Přejít na výpis diskuzí

Gilmorova děvčata

FILM 4.3.2007 
158 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo , bezva seriál ! *3*
  • roselafendo

Gilmorky

Fajn seriál.
  • lolo85

Super seriál

Gilmorky jsou jeden z těch seriálu,který prostě zbožňuju...koukám na to každej den,i když sem většinu dílu už viděla a ne jen jednou :) *4*
  • kur*a

me rozciluje to ze rory odmitne loganovu nabitku "vezmes si me" *8*
    • Re: kur*a

mě to teda neštve,protože Rory patří k Jessovi
      • janulka989

Re: Re: kur*a

jjj Jess je nejlepší!! *14* Logana zrovna dvakrát nemusím...
        • Re: Re: Re: kur*a

Blbost. Nejlepsi byl Dean. Logan celkem ujde a Jess? Naprosto ne!
          • Re: Re: Re: Re: kur*a

Mě se teda taky moc Jess nelíbil.Logan se mi zdál nejlepší! *4*
          • lucypotter

Re: Re: Re: Re: kur*a

sem měla nejraději Jesse oni se k sobě hrozně hodili *14* *14*
      • Re: Re: kur*a

moje řeč - rory patří k jessovi, logan se k ní nehodí
        • souhlas *4*
    • zazuna

Re: kur*a

tak to nejsi sám/a, já to vydýchaval dlouho potom... a stejně jsem nepochopila, proč to udělali, tak na konec *9*
  • Rory

Mno ahojkyy všichni Gilmorky nebo-li Gilmorova dšvčata je muj nejoblíbenější seríalmooc millujuu!!njeradši mam Rory která je muj moooc velkej vzor.Mnoo jinak jejvíc jí to slušelo s Jessem a jinak ted jak chodí s Loganem tak jí to s nim nesluši.Mbno proostě Gilmorova děvčata nejlepší se riál na světě!!!!! *14* *1* *15*
  • dotaz!

ahojky lidičky mám takový dotaz...nevíte koho v gilmorových děvčatech hrál CHAD MICHAEL MURRAY?? pls odpovězte nemůžu na to přijít...díky moc *9* *9*
    • hackarka09

Re: dotaz!

ha, mám to *1* ....jmenoval se tam Tristin Dugray (stejně je to podle mě Tristan *1* )...tak doufám, že jsem ti nějak pomohla *3*
    • hackarka09

Re: dotaz!

hej...kdybych si tak vzpomněla *1* ...ja jsem to vedela...on se tam jmenoval nějak Tristan nebo Troy...nebo nějak tak...vím, že mi to přípomínalo nějakého koně *1* *1* ...ale nejsem si jistá, asi ti moc nepomůžu *7* *9* *9*
  • gilmorky on-line

vsech 7 rad gilmorek najdete na http://serialy.sleduj.org/
  • Ahoj,
    GILMOROVÝ JSOU NEJ!ale nevíte někdo jak to skončí?Ted zrovna odchází Rory z Yaylu a příjde mi to divný,prostě Rory bez ŠKOLY NENI RORY!
  • Nejlepší seriál všech dob!! =) Chci, aby pokračoval, ale když se to tak vezme, skončil úplně ideálně. Lorelai se dala tak napůl dohromady s Lukem, ale neprozradili úplně závěr a ačkoli je mi to líto, je dobře, že se Rory rozešla s Loganem, protože je mladá a konečně vyrazila do světa =) *5*
  • Gilmorky sú nejlapší seriál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Gilmorova děvčata jsou nejlepší seriál na světě ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit