-
Re: ..
ale jo..JAcob už jí tky řekl, že ji miluje...a je fakt mnohem hezčí než Edward *14* *14* -
Re: STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
končo někdo se stejným názorem =) -
STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
NECHÁPU JAK SE VÁM MŮŽE LÍBIT FILM STMÍVANÍ A DALĚÍ DÍLY JE TO STRAŠNÁ KRAVINA HLAVNE TA KRÁVA BELLA A TRAPNEJ UPÍR EDWARD TO JE MNENO HNUS KÉŽ BY TEN FILM NIKDY NEBYL BYLO BY TO LEPŠÍ TO UŽ JE SNAD LEPŠÍ SERIÁL BUFFY NEŽ TAHLETA DEMENTNÍ SRAČKA KTERÁ VÁS ZA CHVÍLI OMRZÍ STEJNĚ JAKO POTTER.:( *16* *5* *1* *3* -
STMÍVÁNÍ ZAMĚNÍ APOD
NECHÁPU JAK SE VÁM MŮŽE LÍBIT FILM STMÍVANÍ A DALĚÍ DÍLY JE TO STRAŠNÁ KRAVINA HLAVNE TA KRÁVA BELLA A TRAPNEJ UPÍR EDWARD TO JE MNENO HNUS KÉŽ BY TEN FILM NIKDY NEBYL BYLO BY TO LEPŠÍ TO UŽ JE SNAD LEPŠÍ SERIÁL BUFFY NEŽ TAHLETA DEMENTNÍ SRAČKA KTERÁ VÁS ZA CHVÍLI OMRZÍ STEJNĚ JAKO POTTER.:( *16* *5* *1* *3* -
Re: edward fuj
to je možná prvda,ale já ho mám ráda kvůli tomu jak se chová k belle..nesobecky a hezky..narozdíl od Jacoba..
ale každý to vidí jinak,že,.... *4* -
Re: Re: ..
Souhlasím s tebou.. :) Jacob se mi ve 3 dílu zhnusil.. :D Ale v tom čtvrtým je to lepší sice je k nim vce přitounaný kvuli Renesmé ale Bellu necháva na pokoji !! *4* *3* *14* -
Re: Re: DVD-new moon
děkuju...:) Právě jsem na internetu našla, že má vyjít 14.června 2010...Tak už aby to bylo...:) -
Re: edward fuj
Souhlas *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: triler
OK beru...Snad změníš názor...každý má koneckonců jinný vkus na chlapy ,ale čuník my přišlo dost hnusný -
Re: Re: Re: Re: triler
promin,ale me tak pripada.ja mam radeji roba nez taye.ale stejne se mi oba vic libili v new moon.no nevim,az uvidim cely film,tak snad budu moci posoudit lepe. *3* *4* -
edward fuj
TEAM JACOB 4ever!!!! *14* *14* nechci urazit fanoušky Edwarda,píšete tady jak ho tbožňujete,ale podle mě je to jen proto že má hlavní roli,kdyby měl hlavní roli(místo něj)kdokoli jinej tak ho taky budete zbožňovat,já nwm jak to říct,ale máte ho rádi jen proto že hraje hlavní roli po boku belly... -
Re: ..
jj,přesně tak,Edwar se chová jak dospělej zodpovědnej člověk,a bella je přece puberťačka,já bych taky brala všema 10ti Jacoba,ten je pstě k sežřání,s ním by si užila mnohem víc legrace a nezodpovědnosti.Edward je hnus....a vůbec nechápu jak se Bella chce nechat přeměnit v upíra...taková blbost...ale bohužel to tak autorka napsala *8* -
jóó´..TEAM EDWARD 4EVER!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ..
Tak to jsme 2..taky mám radši Jacoba 1000000 X než Edwarda...Ale je to fakt věc názoru -
Naprosto s váma souhlasím Team Jacob 4ever!! *14* *4* *14* -
Re: Re: Re: režisér
ouuu... *14* skvělý už se strašně těšim *3* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: triler
to jo no....ve 4 bude vipadat ja zombie!!!! xD -
Re: Re: režisér
to ja taky....ctyrka bude nejlepsi....chci videt renesme!!!♥ *1* *14* -
no to je sice pěkný že ty dva sou hůavní...ale co každýmu se líbí někdo jinej..já mam i z knížky rači Jacoba než Edwarda takže bud v klidu....jo a já mam ráda stmívání jako film...teda stmívání se mi moc nelíbilo bylo podle mě trošičku nudný..ale novej měsíc byl super..!! *3* *3* -
Re: DVD-new moon
na konec června. počítám, že 30. června *9*