-
....který díl je nej.....netuším..
ahojky.....řeknu vám to takhle....každý díl Twilight ságy byl natočen jiným režisérem......a podle mě se nejvíc povedlo Stmívání....a po tom bude zatmění....ten režisér co točil nový měsíc......tak od něho se mi to opravdu nelíbilo..... *16* bylo to takový...nic moc...nwm ja vy ae mě se fakticky jediný nový měsíc nelíbil....doufám že se to napraví Zatměním....pp -
Re: Re: DVD-new moon
To je strašný *9* Tak sem se na to těšila...A oni to zas přesunou *8* -
Re: Re: Fotky
Jůůů snad to nebude trvat tak dlouho .. *9* -
Re: Re: Re: ccoo
mm..to bude tím mno... *4* -
Re: Re: DVD-new moon
ach jo...nejdřív psali že .dubna a nakonec z toho stejně sešlo *9* ... a kam jim píšeš? -
Re: DVD-new moon
na konci června *9* psala jsem do BONTONLANDU, kdy mají v plánu s prodejem a bylo mi odpovězeno, že předpokládaný datum prodeje je konec června *9* -
DVD-new moon
Ahojky nevíte náhodou kdy má vyjít dvd new moon v čr? -
Re: Fotky
Já jsem sem dávala nějaký fotky a je to asi tak 3 tejdny a ještě je nezveřejnili...:(( -
Re: Re: BEST fan ♥
to sice jo ale je taky dost možné že další vejde až přístí rok..jestli to bude tak nadupané a bude to muset být rozdělený takje určitě možnost že to bude 1díl 2010 a 2díl 2011 aby z toho měli více prachůůů..hele lidi já vás nechci strašit a taky doufam žře to vyje v 1 rok ale jestli to tak bude tak mi přichystejte hezkej hrobeček vedle hrobky Cullenových děkuji za řeč *4* *3* *1* *1* -
Re: Re: Eclipse
Zlato, uz jsme tam psali, ze v tech odkazech se vzdycky udela chyba. Proste je v tom odkazu mala mezera, kterou kdyz to zkopcis musis sama smazat... *9* -
Re: Eclipse
jak to ze mi to nejde spustit???:(( -
Re: Re: ccoo
promin ze to tak rikam ale ty novy ty vlasy vypadaly jako paruka, protoze to JE paruka. A tamta vypadala prirozenejsi, protoze jsou to jeji PRIROZENE vlasy.... *3* -
Re: ccoo
Je taková divná a ty vlasy vypadají jako paruka..nwm...
Rachelle byla lepší..taková přirozenější... -
Fotky
Ahojik lidičky .. Dneska sem přidala fotky z traileru .. Doufám ,že se zveřejní co nejdříve *4* -
ccoo
cauuuuu tak uz sem koukala na youtube na trailer a videla jsem tam tu novou herecku co ma hrat Victorii no a nic moc -
extended scenes
http://team-twilight.com/
na tyhle adrese mrknete na vystrihnuty videa z new moon -
Re: to co nebylo v breaking down
ten konec bych ještě natááhla, ale jinak skvělé :) -
to co nebylo v breaking down
aHOJKY..ASI většina z nás byla zklamaná,že v knížce nebyla víc popsaná scéna,kde se Edward s Bellou poprvé milovali...a tak to někdo prostě dopsal..je to jen jeden úhel pohledu,ale naprosto dokonalý..
koukněte..stojí to za to..
http://www.stmivani.eu/36-fan fiction-jednodilne/ostrov-esme-poln ocny-kupel/
možná chvilkama trochu odvážnější,ale naprosto dokonalý..písněte,co si o tom myslíte...
*14* -
Re: ......
Taky si myslím..A je to vyrobený:( -
......
hele,ty obrázky ze svatby by tam asi být neměly...vždyt se Bella s Edwardem budou brát až ve 4. díle...v Rozbřesku... *8* *5*