Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

to co nebylo v breaking down

aHOJKY..ASI většina z nás byla zklamaná,že v knížce nebyla víc popsaná scéna,kde se Edward s Bellou poprvé milovali...a tak to někdo prostě dopsal..je to jen jeden úhel pohledu,ale naprosto dokonalý..
    koukněte..stojí to za to..
    http://www.stmivani.eu/36-fan fiction-jednodilne/ostrov-esme-poln ocny-kupel/

možná chvilkama trochu odvážnější,ale naprosto dokonalý..písněte,co si o tom myslíte...
    *14*
    • Re: to co nebylo v breaking down

ten konec bych ještě natááhla, ale jinak skvělé :)

Nechala jsem se z důvodů, které tu nebudu publikovat ukecat a přes sliby jsem zhlédla. A zjistil jsem, kde je zakopaná ta smradlavá fena. Ono totiž není fér vyčítat všem zúčastněným, že hrajou úplný hovno a nedá se na to koukat. Ono totiž není co hrát. Každý pokus o zfilmování zákonitě musí skončit jako adaptace jisté Rosamundy. Místo půvabné sekretářky tu máme nablblou Bellu a místo švarných lékařů/továrníků, kteří o ni v kulisách bavorských Alp svedou lítý boj, je tu homoupejr a gayodlak, kterej nemá na tričko, takže i ve sněhový vánici je do půl těla nahej, tudíž děsně nenápadnej. Paní Majerová měla prostě v klidu a v pohodě odvézt Švejka na vojnu a umřít. *8* *13*
  • victorie

Jak tu tak kukam zasekl jsem se u victoriie to ji bude hrat nekdo jiny? *7*
    • vrtulka

Re: victorie

bohužel ano, Victorii bude hrát jiná herečka, což mě osobně fakt štve *9*
      • Re: Re: victorie

si delaj srandu ne?
        • Re: Re: Re: victorie

Jakto ze ji bude hrat nekdo jinej?chjO *9* *9* *9* *9* tadyta byla dobra *8* *8*
  • crazy.girl3

extended scenes

http://team-twilight.com/
    na tyhle adrese mrknete na vystrihnuty videa z new moon
  • misa355

výběr

Vybere si edwarda nebo jackoba?
    • ashley0077

Re: výběr

JACOB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • angel.and.connor

Re: Re: výběr

kdo jinej nez JACOB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • foltas

twilight

EDWARD je vetsi borec
          • blond.girl.third

Re: twilight

JACOB !!"!!!!! *14*
    • your-darling

Re: výběr

jasně,že Edward... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • barunqa111

Re: Re: výběr

EDWARD *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Zatmění je úplně nejlepší díl z celé Twilight ságy.Je tam hodně vtipných hlášek,je to nejakčnější a nejnapínavější díl celé série.Super je ještě první díl.Úplně nejhorší je Rozbřesk-1.část,tam jsou jenom 3 lokace(Rio de Janeiro,dům Cullenových a svatba) a slabý scénář a je to skoro bez děje
  • lidunka2

Zatmění

To já mooc těším až budou v kinech dávat Nový Měsíc. Sice se mi Nový měsíc moc nelíbil v knížce, tak doufám, že film bude lepší.
    A slyšela jsem, že by měla být premiéra Zatmění 30. června 2010. Ale než se to dostane k nám, tak to bude zase až v listopadu. *9*
    • vrtulka

Re: Zatmění

neboj nebude *3* teď máš taky světovou premiéru 20. listopadu a u nás to začínají dávat 26. listopadu, tak pochybuju, že kdyby byla světová premiéra Zatmění 30. června 2010 tak u nás by to bylo tak pozdě *3* takže já počítám tak začátek července tady u nás *3*
  • lidush

new video

a videli jste uz tohle...vice mene povidani ale ja 50% rozumim..XD.....budou tam mezery....http://film.moviezone.cz/ twilight-saga-zatmeni/trailery/#MTV +Awards+Promo
  • http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487336374639911&set=a.487322827974599.112115.350407378332812&type=1&theater ahojky jestli líbí lajk,je to do vánoční soutěže s twilight :)
    děkuji mockrát :) *4* *3*
  • anett96

stmívání

No nádhera zbožnuju tebhle filmík ta dvojka no nadhera uz se tesím az shlédnu i třetí díl. Můj názor Edward je fakt pěknej a nechci nikoho urazit ptže se určitě skoro všem holkám líbi *1* *14* ale Jacob je lepšíí svým způsobem...je mi ho líto a chtela bych aby se Bella rozhodla pro něj ale myslím si že too bude Edward pro koho se rozhodne *4* *9* jinak fakt nádhernej film.. *14* zobznuju tyhle filmy i ráda čtu takovýhle příběhy z upírama, vlkodlakama atd...nepotrpím si na nejaky dívčí romanky....to jenom pro zajímavost :D
    • your-darling

Re: stmívání

jo bude s Edwardem..jackob je hezkej,ale když čtete tu knížku..je to jednu chvíli totální pitomec...
      Edward,ten jde Belle vstříct pooku jde o jackoba a dokonce jí k němu i vozil,ale Jackob...ten byl proti celkově..dělal co je dobrý pro něho a ne pro Bellu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší