Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....který díl je nej.....netuším..

ahojky.....řeknu vám to takhle....každý díl Twilight ságy byl natočen jiným režisérem......a podle mě se nejvíc povedlo Stmívání....a po tom bude zatmění....ten režisér co točil nový měsíc......tak od něho se mi to opravdu nelíbilo..... *16* bylo to takový...nic moc...nwm ja vy ae mě se fakticky jediný nový měsíc nelíbil....doufám že se to napraví Zatměním....pp
  • denisqa.f

Re: Re: DVD-new moon

To je strašný *9* Tak sem se na to těšila...A oni to zas přesunou *8*
  • denisqa.f

Re: Re: Fotky

Jůůů snad to nebude trvat tak dlouho .. *9*
  • your-darling

Re: Re: Re: ccoo

mm..to bude tím mno... *4*
  • Re: Re: DVD-new moon

ach jo...nejdřív psali že .dubna a nakonec z toho stejně sešlo *9* ... a kam jim píšeš?
  • vrtulka

Re: DVD-new moon

na konci června *9* psala jsem do BONTONLANDU, kdy mají v plánu s prodejem a bylo mi odpovězeno, že předpokládaný datum prodeje je konec června *9*
  • DVD-new moon

Ahojky nevíte náhodou kdy má vyjít dvd new moon v čr?
  • Re: Fotky

Já jsem sem dávala nějaký fotky a je to asi tak 3 tejdny a ještě je nezveřejnili...:((
  • Re: Re: BEST fan ♥

to sice jo ale je taky dost možné že další vejde až přístí rok..jestli to bude tak nadupané a bude to muset být rozdělený takje určitě možnost že to bude 1díl 2010 a 2díl 2011 aby z toho měli více prachůůů..hele lidi já vás nechci strašit a taky doufam žře to vyje v 1 rok ale jestli to tak bude tak mi přichystejte hezkej hrobeček vedle hrobky Cullenových děkuji za řeč *4* *3* *1* *1*
  • lidush

Re: Re: Eclipse

Zlato, uz jsme tam psali, ze v tech odkazech se vzdycky udela chyba. Proste je v tom odkazu mala mezera, kterou kdyz to zkopcis musis sama smazat... *9*
  • Re: Eclipse

jak to ze mi to nejde spustit???:((
  • lidush

Re: Re: ccoo

promin ze to tak rikam ale ty novy ty vlasy vypadaly jako paruka, protoze to JE paruka. A tamta vypadala prirozenejsi, protoze jsou to jeji PRIROZENE vlasy.... *3*
  • your-darling

Re: ccoo

Je taková divná a ty vlasy vypadají jako paruka..nwm...
    Rachelle byla lepší..taková přirozenější...
  • denisqa.f

Fotky

Ahojik lidičky .. Dneska sem přidala fotky z traileru .. Doufám ,že se zveřejní co nejdříve *4*
  • ccoo

cauuuuu tak uz sem koukala na youtube na trailer a videla jsem tam tu novou herecku co ma hrat Victorii no a nic moc
  • crazy.girl3

extended scenes

http://team-twilight.com/
    na tyhle adrese mrknete na vystrihnuty videa z new moon
  • Re: to co nebylo v breaking down

ten konec bych ještě natááhla, ale jinak skvělé :)
  • your-darling

to co nebylo v breaking down

aHOJKY..ASI většina z nás byla zklamaná,že v knížce nebyla víc popsaná scéna,kde se Edward s Bellou poprvé milovali...a tak to někdo prostě dopsal..je to jen jeden úhel pohledu,ale naprosto dokonalý..
    koukněte..stojí to za to..
    http://www.stmivani.eu/36-fan fiction-jednodilne/ostrov-esme-poln ocny-kupel/

možná chvilkama trochu odvážnější,ale naprosto dokonalý..písněte,co si o tom myslíte...
    *14*
  • denisqa.f

Re: ......

Taky si myslím..A je to vyrobený:(
  • xniky

......

hele,ty obrázky ze svatby by tam asi být neměly...vždyt se Bella s Edwardem budou brát až ve 4. díle...v Rozbřesku... *8* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit