-
Re: Re: Re: Re: Re: Eclipese
No já si myslím ,že je to hodně vzájemné myslím to vtírání...Bella s tím začala a on se do ní zamiloval...Nechaly by jste někoho koho milujete odejít jen tak bez boje???Já ne!!A navíc Bella se ho taky nemohla vzdát...Já mám Jacoba radši než kohokoliv z knížky...Už protože si umí jít za svím cílem a plní sliby!!! *3* -
Re: Re: Re: herci
No newím jestli je robert hezčíí...ale každý má jiný vkus *4* -
Re: Re: herci
Taylor je ošklivý a sobecký, co se jeho role týče!!!!!!!! Robert má skvělý zuby! Prostě celý dokonalý!!!!!! =**** Miluju ho!!!! =**** *14* *14* *14* -
no jo ale pochop, ze cely pribeh je o belle a o jeji lasce k edwardovi, takze pochop ze kdyby se s nim rozesla a zacala by byt s Jacobem, tk by to bylo smutny, blby a hrozny!!! *14* -
Re: herci
No mě zase celkem vadí Robert jako Edward...Já být Bella tak zůstanu s Jacobem a Taylor se pro jeho roli výborně hodí...Mě zase příjde že spíše Robert má pořád stejný výraz a nemám ho moc ráda...a to že vyměnily Victorii mi příjde dost ujetý...Mělo to vůbec cenu ,když stejně zařve???A navíc ta původní herečka mi byla simpatičtější!!!! *3* Jen můj názor -
Re: Re: Re: Re: Re: herci
me se zas hrozne libi taylor ty jeho zuby jsou super a nemam moc v lasce roberta je divny a k te viktorii zklamalo me to ta nova se mi moc nelibi ale snad si zvyknu už se na zatmeni nemužu dočkkkkkkaaaat *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla
jako myslis eclipse knizku nebo film....ale reknu ti, ze film to bejt nemuze!!!!! *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: herci
Taky ho miluju...Jenom z jedný strany je Taylor hezký,ale prostě mi vadí,že hraje takovýho pitomce...
Rob je super... *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: nečetla ale viděla
me taky 402-256-174 -
Re: Re: Re: Re: herci
me se teda taylor nelibi a je mi nesympatickej ale je to vec nazoru *3* I love You Robert!!! *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: herci
me se teda tyalor nelibi a je mi nesympatickej ale je to vec nazoru *3* I love You Robert!!! *14* *14* *4* -
Hele já ani nwm,ale jestli je to o Eclipse,tak to chci... *14* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: herci
Jasě že bez něj by to nešlo,jenom mi leze krkem jako Jackob..Ale nemyslím to nějak špatně..
A mimochodem,i když Roba miluju upa jak můžu..Taylor,a teď je mi skoro blbě že to říkám,ale Taylor je hezčí...
Ale v hlavě to má víc v pořídku Robík.. *3* -
co...dyt taylor je bozi, a myslim ze kdyby tam zadny taylor nebyl, bylo by to celkem nudne celkove ...nebyl by to uz milostny trojuhelnik...a ta victorie...co se da delat....ale bacha, neurazet taylora....i kdyz robert je hezci....PS: taylor ma krasny zuby!!!! -
co si posilate?? -
ne zacali to natacet uz driv, nejak o prazdninach....no to neva.... -
Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla
jo mě taky pls..
595-437-445
Díky.. -
Re: herci
to jo no..Tak na taylora,který je tam od začátku si člověk zvikne,ale ta nová Victoria..nevi jak ostatní,ale mě se nelíbí....
Spíš jde asi o zvyk,ale je to fakt divný... -
Re: nečetla ale viděla
A soj aonyme.muzes mi prosimte rict kde sto stahnul.? -
Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla
Mohla bys mi to pls taky poslat 469148117 *3*