Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidush

Re: Re: listky na eclipse

uplne normalne....v cinemacity.cz na predprodeji.... *14*
  • Re: Re: listky na eclipse

nn 1.7 a u nás už 29.6. i s maratonem (pustí nám Tw i NM a pak nakonec eclipse)
  • Re: listky na eclipse

vždyť u nás je premiéra až 7.7.....
  • ashley0077

Re: listky na eclipse

jak muzete mit objednany listky kdyz to jeste nejde??? *7*
  • lidush

Re: listky na eclipse

ano, me muzete blahoprat, mam uzasny 4 mista presne uprostred na 30 ve trictvrte na 7 !!!!juhuuu
  • pigi.kajinka

listky na eclipse

dneska jsem si konečne zamluvila listky na premieru eclipse na 30 června už se toho nemužu dočkat nadhera *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • foltas

twilight

EDWARD je vetsi borec
  • Re: Zatmění

až na to, že jí nekousne, ale bodne jí svůj jed v injekční stříkačce přímo do srdce *15*
  • saraphinas

Zatmění

Jacekob je úžasný *14* on je jednička prostě nejlepší!!! Ale Bella už má svého vyvoleného Edwarda *4* Ve 4 díle Rozbřesk se na začátku bude Bella vdávat pak se bude s Edwardem poprvé milovat *14* a pak otěhotní bude rodit ale při porodu bude možnost zachránit dítě ale Bellu ne tak proto Edward Bellu kousne aby byla nesmrtelná. Nakonec budou mít krásnou holčičku a bude to upírská rodina *4* !!
  • angel.and.connor

Re: Re: výběr

kdo jinej nez JACOB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Next stories...

baffy.4 : díky, udělalas mi šílenou radost! :) na pokračování se už pracuje. ;)
  • baffy.4

Re: Re: Druhý krátký život Bree Tannerové

aha, dekuju ta info!! :)
  • ashley0077

Re: výběr

JACOB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jaaaaaaajjjjj

ja si myslim ze Twilight je skvely film a asi som uz aselmi zavisla abo co bo tuzim hrat Remisee *7* *3* *4* *14* *13*
  • your-darling

Re: výběr

jasně,že Edward... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lidush

new video

a videli jste uz tohle...vice mene povidani ale ja 50% rozumim..XD.....budou tam mezery....http://film.moviezone.cz/ twilight-saga-zatmeni/trailery/#MTV +Awards+Promo
  • misa355

výběr

Vybere si edwarda nebo jackoba?
  • Re: Druhý krátký život Bree Tannerové

já osobně jsem to nečetla, protože to ještě nevyšlo...A má to bejt v podstatě jak probíhala ta proměna a celkově ten boj...a myslim že psali že to má mít 192 stránek...
  • Re: Druhý krátký život Bree Tannerové

já osobně jsem to nečetla, protože to ještě nevyšlo...A má to bejt v podstatě jak probíhala ta proměna a celkově ten boj...a myslim že psali že to má mít 192 stránek...
  • baffy.4

Druhý krátký život Bree Tannerové

četl jste nekdo ten Druhý krátký život Bree Tannerové?? ja nejak nechapu kde se tam vzala...dyt volturiovi ji maj zabit...a to by pak nebyla moc dlouha knizka!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit