-
Re: Re: Re: Breaking dawn
to máš pravdu...já asi taky..:)) -
Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
co s tim furt mas.... *7* ..tohle je stranka zatmeni ne stmivani takze co!! -
Re: Re: Breaking dawn
to se ještě řeší, jestli jeden díl nebo dva. já osobně bych byla pro díly dva, aspoň by toho bylo víc *3* -
Re: Breaking dawn
aha tak to je docela dobrý...Já jsem čakala, že to do kin půjde až během roku 2012...A bude to na dva díly nebo na jeden? -
Re: Breaking dawn
tady odkaz, kdyby jste chtěli
http://team-twilight.com /20100505/save-date-breaking-dawn-h it-theaters-nov-18-2011/
pozor, v odkaze bude určitě mezera *3* -
Breaking dawn
tak lidičky a je to tady. Summit Entertainment oficiálně potvrdil, že Breaking dawn bude uveden do kin 18. listopadu 2011. ano, čtete dobře. až na podzim roku 2011 *9* -
Re: Re: ..
jj ,ale já třeba jsem si ho zamilovala už ve knížce a teprve pak jsem zjístila jaky krásný kluk ho hraje...totalně to s Taylorem trefili!!!Jacob má hodně věcí ,které Edward nemá! -
Re: Re: Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
jo tk to mas pravdu.kdyz me to strasne nastvalo...proste sem vybuchla *1* ,ae mas pravdu,tyhle lidi sou proste paka a nema cenu se s nima o tom nejak bavit *4* -
Re: Re: Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
je to divný,ale když bych psala "si totální de**l,že tohlepíšeš a už sem nelez" udělalo by jim to akorát dobře...takže ať si to prostě užijou a PAK vypadnou... -
Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
*7* tak co tady delas??? *7* -
*7* tak co tady delas??? *7* -
twilinght
nejlepší knizka i film ..D♥o♥k♥o♥n♥a♥l♥o♥s ♥t *14* tesim se do kina ...... -
nechapu -
Re: Re: edward fuj
podle me se Jacob chová k Belle tak jak si to ona od něj zaslouží ...on by pro ní udělal první poslední a ona jenom Edward Edward jo možná ho miluje..ale stejne se k Jacobovi muže chovat líp...ale je to vec nazoru že? *3* *3* *3* *1* -
Re: Re: edward fuj
ano ano přesně tak to je!! *3* *3* kdyby to hral fak kdokoli jinej tak je to on! *3* *1* -
hnusnej je jako harry a ne ten film....takze sorry kdo to nechnapal...ale oni to chapu vsici coo nejsou totiz blbi!! *1* *1* *1* *3* -
Buffy je trapna jako krava lepči je Angel *3* *3* *3* jako me se stmivani taky moc nelibi me se libi az dalsi dily....!! *1* *1* *1* -
Harry mě nikdy neomrzí ty kecko...jeeeee harry sice je hnusnej ale co....krasnej film...jeeee..a malfojicek hlavne!! *14* *14* *14* *14* ..ale co to sem vlastne cpu kdyz je to o zatmeni ze?? *1* *1* *1* -
fajn..zchladila sem hlavu a dbala toho,co sem psali ostatní..že tobě prostě dělá radost číst ohlasy na tvoje komentáře....
takže ten můj není jako obvykle a říkám.."užij si to"...
*13* -
tk co sem lezes ty kravo!!!tady to nikoho nezajima!!!jenom tady kazis naladu tem kterym se tenhle film libi!!!si fk totalne vymastena,di si tkovyhle picoviny psat jinam!!! *16* *1*