-
Až dnes...
Až dnes mám teprve všechny knížky je to krása se na to koukat na hřbetu tvořej všechny knížky planetu a tamění měsíce ÚCHVATNÉ.Kdo se těšíte na NEW MOON? já hrozně *14* *14* *14* -
...
Opravdu, než jsem se podívala na film, dočetla jsem knihu, a pořád tvrdim, že kdo tu knihu nečetl, tak celý děj moc pochopit nemohl, kniha je mnohem bohatější. Do filmu dávájí jen ty nejpodstatnější věci, v knize jsou detaily, takže radim nejdřív číst a potom se dívat. *3* -
Jacob.Bella,Edward
Mě nejvíc vadí jak Bella zjistí že je do Jacoba zamilovaná! je to divný. Ale na druhou stránku jsem ráda že si vybere Edwarda. Tak nwm je to super knížkaaa. Jsem zvědavá na film!!! uvidíme *5* -
...
teším se na poslední díl Bella bude mít s Edwardem mimčo ,ale málem umře takže jí Edward promění -
-
Re: ...
Jo no už se mooooooc těšim!!!!!!
-
-
Nejlepší části
Nejvíc jsem se nasmála u 4. dílu a to tady :
Než mohla Esme odpovědět se Emmett zase rozesmál - tentokrát to nebylo potichu.
"Takže pořád stojí?" zvládl vypustit z pusy mezi řehtáním. " Já myslel že vy dva budete klepat štěrk ještě teď . Co jste vlastně dělali minulou noc? Diskutovali o národním dluhu?" zařval smíchy.
"Klidně řeknu, že možná bychom měli jít rovnou do New Hampshiru a dát věci do pořádku," řekl Emmett, samozřejmě pokračujíc v dřívější konverzaci. "Bella se už registrovala na Dartmouth. Nevypadá, že by dlouho nebyla schopná ovládat školu." Otočil se a podíval se na mě se škádlivým úšklebkem."Jsem si jistý že budeš ve třídě jednička, zřejmě tady není pro tebe nic zajímavého kromě studování v noci."
Rosalie se zahihňala. -
-
Re: Nejlepší části
Tak samo...aCarlise : Najdete A... (nevzpomenu si na jéno toho upía)a ekněte mu jak to dopadlo, nerad bych aby se poslední desetiletí schovával někde pod kameem:D -
Re: Nejlepší části
Joo to je taky dobrý xDD..Emmet ej prostě borec xD -
-
Re: Re: Nejlepší části
Emmett je prostě hustej..a ty jeho hlášky...
"No mi jsme s Rosalií rozbili hodně domů"
prostě lol...!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Nejlepší části
Dobrý taky bylo jak ho Bella porazila v tý páce a on byl upe naštvanej xD
-
-
-
-
..
Tyjo já ae hrozně chci aby si vybrala Jacoba :D:D Jako on je tak krásnej a Edward je prostě hnusnej mě se teda nelíbí já kdybych byla Bella tak bych prostě neváhala ani minutu ae zase je pravda že Edwart jí pořád říká jak jí miluje a jak je pro něho všechno zatím co Jacob jí to ještě neřekl nebo snad jo?? *15* *14* *14* -
-
Re: ..
ale jo..JAcob už jí tky řekl, že ji miluje...a je fakt mnohem hezčí než Edward *14* *14* -
-
Re: Re: ..
jj ,ale já třeba jsem si ho zamilovala už ve knížce a teprve pak jsem zjístila jaky krásný kluk ho hraje...totalně to s Taylorem trefili!!!Jacob má hodně věcí ,které Edward nemá!
-
-
jj,přesně tak,Edwar se chová jak dospělej zodpovědnej člověk,a bella je přece puberťačka,já bych taky brala všema 10ti Jacoba,ten je pstě k sežřání,s ním by si užila mnohem víc legrace a nezodpovědnosti.Edward je hnus....a vůbec nechápu jak se Bella chce nechat přeměnit v upíra...taková blbost...ale bohužel to tak autorka napsala *8* -
fůůůj jacoba nesnášim i love edward -
-
jóó´..TEAM EDWARD 4EVER!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Proboha!!! Edward a Bella je hlavní děj a Jace je jenom zápletka. Já vim, Jaca mám taky ráda, ale tžy asi nejsi moc fanoušek stmívání jako takového že? Jen protekčního filmu? ubohý! xD -
-
no to je sice pěkný že ty dva sou hůavní...ale co každýmu se líbí někdo jinej..já mam i z knížky rači Jacoba než Edwarda takže bud v klidu....jo a já mam ráda stmívání jako film...teda stmívání se mi moc nelíbilo bylo podle mě trošičku nudný..ale novej měsíc byl super..!! *3* *3* -
-
Re: Re: Re: ..
Tak to jsme 2..taky mám radši Jacoba 1000000 X než Edwarda...Ale je to fakt věc názoru
-
-
-
no v tom že je Jacob hezkej,s tím souhlasím...i když Edwarda mám ráda taky,ale sorry,ale ukažte mi chlapa,kterej tvrdí nebo dává najevo jak někoho miluje a chová se k němu jako kdyby mu byl u prdele..Jacob mi prostě připadá sobeckej...
jak se sere do Edwarda..kdyby měl k Belle úctu tak o něm alespon nemluví..
to je můj náor... -
-
Souhlasím s tebou.. :) Jacob se mi ve 3 dílu zhnusil.. :D Ale v tom čtvrtým je to lepší sice je k nim vce přitounaný kvuli Renesmé ale Bellu necháva na pokoji !! *4* *3* *14*
-
-
No jo ,ale činy jsou někdy více nežli slova...Love u Jacob -
-
Naprosto s váma souhlasím Team Jacob 4ever!! *14* *4* *14*
-
-
no neřek ....ale s toho jak se k ní chová to může bejt každýmu jasny....a uplne s tebou souhlasim ten hnusnej Edward...na Jacoba prostě nemá..on je nejlepší *14* *14* *14* team Jacob 4ever *1* *1*
-
-
DVD-new moon
Nevíte prosím vás někdo na kdy je přesně stanoven prodej dvd new moon? -
-
Re: DVD-new moon
na konec června. počítám, že 30. června *9* -
-
Re: Re: DVD-new moon
děkuju...:) Právě jsem na internetu našla, že má vyjít 14.června 2010...Tak už aby to bylo...:)
-
-
-
zatmění
hele,jak se sním u toho Bella líbá s Jacobem tak ho líbá že ho miluje nebo ji překecal?
a ještě ted jedna holka psala že prej Rob spal s jinou aby Kristen žárlila a další den sní byl v posteli s Kristen,tak víte o tom něco? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *5* -
-
Re: zatmění
Ahojda tak o tom nic nefim.. Ale o tom líbání s Jacobem vim a on jí více méně aspoň já si to tak myslim více méně citově vydíral, vždyť jí říkal že de na tu mítinu umřít a naznačil jí že kdyby se snim líbala vrátil by se a nedovolil by si umří...HAJZL JEDEN PODĚLANEJ *16* *16* *16* *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: zatmění
hajzl!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: zatmění
jo tohle jsem asi před hodkou řešila s kamoškou,sem ji řikala jak je možny že se zasnoubí s Edwardem a pak tam šmelí do Jacoba jak ho miluje a líbá ho...to mě nasralo *8* kamoška mě na to řekla to co vy,tak na tom asi něco je
-
-
-
-
Hustý
http://img.osobnosti.cz/film/twilig ht-twilight/N318558-e5cd4.jpg -
OMG
Zatmění je krásný film..ale podělaj to jestli rozdělaj Rozbřesk chtěj z toho mít co nejvíc peněz ale v knížce neni děj na 2 dobrý filmy tak to určitě pozmění a bude to trapný no uvidíme podle mě nepujde moc lidí do kina jenom fanoušci proč chodit n otevřenej konec... *16* -
-
Re: OMG
to je fakt tam půjsou asi hlavně fanoušci...Ale tak snad to udělají tak nějak,že se na to půjde koukat...vždyť podle měl každý film tak nějak otevřený konec...nwm..snad neposerou úplně nej díl... *4* *4*
-