-
Edward a Bella
Ahoj,ted jsem dočetla Nový měsíc....a chtěla bych se zeptat,jestli v Zatmění bude Bella milovat Jacoba????Nebo bude s Edwardem?...Já totiž Jacoba nemám ráda....děkujii za odpoved... -
-
Re: Edward a Bella
bude milovat oba...
ale rozhodne se pro edwarda kterého miluje více...
jacob to bude níst špatně...ale v rozbřesku se to všecko vyjasníí:)
-
-
uzasne!!
tak sem prave dokoukala zatmeni a musim rict ¨ze je to fakt nadhernej film! je mnohem lepsi nez jednicka a dvojka. *14* *14* -
Zatmění
Koukam ze Jacoba asi hodne nemate radi ja taky uz jenom to ze se s Bellou libal a ona pak chtela taky jenom uz to me strasne nastvalo *9* -
-
Re: Zatmění
ja to nechapu vzdyt jemu tam muze bejt 18 v tom filmu a to jako bude cekat az ty jejich dceri bude taky 18 jo?vzdyt mu bude 36 to je na hlavu *8* *3* *9* *9* *9* *7* *5* -
-
Re: Re: Zatmění
No, Jacoba taky moc nemusim, docela sobec a dělá to Belle fakt dost těžký (hlavně v Zatmění).. :( Ikdyž na druhou stranu, nebejt jeho, Bella by se v NM asi zbláznila, když jí Edw opustil... :(
Ale jenom detail, kterej je v knížce:
vlkodlaci nestárnou, leda, že by se rozhodli, že už nechtěj bejt vlkodlaci a pak až zestárnou a třeba i umřou. Takže až bude Nessie 18, jemu bude pořád tolik, co teď :D Ale taky pokuď vim, tak Jake musí bejt vlkodlak, pže je přímej dědic a vyskytuje se kolem nebezpečí (upíři). Proto se taky vlastně na začátku stane vlkodlakem a připojí se k Samovi, a s nim i Quil a Jared atd. :)
Doufám, že sem vám to trochu osvětlila ;)
-
-
Re: Zatmění
Přesně..já ho nemůžu prostě vystát..
NEchápu,jak může pak chtít jejich dceru.
Já bych chtěla,aby s ním nebyla!!
:-)
-
-
Eclipese
jojo v Rozbřesku už sem na Jacoba názor změnila...nejlepší je jak se Bella dozví že se Jacob otiskl do Renesmee:-Da řiká ji Nessie:-Dto bylo nej....těšim se hrozně na film.. *3* -
-
Re: Eclipese
já taky to je fakt dobrý
-
-
aAaAaAaAa..!!:**
ÁÁÁÁÁÁÁ....mám to sice kinorip takže horší kvalita ale na tom nezáleží hlavně že na to můžu koukat od rána do večera..!!!..Jestli si to chcete nikdo stáhnout tak tady: http://uloz.to/5258072/the-twilight -saga-eclipse-cz-titulky.avi
Přej u hezkou zábavu..:D... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
:-)
kéž by už byl eclipse v kinech *1* -
-
Re: :-)
eclipse je bohužel až v červnu, ale víc se těšim na čtyřku Breaking Down, to bude teprv zajímavý:D -
-
Re: Re: :-)
jojo taky se hrozne moooc tesim, tam se toho stane nejvic. . .
-
-
taky bych už to brala doufám že bude co nejdřííív.. :)) *14* -
hmmm, bohzel az v cervnu:(:(
-
-
new fotos
Ahoj...hele videli jste ty novy fotky na Eclipse....tam je ta scena co se mu Bella vzda....skoda ze ji odmitne...ale je jich tu malo tk jsem ted pridala dalsi...pp *14* -
-
Re: new fotos
štve mě že ji odmítne,ale v rozbřesku to dožene myslím skvěle...až ny ty modřiny,ale jinak to zvládnul bravůrně... *15* *15*
-
-
foto
anooo. konecne se ulozily nejaky fota...ale jenom 3 ze 13!!!rrrr *9* *9* *9* -
-
Re: foto
gratulace *3* já to zkoušela asi 3x, bez úspěchu, takže jsem to vzdala a žádné fotky nepřidávám *9* -
-
Re: Re: foto
nejdou mi otevřít žádný fotky tady a tet sou tam hrozně krásný nemohly byste mi je proosííííím poslat někdo na e-mail? leonaspinarova@centrum.cz budu vám moc moc moc vdečná -
Re: Re: foto
Ahojik přidávala sem stejný fotky a marně .. Paráda ,že se tam ukázalo aspon neco.. aAle s tim ukládáním je to nanic
-
-
-
Umřuuu...=o)
Ahoj...je už někde ten thriler??
měl být k dyspozici už od neděle ale nemůžu ho najít..
plosím..pomoct..
asi umřu.. *1* -
-
Re: Umřuuu...=o)
twl jakej thriler?? snad trailer ne??..mno mam pro tebe spatnou zpravu,asi fakt umres,pac ten thriler nikde nenajdes -
-
Re: Re: Umřuuu...=o)
Pardon..tak triler...překlep no..neva..
=o)
-
-
-
Viktoria
ahoj nevíte někdo proč nehrála Viktorii Rachelle Lefevre???? -
-
Re: Viktoria
Protože se jí pár nátačecích dní pro Eclipse krylo s jiným filmem. Summit asi ani neměl snahu to s ní nějak vyřídit a tak jí prostě řekli, že to nejde, že to natáčení nejde nijak posunout a v podstatě jí vyhodili. Pak nabídli roli Bryce, která původně měla hrát Victorii už ve Stmívání, ale role se jí zdála příliš malá, takže odmítla. A v Eclipse roli přijala. Tak asi tak... nevím čí je to vlastně vina, Rachell i Summit se k tomu vyjádřili, ale každý tvrdí něco jiného, takže nevím komu mám věřit. Každopádně stalo se a Victorii hraje Bryce. -
chodila pozdě na zkoušky a producenti toho měli plný zuby.... -
-
Re: Re: Viktoria
No teoreticky máš aj pravdu len ona tam nebola preto lebo tento rok natáča vela filmov a na Twilight jej neostal čas tak sa toho vzdala... tei druhé filmy jej boli prednejšie lebo tam mala väčšie roly... -
Re: Re: Viktoria
tak to mě nenapadlo...=o)=o)=o)
koneckonců Bryce byla asi lepčí... *3* -
-
Re: Re: Re: Viktoria
vůbec se mi nelíbila *13*
-
-
-
no nevim jistě,ale mám za to,že kvůli tomu,že chtěla přidat plat...a to se štábu moc nelíbilo... *7*
-