-
Nejlepší..♥♥
Nejkrásnější film..!!.Ze všech dílů se mi líbil nejvíc..!!..Bylo to akcní, vtipný, romantický občas trochu strašidelný...a dohromady to byl nejůžasnější film..!!♥♥...Nejsem vůbec zklamaná..a myslim si že režisér se snažil aby to bylo co nejvíc podobné knížce a já si myslím že se mu to povedlo....protože to nemělo chybu...''!!..♥♥...a asi na to půjdu znova protože mi to jednou vážně nestačilo..!! *14* ..a chtěla jsem se zeptat nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička co byla na začátku traileru a pak i uplně na začátku filmu jak tam byl Riley..??..Prosím napiště jestli víte..:).. *14* *3* -
senzace
skvělý úžasný libový krásný prostě nevím jak více to již vyjádřit:-) *3* -
Re: Kdy?
Pokdu vím, tak se ještě nenatáčí, ale do kina má jit v listopadu 2011!!!!! Šílený -
Re: Re: ..
Souhlasím s tebou, ale stejně tak jsem byla zklamaná u new moon. ono tu knihu čteš několik dní a ppak se ten film má odehrát během dvou hodin a je těžký tam všechno vmáčknout...Myslím, že to bylo tak akorát- Jasně, snesla bych, kdyby to mělo tři hodiny a bylo tam toho víc, ae to je tím, že my fanoušci od toho moc čekáme -
Re: ..
To já bohužel trošku zklamaná jsem... New moon se mi líbil strašně moc a tak i od tohohle dílu jsem hodně čekala, ale hodně mě zklamal. Všechny scény byly do sebe moc nacpané, chyběli mi tam podrobnější detaily. Přišlo mi že se snažili tam dát vše, ale málo to rozebrali, všeho se dotkli pouze trošku okrajově... Jako film se mi líbil, ale čekala jsem mnohem víc. -
Kdy?
Ahoj,Prosím nevíte někdo kdy se má začít natářet rozbřesk a kdy půjde 1.část do kina ? děkuji moc -
Re: Bomba
souhlas *14* -
..
Tak jsem se právě vrátila z kina a řekla jsem si, že taky přispěju svou troškou do mlýna....
Musím říct, že po tom, jak jsem byla zklamaná z New moon, jsem se raději moc netěšila, ale tohle byla bomba. Nový režisér je konečně správný volba. Opět dokonalý soundtrack, hudba velmi kvalitně vybraná přímo do děje. Jen na můj vkus byl ve filmu moc rychlý slet událostí, takže nezasvěcený člověk by tomu asi moc nerozumněl, ale zase na druhou stranu kolik z těch lidí, co na to jdou do kina, tak nečetli knížku že....
No jsem vážně nadšená. Až trochu vstřebám dojmy, tak půjdu ještě jednu a podívám se na to v klidu znovu a ne se zatajeným dechem jako teď.
Ale všem doporučuju, kupte lístek a běžte. Rozhodně to nebudou 2zbytečný hodiny...A myslím, že by se to mohlo líbit i klukům. Je to vcelku akční. Takže příjemnou zábavu -
uááááááá...chci znova =))
úžasný krásný dokonalý...edward tam byl naprosto dokonalý , bella měla nádherný vlásky :)....nejkrásnější film na světě =O** -
Bomba
Včéra jsem na tom byla a supééér hlavně Jacob *14* -
Zatmění
tak jako včera sem natom byla v kině ááá prostě nádhera...plno zábavných i dojmených scéén...áá Edward no bože můjj eště krásnější než v 1 a 2...prostě dokonalost dokonalost ten filmek *14* *14* newítě někdo jestli to je někde ke shlédnutí online??..prostě the best!! *14* *in love* -
titulky
Má to čeký titulky?? -
:)*
aHojky lidi....včera sem byla na Zatmění v kině a bylo to supééeer...všem doporučuji *3* ... byla sem příjemně překvapení protože Nový měsíc byla katastrofa...tk sem si řikala jestli i ti Zatmění takhle zkazí ... a nezkazili *1* moooc se mi to líbilo *14* *14* *15* u některých scén sem nemohla : třeba jk Bella a Charlie mluvili spolu o sexu *1* *15* a nebo jk si Bella zlomila ruku o Jacoba *15* *1* plostě KRáSa !!!! *14* *14* *14* *14* -
...
Ahoj lidi..dnes jsem taky byla v kině..Po tom co jsem v kině vyděla Stmívání,které se mi dost líbilo jsem si přečetla i knížky..Pak přišel na řadu Nový měsíc a velké zklamání..protože jediný na koho se tam dalo dívat byl Taylor..Na Zatmění jsem tudíš šla trochu se strachem ,protože je to moje nejoblibenější knížka a nechtěla jsem ať ji zase pokazí jako Nový měsíc ,ale byla jsem opravdu velmi příjemně překvapena-všechny nejlepší scény z knihy(pro mě třeba stan,Bella si láme ruku,Jacob a Bella pusa atd...všechny kde je Jake)...asi to bude zásluhou nejen dobrých herců ,ale i nového lepšího režiséra..takže si tam na 110% zajděte..PS:určitě se i zasmějete! *3* *14* -
Re: songs
tu
http://rapidshare.com/files/395 484532/Eclipse_Best_Quality.rar
al ebo tu si to možeš stiahnuť...
http://hotfile.com/dl /51452474/8db6f81/Howard-Shore-The- Twilight-Saga-Eclipse-_The-Score_-O ST-2010-VAG.rar.html -
songs
neznáte někdo nějakou stránku kde budou písničky z eclipse ? *14* -
Re: Eclipse
stiahla som to lenž nejde to otvoriť lebo to pýta heslo ktoré k tomu nieje priložené takže nič idem hladať dalej... -
Eclipse
http://hotfile.com/list/559341/8fd4 198
ak sa bude niekomu chcieť skuste to stiahnuť ja to stahujem tak hádam to bude Eclipse... nahrali to 29.06. takže by to teoreticky mohol byť nejaký RIP z kina tak ak to niekto chce stahujte... -
SUPER !!
Ahoj...právě sem přišla z kina a Zatmění je ten nejlepší film kterej sem viděla...a oproti jedničce a dvojce to bylo vtipnější, zajímavější, napínavější atd...prostě nejsem vůbec zklamaná bylo to super a hned bych na ten film šla znova!!! já ten film DOPORUČUJU!!!!! *3* -
ECLIPSE
eclipse je ten nejlepší film co jsem viděla . Musím říct že se jim fakt poved a jestli někdo říka že ne tak at táhne *1* zmožnuju ho a nemužu se dočkat až si ho stahnu *14* je prostě nejlepší *5*