-
prosba
prosím nevítě někdo o stránce, kde bych se mohla podívat na díly h2o.... *8* prosím -
-
Re: prosba
no kdyz si najedes na seznam tak do vyhledavace v seznamu napis cinema world a tam jsou seriali na ktere jsi vzpomenes -
Ahoj tak díly 1-2 série můžeš schlédnout na www.youtube.com anebo na www.taxu.cz
A jestli se chceš kouknout na 3. sérii ta ja na to právě teď koukám na youtube ale anglicky tak jestli máš zájem tak *3* H2O Season 3 Episode 1 Part 1 High Quality *3* -
YOUTUBE.COM
a zadej tam H2o díly cz
nebo takněco
oki
-
-
H2O
Ta Charlotte je ale vlezlá jak se vnucuje Luisovi jo a mohly by natočit nějaký specialní díl který by se natáčel uplně někde jinde a né pořád na Maku. *5* *16* -
-
Re: H2O
Jo máš pravdu..Charlote je poradne vlezla
a Luis se pise Lewis
a nevím proc nekde jinde nez na Maku...to teda fakt nechapu ..proc??!!!
-
-
awojky
awoj lidii je to super serial ale kde se na nej vy koukate diky -
-
Re: awojky
na Jetixu, ale tam se zasekli na tom dílu, když byl uplněk a stanovali na Maku *9*
-
-
mořské panny nejsou já viděla tam jak se to natáčelo že mají vyhrnuté ocasy
-
nové díly
kdy bude na Jetix 3.série? -
-
Re: nové díly
v záží 2009 *3* *1* -
Re: nové díly
niekedy v mAJi teraz budu to reklamovat ale v maji to bude 100 pro. *14* *4* *5* *5* *3* -
-
Re: Re: nové díly
Zalez, slováku zasranej. Nemáš na českých stránkách, co dělat
-
-
-
help
hele jak se jmenujou ty australský stánky h2o ?? já tam jednou byla ale tet to nemužu najit ..... www. ????? *7* *9* -
-
Re: help
já taky ne *9* -
Re: help
http://justaddwater.com.au
-
-
gIRL kLUb H2o'!!!!!!!!!
AhojíQ..hey moc bych si přála mít kámošky jako v H2o!!!!!!!!!!!! nezaložíme klub h2o? jako kámošky? -
-
Re: gIRL kLUb H2o'!!!!!!!!!
super nápad a kolik ti je? -
-
Re: Re: gIRL kLUb H2o'!!!!!!!!!
je mi 11,bude 12 -
-
Re: Re: Re: gIRL kLUb H2o'!!!!!!!!!
a to si jako budete hrat na morsky panny
-
-
-
-
nikolo jak sto udelala a jaka si riki emma cleo napis
-
super...
Už jste viděli tu supéér reklamu na Disney channelu na h2o? Je uplně supér *14* -
kde?
nevíte kde bych mohla skouknou h2o 3 sérii? ae s českýma titulkama...prosím *7* -
-
Re: kde?
kromě na disney channelu prosím -
-
Re: Re: kde?
budou je dávat na youtube.cz/h2oserie3
česky *3* -
-
dilylyly
prosim posli my ty dily ze 3 serie na email
-
-