-
Re: Re: listky na eclipse
uplne normalne....v cinemacity.cz na predprodeji.... *14* -
Re: Re: listky na eclipse
nn 1.7 a u nás už 29.6. i s maratonem (pustí nám Tw i NM a pak nakonec eclipse) -
Re: listky na eclipse
vždyť u nás je premiéra až 7.7..... -
jak muzete mit objednany listky kdyz to jeste nejde??? *7* -
ano, me muzete blahoprat, mam uzasny 4 mista presne uprostred na 30 ve trictvrte na 7 !!!!juhuuu -
listky na eclipse
dneska jsem si konečne zamluvila listky na premieru eclipse na 30 června už se toho nemužu dočkat nadhera *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
twilight
EDWARD je vetsi borec -
Re: Zatmění
až na to, že jí nekousne, ale bodne jí svůj jed v injekční stříkačce přímo do srdce *15* -
Zatmění
Jacekob je úžasný *14* on je jednička prostě nejlepší!!! Ale Bella už má svého vyvoleného Edwarda *4* Ve 4 díle Rozbřesk se na začátku bude Bella vdávat pak se bude s Edwardem poprvé milovat *14* a pak otěhotní bude rodit ale při porodu bude možnost zachránit dítě ale Bellu ne tak proto Edward Bellu kousne aby byla nesmrtelná. Nakonec budou mít krásnou holčičku a bude to upírská rodina *4* !! -
Re: Re: výběr
kdo jinej nez JACOB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Next stories...
baffy.4 : díky, udělalas mi šílenou radost! :) na pokračování se už pracuje. ;) -
Re: Re: Druhý krátký život Bree Tannerové
aha, dekuju ta info!! :) -
Re: výběr
JACOB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jaaaaaaajjjjj
ja si myslim ze Twilight je skvely film a asi som uz aselmi zavisla abo co bo tuzim hrat Remisee *7* *3* *4* *14* *13* -
Re: výběr
jasně,že Edward... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
new video
a videli jste uz tohle...vice mene povidani ale ja 50% rozumim..XD.....budou tam mezery....http://film.moviezone.cz/ twilight-saga-zatmeni/trailery/#MTV +Awards+Promo -
výběr
Vybere si edwarda nebo jackoba? -
Re: Druhý krátký život Bree Tannerové
já osobně jsem to nečetla, protože to ještě nevyšlo...A má to bejt v podstatě jak probíhala ta proměna a celkově ten boj...a myslim že psali že to má mít 192 stránek... -
Re: Druhý krátký život Bree Tannerové
já osobně jsem to nečetla, protože to ještě nevyšlo...A má to bejt v podstatě jak probíhala ta proměna a celkově ten boj...a myslim že psali že to má mít 192 stránek... -
Druhý krátký život Bree Tannerové
četl jste nekdo ten Druhý krátký život Bree Tannerové?? ja nejak nechapu kde se tam vzala...dyt volturiovi ji maj zabit...a to by pak nebyla moc dlouha knizka!!!!