Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nykysek

...

ahoj všichni..newíte někdo jak to dopadne..?? JESTLI BUDE BELLA s edwardem nebo s jacobem?? pls odepište někdo..:-)
    • Re: ...

mno to se ví že nakonec bude s edwardem...
  • Trailer

hoj lidi tak sem se dočetla že oficiáln traeler k zatmění má vyjít někdy začátkem března tak se chci zeptat jestli někdo o tom něco nevíte? Dík moc a zdravím všechny fanoušky *3*
    • dedinova

Re: Trailer

Robík bude v kině v Eclipse až 1.7. *14*
      • Re: Re: Trailer

Jj ja vím že film bude až v červenci já se ptám ale na trailer *4*
        • vrtulka

Re: Re: Re: Trailer

trailer zatím není a vůbec se zatím netuší, kdy bude *9* zaručené informace o vypuštění traileru do světa ještě nejsou. ale já už ho chci strašně moc *15*
          • lejonkaas

Re: Re: Re: Re: Trailer

trailer už byl předán submitu a tet je na něl kdy ho zveřejní. a to se ještě neví.ale už se ne něj mocinky těším . *1* *1* *1* *1* *1*
  • luida

A dost!

Heji vytvořte někdo profil rozbřesku!! Já už ho dělala 5x a furt tady není!!!!! Já se na to ...... !!!!
    • Re: A dost!

Já to taky zkoušela : 2x!!!¨To je ale hrozný já se s tim patlám a ty adminové to nejsou schopný schválit!!!
      • n-abby-sciu

Re: Re: A dost!

Je celkem zbytečné profil Rozbřesku vytvářet teď, když se ještě ani nenatáčí a není přesně určené kdy půjde vůbec do kin. Takže si myslím, že je zbytečné se s tím teďkom stresovat. V kinech není ještě ani 2. díl a vy už šílíte kolem 4.
        • Re: Re: Re: A dost!

dyk už se natáčí
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: A dost!

Rozbřesk? to asi těžko. ten se rozhodně ještě nenatáčí, co já vím.
        • luida

Re: Re: Re: A dost!

Možná šílíme kolem 4, ale a je právě nejlepší!!!!!!! Edward a Bella se vezmou, Bella otěhotní(bude to půl upírka) a mnoho dalšího, Aspoň podle mě je Rozbřesk nejlepší!
          • n-abby-sciu

Ano, souhlasím, Rozbřesk je nejlepší z celé ságy a taky se na něj moc těším *4* , ale jen říkám, že psát na diskuze ať už ho konečně někdo vytvoří je zatím zbytečné. *3*
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: A dost!

Já už ho dělala hodněkrát a nevím co sním dělaj. Fotky jsou montáže, videa taky, ale naprosto luxusní!
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: A dost!

to jo, když nad tím tak přemýšlím, tak je to zatím zbytečný. stejně by jsme tam neměli co dávat. fotky nejsou, videa nejsou. počkala bych, dokud se okolo toho něco pořádně nevyvrbí *3*
          • vrtulka

Robzřesk je úplně nejlepší a těší se na něj hodně lidí včetně mě *3* takže jako doufám, že se začne natáčet co nejdříve. no měli by, aby jim někteří "mladší" herci moc nezestárli *15*
        • n.a.n.y

Re: Re: Re: A dost!

Jn...a stejně ty profili později budete muset dělat 3!!!! *13* tak to je stejně jedno......ale New Moon bude v kinech za chvilku a já jsem napnutá jak pružina!!!!....ale fakt Rozbřesk nechte Rozbřeskem a stejnak jestli se to bude točit tak na třikrát!!!! *1*
          • luida

proč na 3x???????? Fajn je to dost obsáhlý, ale oni čtvrtinu až polovinu vynechají a do 2hodin se to vejde.
  • :(

Podle mě se rozhodne pro Jackoba ale nvn, doufam že se rozhodne pro Edwarda :))
    • adush96

Re: :(

kdyby se nerozhodla pro Edwarda tak se nenarodí Remesmé a Jackob by se neměl do koho otisknout
    • vrtulka

Re: :(

lidi vy jste to snad nečetli? *1* samozřejmě, že se rozhodne pro Edwarda *3* kdyby měla zůstat s Jacobem, tak to rozhodně nečtu *15*
      • Re: Re: :(

Asi tak =D
        • lejonkaas

Re: Re: Re: :(

to by bylo uplně nejhorší kdyby se rozhodla pro jacoba .
          jasně že se rouhodne pro edwarda jak taky jinek vždyt bez sebe nemůžou žít!
          já jacoba nemam rada nevim proč se bella vůbec rozhoduje vždyt je to jasný!Twilight sagu sem četla několikrát (taky jsem se u toho hodněkrát rozbrečela) a je nej nej nej . *1* *1* *1* *14*
    • Re: :(

Rozhodne se pro EDWARDA ... *14* *14* *14*
      • zuza-nyje

Re: Re: :(

Jistě že se rozhodně pro toho kokota, dyt je blbá :D :D Teda jako já jsem exxxxxxxxxtra twilight saga fan ale, Edwarda nesnáším a Bella mi někdy prostě příjde blbá, jen aby ste si nemysleli že pomlouvám Ságu, to vůbece né, to bych si v životě nedovolila, pomlouvám jen toho bílího mamláka co ste z něj všichni podělaný!! Vím co si myslíte ale nemusíte psát pomluvy typu: Ty si mamlák a kokot, nepomlouvej Edwardíka !! Vím že je pro vás všechny svatej...(ikdyž to nechápu ale vím to z vlastí skušensti a z pár kámošek kolem sebe, ikdyž většina mejch kámošek edwarda nesnáší stejně jako já, jsme Team jacob 4ever)
        • your-darling

Re: Re: Re: :(

neni to vcelku jedno...ty taky ctíš Jackoba jako svytý..podle mě neni špatnej,ale má blbí názory a Bella je blbá hlavně proto,že mu odpustila tu pusu a to jeho chování..
          Edward má alespon nějaký vychování a snaží se..
          jinak nic proti
          *5*
      • ducker

Re: Re: :(

jasně že pro Edwarda ja to vím četla jsem knížku jako skoro každý tadyk si myslím *1* *1* *1*
  • 3D

Ahojte, prý bude Zatmění 3D!!!! Ooooooooooouuuuuuuuuu, trojrozměrný Jacob a Edward, mazec!!! *14* *14*
  • barusaa

Zatměni

supeeer knižka !!!!!!az nato ze se Bela libala s Jacobem *13*
  • baffy.4

eclipse

tak jsem na tom dneska byla!! je to nadhera!!! :) uz se tesim az to budu moct mit v pc!!! *14*
  • tejulka007

nečetla ale viděla

Já už mám zatmění stáhlí v angličtině knížky sem nečetla ale film je hezký
    • Re: nečetla ale viděla

AHOJ A MUZES MI PROSIM NA MUJ EMAIL POSLAT ODKUD SI TEN FILM ZATMENI STAHLA PROSIM PROSIMMM *3*

A soj aonyme.muzes mi prosimte rict kde sto stahnul.?

Týjo, kdes to našla ke stažení? Filmy jsou krásný, ale knížky taky stojí za to :-)
      • tejulka007

Re: Re: nečetla ale viděla

jestli mas icq tak ti to poslu
        • Re: Re: Re: nečetla ale viděla

me taky 402-256-174
        • denisqa.f

Re: Re: Re: nečetla ale viděla

Poslala bys to i mě prosím ? .. Icq - 225 162 402 . Děkuji
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla

jo mě taky pls..
            595-437-445
            Díky..
            • lidush

Re: Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla

jako myslis eclipse knizku nebo film....ale reknu ti, ze film to bejt nemuze!!!!! *13*
            • your-darling

Hele já ani nwm,ale jestli je to o Eclipse,tak to chci... *14* *4* *4* *4*
            • lidush

co si posilate??
          • Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla

Mohla bys mi to pls taky poslat 469148117 *3*
        • Re: Re: Re: nečetla ale viděla

• gabi5111

Re: Re: nečetla ale viděla

Ježišííí ty si skade prišla neverte nikomu, že to už má ako film *1* predsa to ešte ani celé nieje natočené *1*
        • lidush

Re: Re: Re: nečetla ale viděla

malej problem...uz to je natoceny vse asi tak pul roku, ale oni to jeste strihaji, slepuji atd, vite jak to myslim....ale je blbost ze by to uz nekdo videl *13*
          • gabi5111

Alebo teraz už možno hej ale pol roka určite nie...
            • lidush

ne zacali to natacet uz driv, nejak o prazdninach....no to neva....
            • gabi5111

Alebo sa mýlim?
            • gabi5111

31.10.??? ved to začali natáčať v Septembri...
            • vrtulka

natáčení Eclipse oficiálně skončilo už 31.10.2009. teď už jenom stříhají, lepí, dokončují detaily *3*
          • gabi5111

Všetko ešte nemajú natočené to by nestihli ale velkú väčšinu už hej...
  • gabi5111

Eclipse

http://hotfile.com/list/559341/8fd4 198
    ak sa bude niekomu chcieť skuste to stiahnuť ja to stahujem tak hádam to bude Eclipse... nahrali to 29.06. takže by to teoreticky mohol byť nejaký RIP z kina tak ak to niekto chce stahujte...
    • gabi5111

Re: Eclipse

stiahla som to lenž nejde to otvoriť lebo to pýta heslo ktoré k tomu nieje priložené takže nič idem hladať dalej...
  • tejulka007

nečetla ale viděla

jestli mate icq tak vam to poslu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit