-
...
ahoj všichni..newíte někdo jak to dopadne..?? JESTLI BUDE BELLA s edwardem nebo s jacobem?? pls odepište někdo..:-) -
-
Re: ...
mno to se ví že nakonec bude s edwardem...
-
-
Trailer
hoj lidi tak sem se dočetla že oficiáln traeler k zatmění má vyjít někdy začátkem března tak se chci zeptat jestli někdo o tom něco nevíte? Dík moc a zdravím všechny fanoušky *3* -
-
Re: Trailer
Robík bude v kině v Eclipse až 1.7. *14* -
-
Re: Re: Trailer
Jj ja vím že film bude až v červenci já se ptám ale na trailer *4* -
-
Re: Re: Re: Trailer
trailer zatím není a vůbec se zatím netuší, kdy bude *9* zaručené informace o vypuštění traileru do světa ještě nejsou. ale já už ho chci strašně moc *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Trailer
trailer už byl předán submitu a tet je na něl kdy ho zveřejní. a to se ještě neví.ale už se ne něj mocinky těším . *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
A dost!
Heji vytvořte někdo profil rozbřesku!! Já už ho dělala 5x a furt tady není!!!!! Já se na to ...... !!!! -
-
Re: A dost!
Já to taky zkoušela : 2x!!!¨To je ale hrozný já se s tim patlám a ty adminové to nejsou schopný schválit!!! -
-
Re: Re: A dost!
Je celkem zbytečné profil Rozbřesku vytvářet teď, když se ještě ani nenatáčí a není přesně určené kdy půjde vůbec do kin. Takže si myslím, že je zbytečné se s tím teďkom stresovat. V kinech není ještě ani 2. díl a vy už šílíte kolem 4. -
-
Re: Re: Re: A dost!
dyk už se natáčí -
-
Re: Re: Re: Re: A dost!
Rozbřesk? to asi těžko. ten se rozhodně ještě nenatáčí, co já vím.
-
-
Možná šílíme kolem 4, ale a je právě nejlepší!!!!!!! Edward a Bella se vezmou, Bella otěhotní(bude to půl upírka) a mnoho dalšího, Aspoň podle mě je Rozbřesk nejlepší! -
-
Ano, souhlasím, Rozbřesk je nejlepší z celé ságy a taky se na něj moc těším *4* , ale jen říkám, že psát na diskuze ať už ho konečně někdo vytvoří je zatím zbytečné. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: A dost!
Já už ho dělala hodněkrát a nevím co sním dělaj. Fotky jsou montáže, videa taky, ale naprosto luxusní! -
Re: Re: Re: Re: Re: A dost!
to jo, když nad tím tak přemýšlím, tak je to zatím zbytečný. stejně by jsme tam neměli co dávat. fotky nejsou, videa nejsou. počkala bych, dokud se okolo toho něco pořádně nevyvrbí *3*
-
-
Robzřesk je úplně nejlepší a těší se na něj hodně lidí včetně mě *3* takže jako doufám, že se začne natáčet co nejdříve. no měli by, aby jim někteří "mladší" herci moc nezestárli *15*
-
-
Jn...a stejně ty profili později budete muset dělat 3!!!! *13* tak to je stejně jedno......ale New Moon bude v kinech za chvilku a já jsem napnutá jak pružina!!!!....ale fakt Rozbřesk nechte Rozbřeskem a stejnak jestli se to bude točit tak na třikrát!!!! *1* -
-
proč na 3x???????? Fajn je to dost obsáhlý, ale oni čtvrtinu až polovinu vynechají a do 2hodin se to vejde.
-
-
-
-
-
:(
Podle mě se rozhodne pro Jackoba ale nvn, doufam že se rozhodne pro Edwarda :)) -
-
Re: :(
kdyby se nerozhodla pro Edwarda tak se nenarodí Remesmé a Jackob by se neměl do koho otisknout -
lidi vy jste to snad nečetli? *1* samozřejmě, že se rozhodne pro Edwarda *3* kdyby měla zůstat s Jacobem, tak to rozhodně nečtu *15* -
-
Re: Re: :(
Asi tak =D -
-
Re: Re: Re: :(
to by bylo uplně nejhorší kdyby se rozhodla pro jacoba .
jasně že se rouhodne pro edwarda jak taky jinek vždyt bez sebe nemůžou žít!
já jacoba nemam rada nevim proč se bella vůbec rozhoduje vždyt je to jasný!Twilight sagu sem četla několikrát (taky jsem se u toho hodněkrát rozbrečela) a je nej nej nej . *1* *1* *1* *14*
-
-
-
Rozhodne se pro EDWARDA ... *14* *14* *14* -
-
Jistě že se rozhodně pro toho kokota, dyt je blbá :D :D Teda jako já jsem exxxxxxxxxtra twilight saga fan ale, Edwarda nesnáším a Bella mi někdy prostě příjde blbá, jen aby ste si nemysleli že pomlouvám Ságu, to vůbece né, to bych si v životě nedovolila, pomlouvám jen toho bílího mamláka co ste z něj všichni podělaný!! Vím co si myslíte ale nemusíte psát pomluvy typu: Ty si mamlák a kokot, nepomlouvej Edwardíka !! Vím že je pro vás všechny svatej...(ikdyž to nechápu ale vím to z vlastí skušensti a z pár kámošek kolem sebe, ikdyž většina mejch kámošek edwarda nesnáší stejně jako já, jsme Team jacob 4ever) -
-
Re: Re: Re: :(
neni to vcelku jedno...ty taky ctíš Jackoba jako svytý..podle mě neni špatnej,ale má blbí názory a Bella je blbá hlavně proto,že mu odpustila tu pusu a to jeho chování..
Edward má alespon nějaký vychování a snaží se..
jinak nic proti
*5*
-
-
jasně že pro Edwarda ja to vím četla jsem knížku jako skoro každý tadyk si myslím *1* *1* *1*
-
-
-
3D
Ahojte, prý bude Zatmění 3D!!!! Ooooooooooouuuuuuuuuu, trojrozměrný Jacob a Edward, mazec!!! *14* *14* -
Zatměni
supeeer knižka !!!!!!az nato ze se Bela libala s Jacobem *13* -
eclipse
tak jsem na tom dneska byla!! je to nadhera!!! :) uz se tesim az to budu moct mit v pc!!! *14* -
nečetla ale viděla
Já už mám zatmění stáhlí v angličtině knížky sem nečetla ale film je hezký -
-
Re: nečetla ale viděla
AHOJ A MUZES MI PROSIM NA MUJ EMAIL POSLAT ODKUD SI TEN FILM ZATMENI STAHLA PROSIM PROSIMMM *3* -
A soj aonyme.muzes mi prosimte rict kde sto stahnul.? -
Týjo, kdes to našla ke stažení? Filmy jsou krásný, ale knížky taky stojí za to :-) -
-
Re: Re: nečetla ale viděla
jestli mas icq tak ti to poslu -
-
Re: Re: Re: nečetla ale viděla
me taky 402-256-174 -
Poslala bys to i mě prosím ? .. Icq - 225 162 402 . Děkuji -
-
Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla
jo mě taky pls..
595-437-445
Díky.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nečetla ale viděla
jako myslis eclipse knizku nebo film....ale reknu ti, ze film to bejt nemuze!!!!! *13* -
Hele já ani nwm,ale jestli je to o Eclipse,tak to chci... *14* *4* *4* *4* -
co si posilate??
-
-
Mohla bys mi to pls taky poslat 469148117 *3*
-
-
-
-
Re: Re: nečetla ale viděla
Ježišííí ty si skade prišla neverte nikomu, že to už má ako film *1* predsa to ešte ani celé nieje natočené *1* -
-
malej problem...uz to je natoceny vse asi tak pul roku, ale oni to jeste strihaji, slepuji atd, vite jak to myslim....ale je blbost ze by to uz nekdo videl *13* -
-
Alebo teraz už možno hej ale pol roka určite nie... -
-
ne zacali to natacet uz driv, nejak o prazdninach....no to neva.... -
Alebo sa mýlim? -
31.10.??? ved to začali natáčať v Septembri... -
natáčení Eclipse oficiálně skončilo už 31.10.2009. teď už jenom stříhají, lepí, dokončují detaily *3*
-
-
Všetko ešte nemajú natočené to by nestihli ale velkú väčšinu už hej...
-
-
-
-
-
Eclipse
http://hotfile.com/list/559341/8fd4 198
ak sa bude niekomu chcieť skuste to stiahnuť ja to stahujem tak hádam to bude Eclipse... nahrali to 29.06. takže by to teoreticky mohol byť nejaký RIP z kina tak ak to niekto chce stahujte... -
-
Re: Eclipse
stiahla som to lenž nejde to otvoriť lebo to pýta heslo ktoré k tomu nieje priložené takže nič idem hladať dalej...
-
-
nečetla ale viděla
jestli mate icq tak vam to poslu