Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannahh2o

Kdo má rád hannah montana a h2o stačí přidat vodu koukni na můj blog:http://mhannahcmiley.blog.cz/
    • Re: hannahh2o

http://www.allsubs.org/movie-traile r/H2O+Just+Add+Water+Season+4+The+M ovie+Trailer/LAFEDIKfSPk#comments to je odkaz traier h20 film 4 season
      • Re: Re: hannahh2o

TO NENÍ SKUTEČNÝ TRAILER NA FILM. JE TO POUZE FANMADE! FILM SE ZATÍM NEPŘIPRAVUJE!!!!!
  • Hrozně se mi to líbí byla bych ráda kdyby natočili i 4.sérii super seriál *14* *14* *14* *14* *4* *5* *1* *14* *14* *14* *14* ale náhoudou jak tu někteří píšete že Emma byla lepší nebo co mě se to líbilo taky s Bellou prostě je to super seriál *14* *14* *14* *14*
  • 222222

jako od září budou dávat jenom 2 díly deně,už jeto zas jako dřív když začínal disney cannel *9*
    • Re: 222222

Taky me to štve,,od zaří jen dva díly..a ja kvuli škole budu stíhat jen jeden v 5...a v 9 vecer nedavají..no bída *9* *8* *4* *9*
    • Re: 222222

No,boužel to opadá,doufejme že se rejža zmatoří,a natočí závěrečnou serii :-) ..ono to je dany taky tím,ze na televizy od zaří moc lidí nekouká..hlamne dopoledne atd *3*
  • 1-tata-1

huli

jedna je drogovo zavisla na mariske *5*
    • Re: huli

jojo phoebe
    • nikolka karlovska

ahoj puzu ti dat imejl??, a bi smesi pohli psat teda jestli mas imejl? ne bo libko???? ahoj a pozdravuj holki *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
      • Jo muzes kolik ti je let?
      • Re: nikolka karlovska

hele kdyz neumis psat tak bud radsi sticha!!!! *8* *8* *8* *8*
  • JSME PRVNÍ!

Oficiálne je potvrzeno že jsme jeden z prvních státu, ktere budou vysilat H2O treti serii! uz 19.9. na Disney Channelodvisilaji prvni TRI dily treti serie!!
    • alusqa99

Re: JSME PRVNÍ!

vážně?? To je fakticky supéééééééééééééééé ééééééééééééééééé
  • 3.serie

H2O je nejj ale štve mě že tam nebude Emma-Claire. Ash bude naivní jako neight (no bezva) Zane se rozejde s Rikki(nebo naopak).Bella je mořská panna(siréna) dlouho umí zmrazit vodu.Lewis bude čelit hurikánu.
    PS: zemře Lewis a bude charlotte mořská panna *5* *5* *9*
    • alusqa99

Re: 3.serie

Přesně co s toho Ashe udělají to bude něco! jo a ten lewis neumře pak se tam vrátí a Emma taky! (aspoň že tak)
    • martinaset001

Re: 3.serie

Lewis nezemře v posledních dílech tam bude ..
  • h2o

Mocinky mě mrzí,že už v h2o nebude dál hrát
    Emma.! *9* *9*
    • kkirstenn

RE: h2o

Ahoj...hele kdo se vám nejvíce líbí s H2O stačí přidat vodu??? Mě Cleo(Phoebe Tonkin) a možná i trochu Emma(Claire Holt)
      *4* *4* Ahoj a písněte!!!
      • tony9

Re: RE: h2o

Ahoj, mně připadne nejlepší Cleo. Jo a jakej díl z dosavadních 2. sérií je váš nejoblíbenější? *4*
      • Re: RE: h2o

mne Rikki (Cariba Heine) *3* *8* *14* *8* *4* *13* *5* *10* *1* *1* *1* *1* *14* *9* *3* *14* *14* *14* *3* *14* *14*
      • avril-nely

Re: RE: h2o

mě se líbí Cleo a Rikki :......---D *4* *14* *3*
  • kdo?

kdo hraje misto claire holt emu?...a je viic rad nez dve?
    )
    • rikki-rikkishenqa

Re: kdo?

Emmu nebude hrát nikdo,odjede s rodiči (ehm,teď si nevzpomenu kam...),a třetí mořská panna bude Bella -Indiana Evans.
    • Re: kdo?

Emmu nikdo, ta odjíždí z Gold Coast s rodiči.. Místo ní se objeví Bella. :)
      A víc řad zatím není
      • Re: Re: kdo?

a jak viis ze se objevi bella misto nii?...kdyz neni viic rad,to se to nataci?
  • nejfanynka

Bella

a nechápete jak to v tom serialu bude jakoby vysvětlený, proč už tam není Emma ale Bella?
    • Re: Bella

ve 3 řadě seriálu H2O se emma odstěhuje a do onoho města kde byli jen 3 mořské panny se přištěhuje další číslo 4 ..vlastně 3 porotže emma se odstěhuje ... a Bella je jakoby náhrada ... *7*
    • Re: Bella

oni to vysvětlí tak, že se odstěhovala s rodinou
      • nejfanynka

Re: Re: Bella

jo díky, ale já myslela jak vysvětlej, že Bella je taky mořská panna-blbě jsem to napsala
        • Re: Re: Re: Bella

ona se stala mořskou panou když měla 7 nebo 9 let... jak, tak to nevím
          • alusqa99

Re: Re: Re: Re: Bella

No přesně, ale to je divný že by bylo ještě jedno místo ná kterém se dá stát mořskou pannou?! No a nebo třeba byla na Makku to sem vážně zvědavá
  • H2o třetí série

Info o třetí sérii:
    Cleo a Rikki čelí poslednímu roku na střední škole bez Emmy, která opustila město se svojí rodinou, ale jsou si jisté svým věděním o tajemství Maka a jejich schopnostech.

Ale když Will- kvalifikovaný odborník- odhalí novou jeskyni na Maku, on nevědomky rozpoutá znovu sílu, že otočí vodu proti nim. Naštěstí pro ně se seznámí s novou mořskou pannou Bellou, která přinese novou energii do skupiny. Patrně oni potřebují její pomoc, protože Zane se zlomeným srdcem kvůli Rikki, která se s ním rozešla, je připraven zneužít tajemství o Maku a zničit vše pokud ho holky nezastaví.
    • Re: H2o třetí série

super takze zane se nerozejde s rikki kvuly belle ale rikki s nim a pak ho bella sbaly a zabrani prozrazeni tajemstvi o makku!? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit