Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • New moon

Ahojky...Měla bych malej dotázek...Nevíte někdo kdy má bejt nadabovanej NEw moon??
  • gabi5111

Re: Re: Re: obrázek

No prosto Administrátori tie fotky schvaluju ani mne nikdy neschvália všetko...
  • lidush

Re: Re: obrázek

no to ja jsem sem davala fotky i pred 2 mesici...a neobjevovali se....pak asi tak ty samy jeste 4x ale porad nic....ted jsem nedavno zkousela jiny....a taky nejdou....tk nwm mno.... *10* *10* *10*
  • gabi5111

Re: obrázek

Ak je to viac ako 4 dni tak hu tam už ani nedajú skús ešte raz...
  • mmarketa

obrázek

jsem přidala jednu fotku,ale je to už víc jak 4 dny,nevíte kdy se to zobrazí... *3*
    jako jak dlouho to má normálně trvat... *15*
  • gabi5111

Re: Stmívání:Zatmění -Kdy je v kině?

30.06.2010 :-)
  • ultimaterihanna

Stmívání:Zatmění -Kdy je v kině?

Lidi,potřebuju poradit
    Víte nebo aspoň malilinko tušíte kdy výjde The Twilight saga zatmění?
    Napište vzkazík *1* *7*
  • your-darling

Re: :-)

ůuxusní..další zcéna z eclipse..
    super..dík...
  • gabi5111

Re: :-)

Užasné dakujem *4*
  • :-)

Ahoj lidi už ste viděli tohle http://www.youtube.com/watch?v=MOh-fsXCPi0&feature=channel
  • Re: Re: Re: Re: DVD-new moon

všude píšou něco jiného...Někde píšou 20.dubna, někde květen 2010, někde červen tak se necháme všichni překvapit..
  • your-darling

Re: ja

a trochu ti hrabe co... *9*
  • lidush

Re: Re: Re: DVD-new moon

to je ale nejaky divny, jelikoz vsude pisou ze to bude na konci kvetna
  • lidush

Re: Re: ....který díl je nej.....netuším..

I kdyz nerada musim s vami souhlasit. Ja se ale na to tolik tesila, ze ani sama sobe to nechi priznat. Ale je to tak, ale zase jsem rada ze to byl tenhle reziser, protoze kdyby to byl jiny, tk by Ara,Marcuse,Dimitrije,Felixe,Caiuse ,Jane a Aleca a atd....hral nekdo jiny....no uz se stalo,ale nebylo to nejhorsi. Jenom me zarazi, ze vlastne me to prijde temer uplne stejny jako knizka a pritom je knizka lepsi. Ale me se knizka NEW MOON stejne libila nejmin ze vsech 4.....snad je to tim *15*
  • Re: Re: Re: dowland knihy

aha taj to nwm,....
  • Re: Re: dowland knihy

jo zkousela tam sou ale jenom ty ostatni dily *10*
  • crazy.girl3

Re: ....který díl je nej.....netuším..

ahoj.
    Bohuzel s tebou musi souhlasit. New Moon me ve filmove podobe absolutne nenadchl ani neoslovil. A to jsem od nej tolik cekala!!!!! Na Twilight jsem se divala kazdy den, ale k New Moon me to vubec netahne. A je to skoda. Ted vkladam veskere sve nadeje do eclipse. tak snad me nezklamou
  • Re: dowland knihy

a zkoušila jsi to na ulozto.cz?
  • dowland knihy

cau hrozne moc miluju stmivani ale ted su taky kvuli necemu jinymu protze vim ze sem kazdej den nekdo chodi :-) potrebuju sehnat 1.-5.dil sagy darrena shana ke stazeni ostatni sem cetla a aji sem je nasla ale tech prvnich 5 nikde nemuzu sehnat help me !!!! PS tyhle knizky + stmivani sou ty neej knizky(aji filmy) na svete!!!! *14* *14* *14* *14*
  • vrtulka

Re: Re: Re: DVD-new moon

na info@bontonland.cz *3* a věřím tomu, pže si od nich kupuji CD a DVD už hodně dlouho a zatím se se začátkem prodeje určitého filmu na DVD nikdy nesekly *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit