-
Re: ..
fůůůj jacoba nesnášim i love edward -
Proboha!!! Edward a Bella je hlavní děj a Jace je jenom zápletka. Já vim, Jaca mám taky ráda, ale tžy asi nejsi moc fanoušek stmívání jako takového že? Jen protekčního filmu? ubohý! xD -
DVD-new moon
Nevíte prosím vás někdo na kdy je přesně stanoven prodej dvd new moon? -
no v tom že je Jacob hezkej,s tím souhlasím...i když Edwarda mám ráda taky,ale sorry,ale ukažte mi chlapa,kterej tvrdí nebo dává najevo jak někoho miluje a chová se k němu jako kdyby mu byl u prdele..Jacob mi prostě připadá sobeckej...
jak se sere do Edwarda..kdyby měl k Belle úctu tak o něm alespon nemluví..
to je můj náor... -
Re: Re: Re: triler
cunik???si upadla ne??? *13* -
No jo ,ale činy jsou někdy více nežli slova...Love u Jacob -
Re: Re: triler
Ano..Ten nový trailer je boží !! Ta válka mezi upíry .. Wauu .. Vždycky ,když vidím něco novýho chci víc *1* V prvním díle se mi Edward vážně líbil .. A ted? .. Přijde mi jako někdo jiný .. Najednou mi tam vzhledově nessedí *9* -
Re: režisér
Tak to je super .. Už se strašně teším *14* -
režisér
tak a je to oficiální. Summit potvrdil Billa Condona jako režiséra pro Breaking dawn *3* už aby to bylo *3* -
no neřek ....ale s toho jak se k ní chová to může bejt každýmu jasny....a uplne s tebou souhlasim ten hnusnej Edward...na Jacoba prostě nemá..on je nejlepší *14* *14* *14* team Jacob 4ever *1* *1* -
..
Tyjo já ae hrozně chci aby si vybrala Jacoba :D:D Jako on je tak krásnej a Edward je prostě hnusnej mě se teda nelíbí já kdybych byla Bella tak bych prostě neváhala ani minutu ae zase je pravda že Edwart jí pořád říká jak jí miluje a jak je pro něho všechno zatím co Jacob jí to ještě neřekl nebo snad jo?? *15* *14* *14* -
jj ed je tam divnej.vypada jako zdrogovanej,bella zase jako tyrana kraska s priceskem a jacob jako cunik co se meni v psa!ale jinak skvely! :Djo a zapomnela jsem rict,ze si victorie sla dat plastickou operaci obliceje,aby ji bella a cullenovic nepoznali!pak volturi byli cerstve u holice..a vlci se nejak zhubli nebo co.nedavali jim pedigree,ci co.ale jinak se mi to libi..jsem zvedava na 4 a 5. *5* *3* *1* *3* *14* -
Re: Re: new trailer
to jo,ale mam strach jak zase budou postupne odhalovat zase cely film! *9*
pak zase skoro zadne prekvapeni.. -
Re: Re: Re: Re: triler
souhlasit s váma musím i v tomto. edward je chudak fakticky skaredejsi a skaredejsi. a ja ho tak miluju:( -
Re: Re: Re: Re: Re: Viktorie
Já zase slyšela ,že o tu roli stála ,ale otěhotněla tak se jí vzdala...Tak nevím jak to bylo... -
Jo tak to bych taky moc chtěla...V 3D by to byl ještě větší zážitek...Ale snažím se moc netěšit abych potom třeba nebyla skalamaná *7* -
jde to spustit...jenom je tam ta mezera...a ano je to ten trailer...a videli jste ho s titulkama...??? ja jo...uzasny...a ta armada upiru....skvely...myslim ze to bude masakr....a mohli by to udelat ve 3D... *14* -
no Jacoba nemám ráda tak na něj nekoukám,ale s Edwardem máš pravdu...Od začátku byl děsně krásnej,ale teď je to čím dál tí horší..Robert je cekem pěknej pořád,ale z Edwarda udělali hroznýho hybryda...bolí mě že to říkám,ale je to tak... *9* -
už se těšim
já už se tak těšim,až to uvidim....už trailery jsou pěkný,stojí to za to *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
OK takže tým Wolfs :.) *14* *14* *14*