Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • norie

odkaz

Hej tady mate odkaz na super eclipse trailer v HD kvalitě.

http://www.youtube.com /watch?v=7F26Ua9JBzY&feature=fvsr
  • Re: Re: official trailer

dáš odkaz ??
  • Re: official trailer

jj pár dní už je...
  • Re: Re: Re: mrkněte se

mezy 3djNP je mezera
  • Re: Re: mrkněte se

promin zapoměla jsem ho sem dát...:D
    http://www.youtube.com/watchv=3dJ NPWgufkg
  • Re: mrkněte se

Hodíš odkaz?
  • official trailer

hele nevíte jestli je už oficiální trailer ???
  • mrkněte se

Ahojky...jentak jsem brouzdala na youtubi a narazila jsem na toto video tak se na něj mrkněte je docela dobré...je to o tom jak se zatmění natáčelo a herci k tomu mluví je to sice jen 2 minutky ale mrkněte se...docela dobrý....ted se do toho kina těšim ještě víc...:D
  • lidush

Re: nechápu

to jsou fanmade trailery...asi z jinych filmu....nebo je nekdo moc sikovnej a vyrobil to ...to je prece jasny...vzdyt na internetu jsou takove videa uz pred premierou new moon... *3*
  • nechápu

Ahojík,můžete mi někdo vysvětlit toto:I když Rozbřesk ještě není natočenej a ani se nenatáčí,jak můžou být na youtube videa kde je Bella těhotná a tak,já to pstě nechápu,tak mi to pls vysvětlete
  • your-darling

Re: Re: Re: Eclipse

jo..ten účes je fakt OK...a i Esme tam ty vlasy sluší...je to bomba...
    *14*
  • vrtulka

Re: Re: Eclipse

viď, mě se líbí moc *3* hlavně jsou tam i ostatní Cullenovi, a musím říct, že se mi tam moc líbí Rose. ten účes co tam má je super a sluší jí *3* a celý je to moc super *14*
  • vrtulka

Re: Oči...:-(

máš pravdu. musím říct, že ty oči mi taky tak nějak přišli divný. i u té Belly jsem si toho všimla. no snad to bude ve filmu dobrý *3*
  • Oči...:-(

Nevím jaký je váš názor,ale podle mě je děsný jak teď upírům udělali ty oči..jsou moc žluté a z té ukázky na youtube od vrtulky..Bella je má taky o moc tmavší..nwm..je to takový divný...
  • Re: Eclipse

Tý vado..tohle video je snad lepší než celej ten trailer...
    Fakt OK.. *14* *14*
  • vrtulka

Eclipse

http://www.youtube.com/watch?v=YgdF ubqaaTw&feature=player_embedded

pozor, budou tam mezery *3*
  • lidush

Re: Re: Trailer

ju to ja taky....ale podle me se jim vice povedl ten trailer k new moon....bylo to vic napinavy...a nedali tam ani Alice!!! ani ten boj...nebo vlkodlaka nebo Rileho...bylo toho moc malo...ale spis mi to tak jenom pripada, kdyz jsem to cetla...a taky z new moon toho pred premierou ukazali zase az moc...tk budeme vic napjaty...!!!
  • ??

Ahojky nevíte někdo jestli budou další trailery jako u new moon? Myslím že v tomhle ukázaly dost málo i když je dost dobrej ale chtěla bych vidět víc. Tak pls písněte *3*
  • weu

Trailer

heledte je upe náhulovej...ale neměla sem se na něj koukat ted už se nemůžu dočkát toho filmu... *1* *1* hold to nák přetrpím....no budeme muset xD
  • your-darling

Re: Trailer

je úžasnej,ale souhlasím...Když jim to trvalo tak dlouho mohli něco přidat,ale jinak upa supeeer... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit