-
8 série
8 série bude. Na youtube už jsou na ní ukázky -
poděkování
ahoj ,tento serial je nejlepší celých sedm let co serial běžel jsem sním žila
nemohla se dočkat na další díl a teď je konec, No ja nevím mam smíšené pocity ,
citím smutek že nebudu každý den prožívat jejích blazniví život .Tento serial je to nejlepší co jsem kdy viděla z komedialních a dramatických serialů. Nejlepší je ten sarkasmus Lorelai a taky jak se hádá s emili (něco podobného mám doma) . Bude mi chybět ale jak se říká život jde dál já to opláču a budu se radovat alespoň zpětně ze serialu , znova začnu hltat tento serial od začatku a budu prožívat každé sklamaní ale i štestí. A proto chci poděkovat Warner bros za tento serial který mi změnil život .Sbohem Gilmorova děvčata a Stars hollow. -
-
Re: poděkování
8 serie bude bylo to i v televizi ze to ma bejt uz nekdy pristi tejden ale nevim kdy to vyjde *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: poděkování
Ahojky všici, stejně jako vás všechny i mě hodně rozesmutnilo, když Gilmorky na nově skončily sedmou sérií...Někdo tady píše, že bude osmá a někdo že nebude..Tak ví to někdo???Na youtube je i video Late too late a vypadáto jako celovečerák, tak jsem z toho poněkud zmatená..Prosím přijděte někdo s pozitivní odpovědí, že se to nějak rozuzlí a Rory bude s Loganem..mimochodem Logan je pro Rory nejlepší...Podle mě..Jess je minulost..=)Tak zatím Gilmorky.. *3*
-
-
jess je prostě nej *14*
-
-
joooo
-
-
Atacker:
-
-
-
Prosba
Ahojky! Chci se zeptat, mám na konci první série, že se Dean rozešel s Rory a vyhžbají se, na začátku druhé ale mám, že jsou spolu! Chybí mi něco nebo je to tak udělané? -
-
Re: Prosba
asi ti nieco chyba....v poslednej casti prvej serie sa rory a dean daju znova dokopy
-
-
dotaz
Nevíte někdo prosím ve kterých sériích v Gilmorkách Jess hrál? Vím že ve 3. , ale zajímalo by mě jestli se tam potom ještě objevil? Děkuju za odpověď. -
-
určitě začal ve druhé sérii, ted na to právě koukám ;)
-
Re: dotaz
ještě se objeví myslím v jednom díle v 5. sérii a potom ve dvou na konci 6. nebo začátku 7. série
-
-
Ahojte zjistila jsem že mají natáčet pokračovaní Gilmorových děvčat má to navazovat na poslední sedmou sérii na poslední 22 díl. Jak jsem to zjistila vůbec jsem tomu nemohla uvěřit "Gilmorova děvčata a pokračovaní." Kdysi jsem četla psali tam že by natočili 8 sérii ale nakonec z toho sešlo a po tak dlouhé době skoro po 10 letech se rozhodli natočit pokračovaní vůbec jsem v to už nedoufala že natočí pokračovaní Gilmorových děvčat tak se mi nedivte že jsem tomu nemohla uvěřit. Celkově to má mít 4 díly jeden díl bude hrát hodinu a pul ty 4 díly mají byt rok života takže každý díl bude jedno roční období má to začít asi zimou a končit podzimem.
Kdy to budou dávat u nás v ČR tak to nevím ale doufám že brzy a s českým dabingem. Ale premiéra v USA je 25.11. 2016.
Je to prostě úžasné že se rozhodli natočit pokračovaní už se na to moc těším až to uvidím. -
hledam
Hledam nejaku stranku, kde su aj dily gilmorek. nevite o nejakej? *4* -
-
Re: hledam
mrkni se dyz tak na stranku slavkuv.net/gilmorova_devcata tam najdes hodne informaci o gilmorkach a taky dej epizod 7.serie...koukam tam furt.. *1* -
Re: hledam
nevim !!!!!! skus juknout do časáku *3* *9*
-
-
poznamka
Tenhle serial miluju, ale za ten konec by se nekdo mel honem rychle zastydet. -
-
Re: poznamka
v USA už odvysílali další sérii, bude se nám to ještě vyvíjet, už se těším *4*
-
-
Fantastický
Gilmorky jsou nejkrásnější seriál, kterej u nás v TV chodil a doufám, že ještě půjde. Je z jinýho - krásnějšího - světa. :-)) -
Já vím, kde je sehnat!!
Ahoj! Já vím, kde sehnat Gilmorova děvčata.....je to sice trochu komplikovanější než sehnad DvD ale to v Česku dost blbě seženem. Stačí jít na www.war-forum.net a zaregnout se tam...Dáte si do vyhledávadě Gilmorova děvčata a máte to tam od 1. dílu 1. série!!! Musí se to sice stáhnout na comp ale je to v dobrý kvalitě! *3* *5* *1* -
-
Re: Já vím, kde je sehnat!!
Ahojky! Jestli máš stažený ty Gilmoračky, mohla by si mi je poslat? Odměním se! Dík -
Re: Já vím, kde je sehnat!!
Ahoj, prosimě jestli máš ty Gilmorky ztažený mohla by si mi je prosím poslat. Vůbec nevim jak to mám ztahovat a ani to neumim děkuju.
-