-
breaking dawn
ahooojtee já sem ted četla že se spekuluje jestli natočí breaking dawn nebo nn
prý nemají nějakou smlouvu nebo tak něco *16* *8* *8*
já teda doufám že to natočí protože to je zrovna nej.ddíl -
-
Re: breaking dawn
Musí..Musí..Musí ho natočit :-((
-
-
Jj
Jackob je v poho wim,že to dělá pro Bellu ,ale prostě se mi nějak nelíbí připadá mi trhlej ale nej nej nej nej nej Je *14* *14* *14* EDWARD *14* *14* *14* Je tak suprově namaskovanej je to boží *14* -
-
Re: Jj
tk jo za tohle mě tady většina lidí nebude mít ráda...xDD Ed je v pohodě, Jake tky..xD nevadí mi ani jeden... Ale v poslední době poněkud ulítávám na vlkodlacích...xD Btw... když už bych si měla vybrat..xD tk to bude... chvilka napětí... Jasper..xDD *1* -
-
Re: Re: Jj
já zbožňuju všechny, ale Jasper mi přijde trochu vykulený. Sice sladký, jako ostatní Cullenovic chlapci, ale moc okatý. Není to myšleno zle! Fakt ne! nikdy nic ošklivého o stmívání a jeho pokračování! ale...
-
-
Re: Jj
souhlasím ja taky Edwarda *1* *1*
-
-
Nuda
Ahojky, lidičky, ty voe já jsem nemocná a nemám s kým pokecat protože kamí jsou ve škole... napište někdo na icq: 444496688 Myška, pokecáme o twilight sage:) -
jako oba 2 sou hezcí to jako ze jo ae edward je sexy víc a k belle se víc hodí
moc se mito libilo ae chci aby bella zustala s edwardem.ja bych taky chtela byt vic upirem je to zabávnejsi *14* -
edwardXjackob
Já vás nechápu, všichní řikáte jakej je jackob "parchant" a jak ho nesnášíte a nemužete ho vystát...nechápete jak se do něj belle mohla zamilovat, že tím edwardovi tak stráááááášně ubližuje, ale vždyť on jí v New moon nechál! Jasně nechtěl jí ublížít aby se ji níc nestalo.Pche. To u jako fakt nedošlo že po ní Victoria stejně pujde?! Mně to cely příjde staršně dívný, jasně Jacob se občas neovládné ale on jí miluje a co edward jen tak klidně odejde a to jí ještě nechá v tom lese? To je fakt DEBIL! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: edwardXjackob
udělal to pro její dobro...ale kdyby náhodou nedělej z toho tragédii když je to jen příběh... -
-
Re: Re: edwardXjackob
ale suprovej příběh
-
-
nic o tom nevis kdyz toto napises ty si asi tu knizku necetla co??? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
jezs dyt to je jen film ne
-
-
jacob=kretén
Jo pravda pravdoucí já ho taky nenávidim furt tam jenom prudí, edward *14* mu řiká říká psisko(a já s nim souhlasim i kydž bych ho nazývala jinak) a to si myslim že je slušnej oproti tomu jak je ten debil Jacob nazývá ,,pijavice" *16* *16* *16*. Škoda že ho nezakousla opravdu velká škoda *16* *16* *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Eclipse
Ahojky nevte někdo jestli už je oficialní trailer k zatmění a pokud ano tak kde ho najdu. Zatm sem narazila na same fanmady. Pisněte pls dík moc. *3* -
-
Re: Eclipse
ahojky. bohužel tě musím zklamat. oficiální trailer na Zatmění zatím vydán nebyl a netuší se kdy bude *9* to víš, taky na něj všichni už čekáme *3*
-
-
Rozbřesk
*7* Někde jsem četla, že se rozbřesk měl natáčet hned po dotočení zatmění je to pravda? a nevíte někdo jestli se bude opravdu natáčet?? *7* -
-
Re: Rozbřesk
achoj. Rozbřesk by se měl určitě natáčet (jinak si myslím, že by fanoušci Summit ukamenovali *15* ) ale zatím ještě nejsou známy podrobnější informace. Kristen snad v nějakém videu prozradila, že by se mělo začít natáčet v listopadu tohoto roku, ale to je zatím vše. Ještě se vůbec neví, zda Rozbřesk bude jeden film nebo dva, režisér se také neví. Tak uvidíme *3* -
-
Re: Re: Rozbřesk
no doufam ze to bude normalne jeden film snad neudelaji stejnou chybu jako tvurci harryho pottera a relikvii smrti..vzdyt by to ani nemohlo byt na dva filmy to by to museli dat sakra do podrobna a breaking dawn na dva filmy nevystaci jeden dvouhodinovej film je akorat...hlavne at to nerozdelujou!!!!knihy jsem cetla takze myslim ze vim o cem mluvim *3* -
-
Re: Re: Re: Rozbřesk
Prosím at ho natočí:-)) Celkem je mi jedno jestyl to bude na dva díly :-)) Ale zajímalo by mě jak to natočí, když v knížce je pohled Jacoba i Belly ..No každopádně to bude zajímavý:-)) -
já nevím, já se bojím, že kdyby to bylo jen v jednom filmu, že ho hodně osekají. přece jenom, knížka má přes 600 stran *7* ale uvidíme, co si na nás tvůrci vymyslí a s čím se vytasí *3* doufám, že už nám brzy nějaké oficiální zprávy řeknou, pže to čekání je strašný *3*
-
-
Re: Re: Rozbřesk
děkuju...až tak dlouho? *9* to nevydržím...kdyby to šlo dobře jestli to budou natáčet v listopadu tak to nejdřív půjde do kin podle mě až v červenci bo naž v srpnu *9* -
-
no kdyby se točily 2 filmy, tak by se samozřejmě točily hned po sobě, ale i tak by to prý trvalo asi 6 měsíců. pak si k tomu přidej dobu, kterou by to dávaly dohromady a obávám se, že premiéra by byla tak ke konci roku 2011 né-li za déle *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
to máš pravdu...já chci hlavně aby ho natočili a s tamtim s nějak vyrovnám...Twl ještě rok čekat na film no vllastně skoro dva..:(( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
podle mě je to taky nejlepší díl a už se na nej moc těšim...nezáleží na věku...naší učitelce je něco koolem 40-ti a taky se jí ti líbí...:D -
jo taky to tak beru..je to nejlepší díl a musí se dotočit...
*3* *1* -
jj, hlavní je, aby to natočili, jelikož pro mě to je nejlepší díl *3* a s tím za jak dlouho to budou dávat se taky nějak vyrovnám. i když až to budou dávat v kině, bude mi ke 30-ti *9* nepatřím zrovna k těm nejmladším fanynkám, ale co, mě to nevadí *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Já sem ted nekde cetla...ze je to oficialne rozdeleno na 2 dily...ze pry tam je moc deje... *4* -
-
Takže ho nakonec natočej?? *4*
-
-
-
-
-
-
ZATMěNí
Už se těším až to natočejí...četla jsem knihu a po pravdě jsem od toho čekala větší zápletku jinak mi tato sága nepřijde jako horor ale spíše romantika možná že trochu akčí ale určo ne horor...Mám tuto ságu velice ráda...Ted už čtu 4 a je fakt dobrá... -
-
Re: ZATMěNí
To je nejlepší kniha ... jenom mě štvě že se všude musej brát xD
-
-
David S
Na twitteru slibuje žě se jakoby jeho Novoroční dárek(který se týký Eclipse.. a já myslím že to bude buď Teaser Trailer, promo fotky a nebo rovnou Trailer) oběví co nejdřív.. melo to být na Nový rok ale proklouzlo mu to rukama.