-
zhruba muj názor
eclipse je podle mě přiliš akční,chybí jí kouzlo minulích dílů. -
pomoc
Ahojte, jak mám dát na vytvoření osobnosti, že jde o filmovou postavu??? Zkouším Renesmee. -
-
Re: pomoc
Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jak se jmenuje písnička v druhym dílu jak tam Jacob honí Victorii? A ještě stane se teda Bella upírkou nebo ne? -
-
Re: Re: pomoc
měla by to být Thom Yorke - Hearing Damage *7* zkus si to pustit na youtube jestli je to ona a jestli jsem se strefila *3* -
-
Re: Re: Re: pomoc
Ahojky - koukám, že máš velký přehled. Taky jsem nadšenec Twilight ságy. Když jste u té hudby, nevíš jak se jmenuje ta písnička z New Moon, kdy Edward odejde a Bella pak sedí doma ve svém pokoji a kouká z okna? Je taková jemná a zpívá jí ženský hlas.
Jinak nejlepší je, jak jí Edward hraje v 1. díle na klavír - tu už jsem našla.
http://www.youtube.com/w atch?v=w6KYjytwr1w
Moc díky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: pomoc
Ahoj, ta písnička se jmenuje Possibility od Likke Li, fakt nádherná písnička:D -
Achojky. To by měla být Lykke Li - Possibility *3* no, přehled mám díky internetu. některý písničky si pamatuju u čeho byli ale některý ještě ne *3*
-
-
vrtulka: Tak já mam další dotaz jestli to teda nevadí? Jestli si pamatuješ jedničku stmívání tak jak tam Edward skoro na konci vysává Belle ten jed tak u toho hraje taková hezká písníčka nevíš která? A pak ještě ta uplně na konci jedničky jak tam spolu tančí toho ploužáka? A taky ve dvojce ta písnička když u Cullenových slaví ty narozky tak když schází po schodech tak tam hraje....já vím jsem otravná, ale předem děkuju jestli nějakou znáš.. *4* -
-
nejsi otravná *3* tak ta první co se ptáš, jak v jedničce Edward vysává Belle ten jed je přímo od Roba: Let me sign, ta na konci jak spolu tančí by měla být Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth, bohužel u tý z New moon z oslavy narozenin to nevím. to ještě nemám tolik okoukaný a oposlouchaný takže nevím *9* tamty si zkus opět na youtube pustit, jestli to jsou ony *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pomoc
Ahoj, ta písnička z New moonu je Sea Wolf - the violet hour *3* -
to jo je hezká a hlavně by mě vůbec nenapadlo, že je to přímo od Roba. nepoznala bych ho *3* -
Díky moc si zlatá, ta první ta je prostě dokonalá, když si představim při čem tam hraje běhá mi mráz po zádech.. *14*
-
-
-
Jj je to ona, díky moc, jinak stmívání jak jednička tak dvojka mě neuvěřitelně chytli, nejdřív jsem četla první dvě knížky pak viděla oba díly a ted se vrhnu na další dvě knížky, New Moon už jsem viděla asi 6x a pořád mě to nepřestalo bavit, pořád u toho pláču, je mi líto Jacoba atd.. Paní spisovatelce skládám velký hold.. *4* -
-
nemáš za co *3* holka já jsem včera u toho řvala jak malá. máš pravdu, Jacoba je mi tady ve filmu taky líto. v knížce ani tak tolik ne, ale ve filmu moc. jinak si určitě přečti zbývající dvě knížky. obě jsou moc krásné a pro mě je nejkrásnější poslední - Rozbřesk *14* -
-
mě se taky moc líbí Rozbřesk:D -
Já taky řvala jak želva, a mamča sem přišla a prej co jeee co se stalo? *1* V knížce mi ho vůbec nebylo líto, to jsem byla ráda že se k ní Edward vrátil, ale tady jak jí prosil aby zůstala doma a nejezdila za E. a pak jenom jak se otočil, nebo jak se na konci přeměnil a měl uplně slzu v tom očíčku, to jsem musela taky brečet... *9* On se o ní staral když jí Edward opustil a ona na něj pak byla tak hnusná, ale na druhou stranu jsem byla ráda že se k sobě vrátili, to by nebylo Twilight kdyby nebyli spolu..
-
-
-
-
Re: Re: pomoc
jj, stane, bude rodit a zároveň se stávat upírkou. Dost drsný.
-
-
-
eclipse
ahoj byla sem na filmu eclipse a je to dost dobrej film hodne!! dopurucuju ho a rozbresk je 1 dil koukala jsem se na knizky na 3 dily 1.rozbresk 2.novy mesic 3.zatmeni *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: eclipse
prominte to byl omyl 4.dil rozbresk 1.dil stmivani -
-
Re: Re: eclipse
jojo přesně
-
-
-
Twilight je super!!
ty voe miluju tenhle film...viděli jste už new moon?? já četla čtyřku...tam se vemou a bella čeká díte s Edwardem..jenže to dítě je upír...kdo chce vědět víc at se ozve klidně řeknu celou knížku *14* *14* *1* -
-
Re: Twilight je super!!
No rekla bych ze sis to spatne precetla Renesme neni upir ona je napul clovek a napul upir, takze se dozije 18ti let a pak uz nebude stárnout, bude porad stejná . . . *3* -
Re: Twilight je super!!
já to taky četla všechny 4díly a Rozbřesk jsem už četla třikrát je to bombaaaa
-
-
kukněte
ahoojkii podívejte se na tuto stránku je jenom o eclipse jsou tam uplně new fotky eclipse atd.. tak se podívejte sem:http://the-twilight-eclipse.blo g.cz/ -
-
Re: kukněte
Dejte sem na osobnosti někdo ty fotky Eclipse z tohohle blogu, jsou fakt božíí *1*
-
-
pomůžete mi ?
pomůžete
mi nevíte náhodou jak se jmenuje první kapitola knížky Zatmění? -
-
Re: pomůžete mi ?
První kapitola zatmění se jmenuje ULTIMÁTUM...;) -
Re: pomůžete mi ?
ultimátum.. -
prosím :)
napište mi sem prosíím někdo v jakým díle se bella stane upírem vezme si edwarda a budou mít dítě .. dííky mooc :) -
-
Re: prosím :)
vsechno ve 4-rozbresk -
Re: prosím :)
až ve čtvrtém na začátku si ho vezme.. ve třetím se zasnoubí..:D -
-
Re: Re: prosím :)
a v jakym díle se z ní udělá upírku ? díky mooc -
-
Re: Re: Re: prosím :)
ve ctvrtym protoze by jinak po porodu zemrela...
-
-
-
-
-
Zatmění
Tak dneska jsem se na něj konečně podívala a musím říct, že je vážně báječnej *4* Když jsem třetí díl četla, už při četbě mě to nadchlo, ale netušila jsem, že by text tak skvěle zpracovaly... no, ale zase mi vadilo, že vynechaly nějaké scény. Některá slova ve filmu tam teďka vypadají docela nesmyslně. Bez knížky by mě asi ten film tolik nebavil. Rozhodně se mi nejvíc líbila ta scéna, kdy měli tréninky. Stáhla jsem si ten film a tu scénu si pouštím pořád dokola. *1* *1* Jen mě ještě trochu zklamal ten vzhled... Všichni Cullenovi upíři vypadali tak nějak sešle... upírky vypadaly dobře, hlavně Rosalie, jenže mě zajímá mužská čát *1* Nejvíc se mi asi líbil tentokrát Riley, abych pravdu řekla... Celkově je to ale skvělej film, snad si udrží 5 hvězdiček a já věřím, že určitě *15* *3* -
-
Re: Zatmění
Ještě doplňuju. Moc se mi líbila i ta scéna, kdy ji žádal o ruku... doma u Cullenů, normálně jsem začala brečet, když řekla ano. *4* -
-
Re: Re: Zatm�n�
ja takyyyy *14* *14* *14* to bylo taaak naaadhernyyy!!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Online film
Všechny díly Twilight ságy jsou online zdarma na:
http://filmy.tukni.cz/online-filmy/akcni/3339-twilight-saga-zatmeni-2010/
Je tam online každý druhý film na který si vzpomenete a když tam není stačí se přihlásit a do chatu napsat poprosit o něj.Můžu tedy silně doporučit *4* *3* *1* *3* *3* *15* *15* *15* -
-
Online film
Sorry na tamtom odkazu je online jen Zatmění, ale na uvodní stránce filmy.tukni.cz když si do vyhledávání zadáte "Twilight" tak tam jsou všechny tři díly.
*1* *1* *3* *3* *4* *4* *15* *15* *3*
-
-
Kecy
Jak tohle muzete o Jacobovi rikad vzdyt on ji miluje proto ma porad takovy blby jkecy!..kdyby se tam Edward nedrzel rekl by mnohem horsi veci nez stene a takovy ty narazky!..Jacob protte neumi byt v klidu!...Tka prece nemuzete rikad takovy kraviny!..Jasny v nakej chvilych byl takovej az nerpijemnej dost ale to je vsechno jenom kvuyl tomu ze ji miluje!..To preci neni trestny!..i kdyz v jeho pripade by se to tak dalo rict!. *7* *7* *9* -
-
Re: Kecy
Jooo svata pravda,Kazdej na nej nadava,ale oni by v takovy situaci jednali stejne!! -
Re: Kecy
presne ... ale nechci se do toho jako nijak michat ale bella je taky pekna svine vzdyt vona toho jacoba jenom vyuzije .... a von ji miluje doopravdy uz od tej doby co se pristehovala do forks
-
-
Trailer
takže lidi, po internetu se valí zpráva, že trailer na Eclipse by se měl objevit při premiéře filmu Remember me, kde hraje Robert a premiéra je 12.3. Je to prý z oficiálního zdroje *7* tak uvidíme za měsíc, co je na tom pravdy *3* -
-
Re: Trailer
Nemohla sem dospat dnešku...abych už ho viděla...a najednou abraka dabra a až příští měsíc??? *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Trailer
Přesně pořád dávaj datum já se na to těšim a v ten den najdu článek že to bude až za měsíc !!:-(( -
-
Re: Re: Re: Trailer
no skvely...ne jenom ze se tesim na 11 brezen kvuli narozkam ale ted i tohle...!!!ja se zcvoknu... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Trailer
Lidi s naším štěstím to stejně dopadne tak,že dárek k narozkám se opozdí znovu o měsíc... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Trailer
doufám že už né!!!:-((
-
-
Re: Re: Re: Re: Trailer
No vidíš dostaneš to k narozkám xDD I když dárek předem by nevadil ani tobě určitě xDD
-
-
-
-
Re: Trailer
Uááá já už se zblázním už ho chci !!xDD
-