-
sssss
Gilmorky je ten nej lepší serial ....nebo aspon z nejlepších..není to slátanina a ty jejich hlášky sou BESTOVI *14* *14* -
Gilmorky
Gilmorky jsou nej nej nej seriál *14* -
MILUJU
TEndlecten serial je muj nejoblinenejsi jeste s Housem...Fakt ho zboznuju a ted na nove ho sleduji asi po padesate ale proste..mam na nem vytvorenou zavislost asi jako lorelai a rory na kave *14* -
Sůůper!
Super Film !!! -
DVD
Ahojda, nemáte někdo všechna DVD Gilmorek? Měla bych fakt zájem..kdyžtak pište na mail verunka.polakova@tiscali.cz
Dík všem:) -
všechny díly gilmorek
ahojky nemáte někdo zájem o všechny díly gilmorek s českým dabingem krome 7 serie která je originál v angličtine? když k napište na e.ema@seznam.cz *3* -
-
Re: všechny díly gilmorek
Platí ještě nabídka na všechny díly gilmorek 1-6 série s českým dabingem?
Měla bych VELKÝ zájem.
Díky -
Re: všechny díly gilmorek
A co by jsi chtěla za ty gilmorky?
-
-
h
Je to super seriál moc ráda se na něj kouknu -
mám 7 řad GG na DVD
ahojky, mám 7 řad Gilmorek, je vždy 1 řada na 2 DVD, celkem tedy 14 DVD.. český dabing, poslední řada je myslim s titulkama.. pokud máš zájem, písni na mail ivet.frysova@seznam.cz. Ivča :) -
-
Re: mám 7 řad GG na DVD
Ahoj.Já bych také měla zájem mohla by si mi DVD vypálit a pak mi poslat třeba poštou?Peníze bych samozřejmě poslala. *3* -
-
Re: Re: mám 7 řad GG na DVD
Je tam mail tak pište na mail a né sem kdyby chtěla ať píšete sem nepsala by ho tu!!!
-
-
Re: mám 7 řad GG na DVD
Zdárek, měl bych zájem o všechny dvd s gilmorovými děvčaty....
Děkuji za odpověď
Kuba Poznar
-
-
Nabídněte??
Ahojky mam zájem o DVD Gilmorova děvčata všechny série 1-7 pl. nabídněte dík.Kdyby ste měli odpovím. Ahojky -
...
taky si myslim ze Logam je pro Rory nejlepsi a je peknej a k sobe se proste hodi *14* *3* -
-
Re: ...
jo já si mylism to samý nevim proč si ho na konci neveme já bych si ho teda vzala a vubec gilmorova děvčata je nejlepší seriál *3* sem do toho seriálu blázen *14* *4* *1* -
-
Re: Re: ...
Seriál je super, to souhlasím. Ale s tím Loganem fakt nevím. Spíš se mi nejvíc k Rory líbil Dean, ale to je samozřejmě věc názoru. *4*
Každopádně je to super seriál. *14*
-
-