-
Online film
Všechny díly Twilight ságy jsou online zdarma na:
http://filmy.tukni.cz/online-filmy/akcni/3339-twilight-saga-zatmeni-2010/
Je tam online každý druhý film na který si vzpomenete a když tam není stačí se přihlásit a do chatu napsat poprosit o něj.Můžu tedy silně doporučit *4* *3* *1* *3* *3* *15* *15* *15* -
Zatmění
nejlepší díl Twilight Ságy, to se fakt povedlo, perfektní film -
Re: Re: nový film
mně se to neukázalo jak se to jmenuje ? -
Re: dotaz
taky nevím jak pímo to vysvětlit, prostě když se ten vlkodlk otiskne do někoho tak se do něj jakoby šíleně zamiluje a už ho nikdy nepřestane milovat *4* (proto třeba Jacob miluje Bellu, páč je otisklej do Renesme, takže je otisklej zatim jen do Bellinýho vajíčka když to tak řeknu :D :D ) -
Re: Re: nový film
tak na to půjdu...vypadá to na komedii...:D::DD -
Re: Re: Zatm�n�
ja takyyyy *14* *14* *14* to bylo taaak naaadhernyyy!!!! *14* *14* *14* *14* -
dotaz
ahoj chtela bych se zeptat co vlastne znamená když se nekdo do nekoho otiskne já sem to nějak nepochopila *3* děkujuu -
Re: nový film
http://www.youtube.com/watch#!v=U0E 5OWU5Ak0&playnext_from=TL&videos=1I AOn8sxpTk&feature=rec-LGOUT-real_re v-rn-1r-6-HM -
nový film
Ahoj, podívejte se na tohle, bude nyvý film o parodii na Stmívání a na Nový Měsíc. Ale je super. http://www.youtube.com/watch?v=HwCp ICTMvZE&feature=PlayList&p=232F1F47 FCD5FC47&playnext_from=PL&playnext= 1&index=23 *1* *1* -
Re: Re: Victoria
jo no...nebo jak jí říká jak zabil Jamese a ona pak hrozně zařve..to je taky dost hustý.=o)=o)
*14* *14* -
Re: Victoria
¨mno musim uznat že máš tda pravdu, Bryce je lepší, Rachelle je sice tky dobrá, ale do Eclipse se víc fkt hodí Bryce.. nejlepší na konci twe jk jí Edward utrhne hlavu...=D -
Re: Zatmění
Ještě doplňuju. Moc se mi líbila i ta scéna, kdy ji žádal o ruku... doma u Cullenů, normálně jsem začala brečet, když řekla ano. *4* -
Re: ...
Taky mi to tak přijde. Oni v každém díle vynechaly nějaké scény, ale v Zatmění jich vynechaly trochu víc podle mě... I přes to se mi ovšem film líbí *1* -
Zatmění
Tak dneska jsem se na něj konečně podívala a musím říct, že je vážně báječnej *4* Když jsem třetí díl četla, už při četbě mě to nadchlo, ale netušila jsem, že by text tak skvěle zpracovaly... no, ale zase mi vadilo, že vynechaly nějaké scény. Některá slova ve filmu tam teďka vypadají docela nesmyslně. Bez knížky by mě asi ten film tolik nebavil. Rozhodně se mi nejvíc líbila ta scéna, kdy měli tréninky. Stáhla jsem si ten film a tu scénu si pouštím pořád dokola. *1* *1* Jen mě ještě trochu zklamal ten vzhled... Všichni Cullenovi upíři vypadali tak nějak sešle... upírky vypadaly dobře, hlavně Rosalie, jenže mě zajímá mužská čát *1* Nejvíc se mi asi líbil tentokrát Riley, abych pravdu řekla... Celkově je to ale skvělej film, snad si udrží 5 hvězdiček a já věřím, že určitě *15* *3* -
Re: Eclipse
napětí je tam mnohem víc to souhlasím,ale s tou romantikou..Podle mě jí ubylo.I když je fakt,že je jí tam míň,ale ve větším..
jinak fakt super film...Spíš se přikláním k New Moon,ale tohle na mě taky udělalo dojem... *4* -
best
Nej filmík co sem kdy videla nemá ani na 1 ani na 2,uplne užasny plný vtipů apod..Nej..!a Edward je krasný i Bella.... I LOVE... -
Eclipse
Ten film je prostě no coment!!!Je tam daleko víc romantiky,vtipu a napětí. *14* *14* -
Re: ...
Tady ta písnička jak při ní v lese trénujou...:)..UNKLE - With You In My Head (Feat. The Black Angels).. *3* *4* -
Eclipse
předchvílí jsem se vrátila z kina a jsem totálně nadšená *3* bylo to úžasné, úžasné, úžasné *14* -
Re: Re: eclipse
jojo přesně