Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril-nely

huráá

huráááááá FILM h2o předběhl hannu montANU !!!!!!!! !! H2O JE NA 3.MÍSTĚ A HANNAH NA 4. !!!!!!!!! *4* *3* *3* *4*
  • bench

H2o

kde dávají 3 sérii ?:)
  • super stranka o h2o

posielam odkaz na super stranku o h2o www.h2o-serial.blog.cz urco sa tam kuknite. *4*
  • H2o je nej !!!

Ahoj lidi, H2o je nejlepší na světě !!!! *5*
  • bleee

je to pěkná kráva ta charlotte nejradsi bych ji dala pryc vyhodila nebo ubodala k smrti *1*
    • Re: bleee

nevim proč si myslíš že je charlotte blbá já jí sice nemám v lásce ale líbí se mi *16* *16*
  • avril-nely

basnička h2o

Hej Hej hej h2o je nej , je to nejky nej prostě krásnej zábavnej !!! Má vtip , má vše , h2o stačí přidat vodu MILUJEM !!! *14*

*15* *1* *1* - MNOU VYTVOŘENÁ
  • 4 serie se natáčí a vysílat to budou do konce roku emma se vrátí a sebou přiveze novou mořskou pannu která bude mít sílu tornáda a Pheobe bude hrát jen ve 4 epizodách kvůli rodinným problémům
    • To by bylo super! Proč místo toho je taková kravina Nako Mermaids.
  • celebrita222

Bella

Seriál je fantastickej a skvělej! *1* Mooc se mi líbí a abych pravdu řek.. Bella je podle mě o dost lepší než Emma. *14* Asi semnou někteří nebudete souhlasit, ale podle mě je prostě lepší a i hezčí! *15* prostě 1! Potom je i dobrá Cleo a Ricky taky fajn.. *4*
    • trojka

ema ricky a cleo sou nejlepsi ane
      zadna blba bella *5* *5* *5* *5*
      ricky ema a cleo *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
      • Re: trojka

Přesně Emma Cleo a Rikki to je a navždy bude pravý H2O stačí přidat vodu ! Myslete si co chcete! Ta 3 série je úúúžasnááá parádní záběry atd ale prostě Bez Emmi a s těma novýma hercama to není ono ! No když Claire (Emma) už nechtěla hrát tak buď měli natočit něco jenom Phoebe a Cariba a nebo vůbec nic ! Jo když by asoň na konci nechali Emmu jako že se už vrátila a kdyby aspoň měli ty svoje medailonky jako v seriálu to je vůči Emmě nefér ani se o ní myslím nemluví uplně je odřízlá!
  • který díl je nejj ??

který díl z h2o se vám nejvíc líbí ? mě asi uplně ten první - proměna
    a nebo taky : Zamilovaní
    a taky : Oslava ve třech
    ale vlatně mě se líbí všechny díly kromě dílu : nešlapej mi na ocas
    • Re: který díl je nejj ??

žádnej díl nešlapej mi na ocas neexistuje!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *10* *10*
      • Re: Re: který díl je nejj ??

to se pletes existuje *5*
        • terezah2o

Re: Re: Re: který díl je nejj ??

existuje:-)
    • denulka4

Re: který díl je nejj ??

mě se líbí:rybí chřipka nebo jak se to jmenuje..jak se emma řízne o ten korál...trochu napínaví ale stejně se mi asi líbí nejvíc....nebo taky zamilovaní
      • nespesna

Re: Re: který díl je nejj ??

ten je hnusný *9*
  • Jetix a H2O

Ahojky lidičky, můžet mi někdo říct jak na Jetixu beží H20. Vím, že vždy od 11 dopolko a pak večer od 5. Ale nějak jsem to nepochitli, pač dopolko se nedívím a jen odpolko, teď tam běžej díly jak je Charlo mořská panna, no a o víkendu tam je zase něcojiného. Vysvětlíte mi to někdo díkes. *3*
    • Re: Jetix a H2O

opakuji dily treba 2.serie kdy je charlotta morskou pannou a pak jine z dalsi serie.v urcitou hodinu- dily pokracujou.je to pro ty co nestihaji se divat za sebou tak to opakuji *3*
    • nia

Re: Jetix a H2O

Ja ti to vysvetlim :D Normalne Po-PA jde o 11:00 pak 17:05 a pak 20:05 a pres vikend jde o 11:00 pak 16:40 a pak myslim ze taky 20:05 to uz newim =) doufam ze sem ti pomohla ak chces koukni se na jeztix.cz dej si program vyber ktorej chces den a mas tam program =) jinak srry za moji cestinu jsem slovenka =))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit