Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidush

Re: Dalsi trailer

o tom jsem neslysela.... *13*
  • Dalsi trailer

Ahoj všem už jste někdo slyšeli že by měl příští pátek vyjít závěrečný trailer k eclipse. Nevíte někdo jestli je to pravda? *3*
  • Re: Re: Re: ♥

Team Edward, Team Emmet, team Alice *1*
  • Re: Re: ♥

♥♥♥ Team Emmett ♥♥3♥
  • crazy.girl3

...

kdy už konečně tomu Edwardovi někdo oholí ty kotlety....čekám na to od prvního dílu
  • your-darling

Re: ♥

♥♥♥ TEAM EDWARD ♥♥♥ *14* *14*
  • ♥♥♥TEAM JACOB♥♥♥ *14*
  • Re: Re: Re: Re: herci

Taylor je o hodně hezčí!!!Upa jsem zbožňovala Edwarda,ale Jacob mi pak nějak víc sedl,Edward je pstě moc slušnej,hrozně opatrnej atd..Jacob je pstě puberťák se kterým by si Bella užila mnohem více zábavi.Jacob je pstě nej a myslím že to postupem času začne připadat vám všem,protože já jsem taky dřív upe milovala Edwarda,ale teť se mi nějak hnusí,navíc jak furt Belle zakazoval jezdit do La Push,já bych mu normálně řekla co se mě do toho sere,když jsou to moji kamarádi a když ještě nejsem upír,že na mě žádná hranice neplatí,však mu to potom taky řekla.ale moc slušně *1*
  • denisqa.f

Re: Re: foto

Ahojik přidávala sem stejný fotky a marně .. Paráda ,že se tam ukázalo aspon neco.. aAle s tim ukládáním je to nanic
  • vrtulka

Re: foto

gratulace *3* já to zkoušela asi 3x, bez úspěchu, takže jsem to vzdala a žádné fotky nepřidávám *9*
  • lidush

foto

anooo. konecne se ulozily nejaky fota...ale jenom 3 ze 13!!!rrrr *9* *9* *9*
  • Re: Re: herci

No když už jsme u toho tak Robert-Edward taky nemá perfektní obličej a podle mě taky nevypadá jako socha ,ale taky někdy kouká jako by neměl všech 5 pohromadě a to Edward z knihy nedělá....A fakt je asi těžké najít herce na které popis z knihy úplně sedí...PEACE *3*
  • Re: Re: herci

No ono se to v kníže popisuje ale pak když májí natočit něco podle knižní předlohy a co nejvíce se jí držet tak ono je to docela těžký...Zkus se vžít do té kůže režiséra když musí obsadit ty role a zkus si najít do toho filmu ty herce aby vypadali stejně jak jsou popsaný v knize...!!!
  • Re: nečetla ale viděla

AHOJ A MUZES MI PROSIM NA MUJ EMAIL POSLAT ODKUD SI TEN FILM ZATMENI STAHLA PROSIM PROSIMMM *3*
  • k-a-ro-l-ink-a

nechápu =D

nechápu jak tady všichni řeší třeba taylor nemá charisma atd. twl nikdo je neznáte ale samí já miluju roberta.. bože *1* já mám ráda oba dva líbí se mi jako herci ale takhle to řešit.... *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: herci

kdybych byla Bella... asi bych se zachovala jako Bella v knize. Jake je kamarád něco jako brácha... *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: herci

Proti Taylorovi nemám velký výhrady. jen... T. JE JEN HEZKÝ NIC VÍC. PRO MĚ NEMÁ CHARISMA. Robert charisma má je hezký- proto s ním Kris chodí. T. je hezoun, model, a brzo okoukaný- proto s ním chodí Taylor(kterou moc nemusím) ale mým největším favoritem je Carlisle, Esmé, Alice, Rosalie a Renesmé *4*
  • Re: herci

No jako souhlasim s tebou s těma novorozenýma ale ohledně Taylora-Jacoba musíš uznat že se netvaří jako "pitomec" sám...Rob-Edward se taky tváří tak nijak!jak už tu někdo řekl je to jen věc názoru, ale je pravda že Jacob je v něčem lepší než Edward, ale pak zas Edward je v něčem lepší než Jacob *3*
  • kamca12

Re: herci

Souhlasím s tebou... Hlavně mě zarazilo, když v knížce ho popisují za pořádnýho kluka... vlkodlaka, skoro metr devadesát a přitom je ve filmu menší než Rob. A rozhodně na šestnáct vypadá *1* a tak to nebylo popsaný. Ale jinak je Taylor hezkej, v tom nejsou pochyby =) Tuhle roli měl ale dostat někdo jinej. A s Victorií to máme taky stejně. Nevíte proč musela být jiná? Trošku blbá otázka, ale jestli to mělo nějakej pádnej důvod. *1*
  • Re: Re: Re: herci

No já to chápu a proto říkám kdybych já byla Bella. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit