Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Edward a Bella

Ahoj,ted jsem dočetla Nový měsíc....a chtěla bych se zeptat,jestli v Zatmění bude Bella milovat Jacoba????Nebo bude s Edwardem?...Já totiž Jacoba nemám ráda....děkujii za odpoved...
    • Re: Edward a Bella

bude milovat oba...
      ale rozhodne se pro edwarda kterého miluje více...
      jacob to bude níst špatně...ale v rozbřesku se to všecko vyjasníí:)
  • xkostex

uzasne!!

tak sem prave dokoukala zatmeni a musim rict ¨ze je to fakt nadhernej film! je mnohem lepsi nez jednicka a dvojka. *14* *14*
  • Zatmění

Koukam ze Jacoba asi hodne nemate radi ja taky uz jenom to ze se s Bellou libal a ona pak chtela taky jenom uz to me strasne nastvalo *9*
    • cleosertori169

Re: Zatmění

ja to nechapu vzdyt jemu tam muze bejt 18 v tom filmu a to jako bude cekat az ty jejich dceri bude taky 18 jo?vzdyt mu bude 36 to je na hlavu *8* *3* *9* *9* *9* *7* *5*
      • Re: Re: Zatmění

No, Jacoba taky moc nemusim, docela sobec a dělá to Belle fakt dost těžký (hlavně v Zatmění).. :( Ikdyž na druhou stranu, nebejt jeho, Bella by se v NM asi zbláznila, když jí Edw opustil... :(

Ale jenom detail, kterej je v knížce:
        vlkodlaci nestárnou, leda, že by se rozhodli, že už nechtěj bejt vlkodlaci a pak až zestárnou a třeba i umřou. Takže až bude Nessie 18, jemu bude pořád tolik, co teď :D Ale taky pokuď vim, tak Jake musí bejt vlkodlak, pže je přímej dědic a vyskytuje se kolem nebezpečí (upíři). Proto se taky vlastně na začátku stane vlkodlakem a připojí se k Samovi, a s nim i Quil a Jared atd. :)

Doufám, že sem vám to trochu osvětlila ;)
    • renny100

Re: Zatmění

Přesně..já ho nemůžu prostě vystát..
      NEchápu,jak může pak chtít jejich dceru.
      Já bych chtěla,aby s ním nebyla!!
      :-)
  • weu

Eclipese

jojo v Rozbřesku už sem na Jacoba názor změnila...nejlepší je jak se Bella dozví že se Jacob otiskl do Renesmee:-Da řiká ji Nessie:-Dto bylo nej....těšim se hrozně na film.. *3*
    • adush96

Re: Eclipese

já taky to je fakt dobrý
  • anettka-upirrka

aAaAaAaAa..!!:**

ÁÁÁÁÁÁÁ....mám to sice kinorip takže horší kvalita ale na tom nezáleží hlavně že na to můžu koukat od rána do večera..!!!..Jestli si to chcete nikdo stáhnout tak tady: http://uloz.to/5258072/the-twilight -saga-eclipse-cz-titulky.avi
    Přej u hezkou zábavu..:D... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
  • ahs3

:-)

kéž by už byl eclipse v kinech *1*
    • Re: :-)

eclipse je bohužel až v červnu, ale víc se těšim na čtyřku Breaking Down, to bude teprv zajímavý:D
      • Re: Re: :-)

jojo taky se hrozne moooc tesim, tam se toho stane nejvic. . .
    • maj_ki

Re: :-)

taky bych už to brala doufám že bude co nejdřííív.. :)) *14*
    • chriisinka

Re: :-)

hmmm, bohzel az v cervnu:(:(
  • lidush

new fotos

Ahoj...hele videli jste ty novy fotky na Eclipse....tam je ta scena co se mu Bella vzda....skoda ze ji odmitne...ale je jich tu malo tk jsem ted pridala dalsi...pp *14*
    • your-darling

Re: new fotos

štve mě že ji odmítne,ale v rozbřesku to dožene myslím skvěle...až ny ty modřiny,ale jinak to zvládnul bravůrně... *15* *15*
  • lidush

foto

anooo. konecne se ulozily nejaky fota...ale jenom 3 ze 13!!!rrrr *9* *9* *9*
    • vrtulka

Re: foto

gratulace *3* já to zkoušela asi 3x, bez úspěchu, takže jsem to vzdala a žádné fotky nepřidávám *9*
      • Re: Re: foto

nejdou mi otevřít žádný fotky tady a tet sou tam hrozně krásný nemohly byste mi je proosííííím poslat někdo na e-mail? leonaspinarova@centrum.cz budu vám moc moc moc vdečná
      • denisqa.f

Re: Re: foto

Ahojik přidávala sem stejný fotky a marně .. Paráda ,že se tam ukázalo aspon neco.. aAle s tim ukládáním je to nanic
  • your-darling

Umřuuu...=o)

Ahoj...je už někde ten thriler??
    měl být k dyspozici už od neděle ale nemůžu ho najít..
    plosím..pomoct..
    asi umřu.. *1*
    • Re: Umřuuu...=o)

twl jakej thriler?? snad trailer ne??..mno mam pro tebe spatnou zpravu,asi fakt umres,pac ten thriler nikde nenajdes
      • your-darling

Re: Re: Umřuuu...=o)

Pardon..tak triler...překlep no..neva..
        =o)
  • Viktoria

ahoj nevíte někdo proč nehrála Viktorii Rachelle Lefevre????
    • Re: Viktoria

Protože se jí pár nátačecích dní pro Eclipse krylo s jiným filmem. Summit asi ani neměl snahu to s ní nějak vyřídit a tak jí prostě řekli, že to nejde, že to natáčení nejde nijak posunout a v podstatě jí vyhodili. Pak nabídli roli Bryce, která původně měla hrát Victorii už ve Stmívání, ale role se jí zdála příliš malá, takže odmítla. A v Eclipse roli přijala. Tak asi tak... nevím čí je to vlastně vina, Rachell i Summit se k tomu vyjádřili, ale každý tvrdí něco jiného, takže nevím komu mám věřit. Každopádně stalo se a Victorii hraje Bryce.
    • klaura.aura

Re: Viktoria

chodila pozdě na zkoušky a producenti toho měli plný zuby....
      • gabi5111

Re: Re: Viktoria

No teoreticky máš aj pravdu len ona tam nebola preto lebo tento rok natáča vela filmov a na Twilight jej neostal čas tak sa toho vzdala... tei druhé filmy jej boli prednejšie lebo tam mala väčšie roly...
      • your-darling

Re: Re: Viktoria

tak to mě nenapadlo...=o)=o)=o)
        koneckonců Bryce byla asi lepčí... *3*
        • Re: Re: Re: Viktoria

vůbec se mi nelíbila *13*
    • your-darling

Re: Viktoria

no nevim jistě,ale mám za to,že kvůli tomu,že chtěla přidat plat...a to se štábu moc nelíbilo... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit