. -
knížka
Včera jsem si koupila tu knížku -twilight saga:zatmění oficiální ilustrovaný průvodce filmem- a je to úplně super...jsou tam rozhovory s herci,jejich názory na film,mluví tam členové štábu a nechybí ani spousta fotek s filmu i natáčení...takže vřele doporučuju... *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: hillywood
Nevíte nahodou nikdo jak se dávaj titulky do filmu..??..Stáhla jsem si na to už dva programy a stáhla jsem i milión titulek k Vampires suck ale pořád mi to nějak nejde tak mi rosím napište nikdo jak na to.. *7* .. -
Na Uloz.to je to anglicky a titulky si k tomu musíš stáhnout zvlášť.:)..Jinak jsem to teda alespoň zatím nesehnala..:) -
A to jako anglicky? nebo česky? nebo aspon s titulkama? -
Re: Re: Re: Viktoria
vůbec se mi nelíbila *13* -
buď na jejich stránkách,ale většinou na youtube.com
*4* -
A kde se díváte na tu parodii od hillywoodu? -
prej by mela byt snad v patek uz se na ni tesim -
Re: twilight