Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ??????

Jedna kámoškä četla v InTauch ře prej Robert spí s jinou ab Kristen žárlila,a pak sní spal co je na to m pravdy? *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: ??????

tak inTauch je bulvár první třídy takže tomu neverim ale stejne pravdu vzdycky ví jenom ty kterych se to tyka
  • novej měcís

hele v novém měsíci chodí Bella s Jacobem?nebo ne? a proč ve čtvrtým díle řekne Jacobovi že ho miluje? *10* *10* *10* *10*
    Jinak jsem ráda že Bella a Edward jsou spolu.
    A jak to tedy vypadá s Robem a Kristen? ted jsem četla skandál že prej se vyspal s jinou aby Kristen žárlila,a další den s polu spaly tak co?
    • bella1

Re: novej měcís

Ve čtvrtým díle(ROZBŘESK)neřekne Jacobovi že ho miluje to mu řekla ve třetím(ZATMĚNÍ)...o TOM SKANDÁLU NIC NEFIM *16* *16* *16*
  • tejulka007

Proč ?

Ahoj prosím proč nebyla Kristen na Teen Choice Awards 2010 ? díki za odpověď *7*
    • Re: Proč ?

Já mám pocit,že někde natáčela njaký film, ale fakt to nevím jistě... *4*
  • lucik188p

muže ni nekdo poradit

mam dotaz kterejsem vubec nepatři ale snat mi nekdo odpovi. Kdiš si založim vlastni blog a dam si tam obrazek nebo članek nebo neco v tom stilu s jiniho blogu na webu jeto porušeni autorskich prav nebo ne prosim otpoveste nekdo *8*
    • your-darling

Re: muže ni nekdo poradit

Nevím přesně, ale jestli chceš kopírovat nějaký článek, tak by ses měla zeptat majitele blogu nebo alespoň uvést zdroj, ale fakt nwm... *4*
      • lucik188p

Re: Re: muže ni nekdo poradit

dekuju
  • TWILIGHT

Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
    Dík ;-)
    Je to o zem která má nejradši twilight.
  • :D

Vůbec neposlouchejte Lusyla s Postichem :D sou to dementi kteří neví co žvaní a Postich je dement kterej to ani neviděl :D takže klid..... I♥Twilight sága *14*
  • anettka-upirrka

DVD Kvalita..:)

Ahoj..možná že už to víte ale kdyby ne tak pro ty co to nevědí na uloz.to už si můžete stáhnout Zatmění v DVD kvalitě takže super nééé...??!! *3*
    • your-darling

Re: DVD Kvalita..:)

když tam je těch odkazů na zatmění moc...pošli mi odkaz plosím... *3* *3*
      • anettka-upirrka

Re: Re: DVD Kvalita..:)

Tady je ten odkaz....: http://uloz.to/5676641/twilight-zat meni-dvd-kvalita-cz.titl.-by-22.avi
        • your-darling

Re: Re: Re: DVD Kvalita..:)

jujky..taky děkuju..:-) *14* *14*
        • smelu

Re: Re: Re: DVD Kvalita..:)

jééééééééé tohle je ještě lepší *14* kuju
          • anettka-upirrka

Re: Re: Re: Re: DVD Kvalita..:)

Nz...:)
    • smelu

Re: DVD Kvalita..:)

já jsem si to z toho stáhla v angličtině s českými titulkami *14* *3*
  • kniha

Ahojky...Právě jsem četla, že původně stephenie napsala knihu The Short Second of Bree Tanner ale protože byla kniha dlouhá tak ji schovala do šuplíku a ted má vyjít...Je to jakoby pohled Bree...Kdyžtak tady je webovka...

http://www.bravo.cz/t wilight-saga/202-the-short-second-l ife-of-bree-tanner/
  • natule

Natáčení dalších...

ahojky lidi newíte jesli se bude natáčet aj Zatmění a Rozbřesk ???? jo adoufám zhe tam nebudou jiní herci nebo se stoho zblázním..... *7* *7* *9* *9* *10*
    • pismule

Re: Natáčení dalších...

zatmění? na to už se sjíždějí stačí si tady přečíst co tady všichni píšeme... a robřesk to myslim se etě ani neví
      • n.a.n.y

Re: Re: Natáčení dalších...

Jo prej se bude Rozbřesk natáčet...a právě má bejt rozdělen na 3 části!!!!
      • Re: Re: Natáčení dalších...

Předběhlas mě! xD *9*
        • pismule

Re: Re: Re: Natáčení dalších...

jo promin *1* *4*
  • ducker

má někdo Zatmění?

Ahojte lidičky má někdo knihu Zatmění v počítači jestli ano tak mi ji prosím pošlete na email:Ka.tt.ka.1992 seznam.cz
    předem děkuji
    • pismule

Re: má někdo Zatmění?

to najdeš všude na netu se podívej na www.ulozto.cz tam to je všechno
      • ducker

Re: Re: má někdo Zatmění?

jo já vím ale nějak mi to nejde jestly to máš nemohla by jsi mi to poslat prosím ,v počítači na email:
        Ka.tt.ka.1992seznam.cz *1*
        • ducker

Re: Re: Re: má někdo Zatmění?

já bych jsi to stáhla ale nejde mi to vubc tak mi to pošli prosím *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit