-
eclipseeeeee
kdo chce pokecat? *1* *1* *4* -
-
Re: eclipseeeeee
no jasně,pokecáme..o čem?? *4*
-
-
Ahoj
Ahoj, vím že je to nehoráznost, ale bohužel se mi do rukou nedostal ještě ani druhý díl knihy (kamarádka, která ho má půjčený od jiný kamarádky děsně pomalu čte:)), ale druhý film jsem viděla, tak jsem se jen tak ze zvědavosti chtěla zeptat, co se přibližně bude dít dál, ale samozřejmě nechci vědět úplně všechno!!! Dík moc! -
-
Re: Ahoj
zkracene je film o tom ze po Belle jde pořád Victoria,ale Cullenovi si myslí, že je to někdo jiný. A Victoria si udělá armádu novorozených upírů aby zaměstnali Cullenovi az pujde zabít Bellu. A taky Bella utíká za Jacobem, Edward jí ze zčátku brání, ale pak jí to dovolí...no a ke konci tam budou trochu Volturiovi....ale jinak nic mno...ale krasnej dil...ale nechtela jsi vedet vsechno...pp -
-
Re: Re: Ahoj
Já bych to ráda věděla všechno :))) -
Re: Re: Ahoj
Jj, díky moc!!! Myslim, že takhle to stačí!!!!:D
-
-
-
Fotky
Ahojik lidičky .. Dneska sem přidala fotky z traileru .. Doufám ,že se zveřejní co nejdříve *4* -
-
Re: Fotky
Já jsem sem dávala nějaký fotky a je to asi tak 3 tejdny a ještě je nezveřejnili...:(( -
-
Re: Re: Fotky
Jůůů snad to nebude trvat tak dlouho .. *9*
-
-
-
jaaaaaaajjjjj
ja si myslim ze Twilight je skvely film a asi som uz aselmi zavisla abo co bo tuzim hrat Remisee *7* *3* *4* *14* *13* -
jee
JEE tak ted fakt nevím ale na internetu jsem četla překlad nejaky "noy zivot"..a tam Bella umře to je nejakej nesmysl....nebo ne??..ja myslela ze ji normlane premeni a bude vscehno v pohode..!!!!vi to nekdo??? -
-
Re: jee
to je zas neco jineho bella bude s edwardem se spolu vezmou budou mit dceru reneesmee a bella se stane upírkou ale nový život neni... -
-
Re: Re: jee
DĚLAŠ SI SRANDU ONI SE AJI WEZMOU JO?? xD hey tak to bude hafo ....ja se upo těšííím na film ... *15* -
-
Re: Re: Re: jee
mno tak to si ještě počkáš..:D
-
-
-
-
:(
To me tak stve ze Eclipse bude v kinech za tak dlouho *9* -
eclipse
eclipse uz ma datum sve premiery! dokonce uz se vi kdo bude jednim z reziseru. herecka drew barrymore!! :] -
:)
dočetla jsem zatmění a byla jsem naštvaná na bellu jak se mohla zamilovat do jacoba? zdá se m strašně sobecký oproti tomu edward by udělal pro bellu vše, sem ráda že nakonec budou spolu. -
-
Re: :)
naprosto s tebou souhlasim *16*
-
-
Bomba
Včéra jsem na tom byla a supééér hlavně Jacob *14* -
-
Re: Bomba
souhlas *14*
-
-
Otázka..prosíím xD
Jen jsem se chtěla zeptat,co se stane s jejich dcerou??
On jí chce ten AJcob pak zabít,nebo co jí chce udělat??
Strašně děkuju za odpověď,jsem nedočkavá..ať už konečně výjde i ten Rozbřesk a mohla by i pokračovat ve psaní dalších dílů :D:D -
-
Re: Otázka..prosíím xD
ne jacob jí nechce zabííít...on se do ní otiskne což tam vysvětlujou jako že se do ní zamile a nemůže s tim niic dělat...takže bude čekat až dospěje on se vyvýjí hrozně rychle a taky roste hodně rychle...je to velmi zajímavéé..:)
-