-
??????
Jedna kámoškä četla v InTauch ře prej Robert spí s jinou ab Kristen žárlila,a pak sní spal co je na to m pravdy? *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: ??????
tak inTauch je bulvár první třídy takže tomu neverim ale stejne pravdu vzdycky ví jenom ty kterych se to tyka
-
-
novej měcís
hele v novém měsíci chodí Bella s Jacobem?nebo ne? a proč ve čtvrtým díle řekne Jacobovi že ho miluje? *10* *10* *10* *10*
Jinak jsem ráda že Bella a Edward jsou spolu.
A jak to tedy vypadá s Robem a Kristen? ted jsem četla skandál že prej se vyspal s jinou aby Kristen žárlila,a další den s polu spaly tak co? -
-
Re: novej měcís
Ve čtvrtým díle(ROZBŘESK)neřekne Jacobovi že ho miluje to mu řekla ve třetím(ZATMĚNÍ)...o TOM SKANDÁLU NIC NEFIM *16* *16* *16*
-
-
Proč ?
Ahoj prosím proč nebyla Kristen na Teen Choice Awards 2010 ? díki za odpověď *7* -
-
Re: Proč ?
Já mám pocit,že někde natáčela njaký film, ale fakt to nevím jistě... *4*
-
-
muže ni nekdo poradit
mam dotaz kterejsem vubec nepatři ale snat mi nekdo odpovi. Kdiš si založim vlastni blog a dam si tam obrazek nebo članek nebo neco v tom stilu s jiniho blogu na webu jeto porušeni autorskich prav nebo ne prosim otpoveste nekdo *8* -
-
Re: muže ni nekdo poradit
Nevím přesně, ale jestli chceš kopírovat nějaký článek, tak by ses měla zeptat majitele blogu nebo alespoň uvést zdroj, ale fakt nwm... *4* -
-
Re: Re: muže ni nekdo poradit
dekuju
-
-
-
TWILIGHT
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight. -
:D
Vůbec neposlouchejte Lusyla s Postichem :D sou to dementi kteří neví co žvaní a Postich je dement kterej to ani neviděl :D takže klid..... I♥Twilight sága *14* -
DVD Kvalita..:)
Ahoj..možná že už to víte ale kdyby ne tak pro ty co to nevědí na uloz.to už si můžete stáhnout Zatmění v DVD kvalitě takže super nééé...??!! *3* -
-
Re: DVD Kvalita..:)
když tam je těch odkazů na zatmění moc...pošli mi odkaz plosím... *3* *3* -
-
Re: Re: DVD Kvalita..:)
Tady je ten odkaz....: http://uloz.to/5676641/twilight-zat meni-dvd-kvalita-cz.titl.-by-22.avi -
-
Re: Re: Re: DVD Kvalita..:)
jujky..taky děkuju..:-) *14* *14* -
Re: Re: Re: DVD Kvalita..:)
jééééééééé tohle je ještě lepší *14* kuju -
-
Re: Re: Re: Re: DVD Kvalita..:)
Nz...:)
-
-
-
-
Re: DVD Kvalita..:)
já jsem si to z toho stáhla v angličtině s českými titulkami *14* *3*
-
-
kniha
Ahojky...Právě jsem četla, že původně stephenie napsala knihu The Short Second of Bree Tanner ale protože byla kniha dlouhá tak ji schovala do šuplíku a ted má vyjít...Je to jakoby pohled Bree...Kdyžtak tady je webovka...
http://www.bravo.cz/t wilight-saga/202-the-short-second-l ife-of-bree-tanner/ -
Natáčení dalších...
ahojky lidi newíte jesli se bude natáčet aj Zatmění a Rozbřesk ???? jo adoufám zhe tam nebudou jiní herci nebo se stoho zblázním..... *7* *7* *9* *9* *10* -
-
Re: Natáčení dalších...
zatmění? na to už se sjíždějí stačí si tady přečíst co tady všichni píšeme... a robřesk to myslim se etě ani neví -
-
Re: Re: Natáčení dalších...
Jo prej se bude Rozbřesk natáčet...a právě má bejt rozdělen na 3 části!!!! -
Re: Re: Natáčení dalších...
Předběhlas mě! xD *9* -
-
Re: Re: Re: Natáčení dalších...
jo promin *1* *4*
-
-
-
-
má někdo Zatmění?
Ahojte lidičky má někdo knihu Zatmění v počítači jestli ano tak mi ji prosím pošlete na email:Ka.tt.ka.1992 seznam.cz
předem děkuji -
-
Re: má někdo Zatmění?
to najdeš všude na netu se podívej na www.ulozto.cz tam to je všechno -
-
Re: Re: má někdo Zatmění?
jo já vím ale nějak mi to nejde jestly to máš nemohla by jsi mi to poslat prosím ,v počítači na email:
Ka.tt.ka.1992seznam.cz *1* -
-
Re: Re: Re: má někdo Zatmění?
já bych jsi to stáhla ale nejde mi to vubc tak mi to pošli prosím *9* *9*
-
-
-