-
gilmorky
Po špatné zkušenosti-nechci posílat,dík -
dvd
máma doma dvd gilmorek, 1-5 řada jsou kompletní 6 řada není komletní je to 14DVD -
-
Re: dvd
Ahojky,mám velký zájem o dvd GG.Dohodneme se? -
Re: dvd
Ahoj...mala by som zaujem o DVD GG.Navrhni cenu,ja by som ich kupila.Keď,tak sa mi ozvi na moj mail.diky,diky *3*
-
-
dvd
jsou s českým dabingem -
Fanclub
Dnes jsem dokoukal VII.season Gilmorek a nedokážu si představit, že by nebyla další řada. Skončilo to, ale je tam spousta otázek a nedořešených věcí. PS: Zdravím všechny věrné fanoušky tohoto seriálu ;) -
Od začátku...
Tak dneska začly dávat na nově Gilmorky od 1. série. Pže to nemám nahrané všechno, budu si to moct nahrát znova. Jsem vážně ráda. *14* -
DVD
Ahojec,sháním GG na dvd,nemáte je někdo?Na cene bysme se určitě dohodli.Diky moc!!! *4* -
-
Re: DVD
Čauky, mám všechny, ozvi se na mejl KrisBillova@centrum.cz *3*
-
-
Jak to bude s 8. řadou
Tak jsem pátrala jak to bude s 8. řadou a našla jsem, že Lorelai smlouvu už nepodepsala, Rory ano. Tak zda někdo máte více info, budu ráda, když budu vědět víc...Spekulovali, zda to bez Lorelai půjde a zda točit dál, ale já si to teda nedokážu představit... *9* -
-
Re: Jak to bude s 8. řadou
Fakt????? Ale bez Loralai to nebude ono....ale bez Rory by to uz vubec podle me neslo.....Loralai je uz starsi generace *1* -
-
Re: Re: Jak to bude s 8. řadou
no já jsem zas četla, že Lauren Graham to podepsala, ale že se do toho Alexis moc nechce.. Takže je fakt těžké spekulovat o tom, co je pravda.. To se uvidí -
-
Re: Re: Re: Jak to bude s 8. řadou
Já zase viděla na youtube pár videií, 7.sérii určitě a něco tam bylo i z osmé tuším... Teda aspoň to tak bylo pojmenované, nevím, jestli to nebyl jen sestřih z té sedmé *7* *3* někdy tomu tam moc nerozumím... *1*
-
-
-
-
plosím:-)
Ahojky,neví prosím někdo kde bych mohla sehnat GG ke stáhnutí?pokud možno všechny série?už nevím kde to mám hledat.. *9* díky moc *4* -
-
Re: plosím:-)
ahoj ja mam hardisk a v tom mam vsechny serie stahnuty ale dal mi to tatka kdyz sem u neho byla takze nevim kde to vzal skusim se ho zeptat a kdyztak ti pisnu jju pa venda *3* -
Re: plosím:-)
tak už jsi to sehnala?
-
-
nééé:D
přesně, když jsem četla ten popis, tak jsem se místy musela smát *1* vypadá to, jak by to psal někdo, kdo chodí do páté třídy a je to napsáno tak krkolomně, že se to nedá *1* Jeden příklad hovoří za vše, prej: Ale Lorelai nemohla najednou splatit školné proto se obrátila na své rodiče s kterými ale moc nevychází vyhověli ji pod podmínkou že k nim budou každý pátek chodit na večeři. *1* *9* *1*
jinak Gilmorky 4eveeeer *14* -
THE BEST
Gilmorky jsou THE BEST!! ten seriál miluju!!! Ty jejich hlášky jsou prostě megaaaaaaa *14*