Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h2o

mam je desne rada nejlepsi serial hannah montana ujde ale h2o je lepsiiii *14* *14* *14* *4* *3* *4*
  • moc se mi liby Ricky a Cleo *14*
  • a co to bě Belo.Budem se kamarádit
    *2* *2* *2* *2*
  • H2O tenhle rok v ČR? NE!

Oficiálně potvrzeno, že třetí série H2O na českým Disney Channelu nebude tenhle rok. Pro ty co nevěří, nech si stáhnou program.
    • Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!

No nevim Ale zkuste se podivat 2.11 v 11:50 na disney chanel pac v programu pisou H2O těsně nad vodou *1* *3*
      A vebovky disney chanelu jsou na ... nic tam neni jen hry
      • Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!

*7*myslíš že to je 3.série?tk já se teda mrknú mnoim.. *5*
      • Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!

ten dil "Tesne nad vodou" byl vlastne spojen z nekterych dilu, takze sem mel a porad mam pravdu! tenhle rok na CZ disney channel H2O 3.serie nebude
      • alusqa99

Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!

Jo přesně je to na nic a třeba h2o bude já už jsem viděla 2 díly h2o Krokodýlí slzy a Jungle Run.Jinak taky musím říct že s mě to docela líbí už jvůli tomu že tam je Cleo a Rikki a Lewis. No jako Emma mi tam strááááááááášně moooooooc chybí je mě po ní smutno. Ta Bella se pořád k ním vtírá a není scénka kde by byla cleo s Rikki samy. No akorát na začátku byli spolu, ale to Bellu neznali. Jinak aouhlasým na stránkách Disney channelu to je na nic! Ty hry mě už nebavijou! A žádný novinky nic ZLATEJ JETIX! *9*
        • Re: Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!

prvni dil se nejmenuje Krokodily slzy!!
          • Re: Re: Re: Re: H2O tenhle rok v ČR? NE!

*7* A jkto víš? *1*
  • alusqa99

h2o 3. série UŽ JSEM VUDĚLA!

Takže sem se teď na to dodívala PODLE TOHO JAK PSALI ŽE EMMA BUDE V 1 DÍLU TAK TAM EMMA VŮBEC NEBYLA A JUCE NET NEBOLI DŽUS BAR SE JMENUJE RIKKI´S. HUDVA JE UPLNĚ STEJNÁ AKORÁT UVODNÍ ZNĚLKU ZPÍVÁ INDIANA EVANS COŽ JE TA NOVÁ BELLA. NA ZAČÁTKU HOLKY NĚCO MLUVILY O EMMĚ ASI ŽE JE JÍM PO NÍ SMUTNO A PAK JIM PSALA SMS.BELLA MÁ MOC UDĚLAT HMOTU NEBO CO TO JE BYLO TO NA KONCI ONA JÍM TO UKAZOVALA A LEWIS NA TO ŠAHAL.ASI TAK V ÚŮLCE SE TO DOZVĚDÍ ŽE JE BELLA TAKY MOŘSKÁ PANNA. NO MYSLÍM ŽE TO BYLO DOCELA DOBRÝ TEN 1 DÍL NA TO JAK SEM MYSLELAŽE TO BUDE ZKAŽENÝ JÁ TEDA MUSÍM ŘÍST ŽE SE MĚ TO MOOOC LÍBYLI JEŠTĚ ČESKEJ DABING A JE TO SUPER. A JEŠTĚ JSEM SLYŠELA AJI BIG BEN, PROTOŽE TO NĚKDO V ANGLII NAHRÁVAL ASI Z TV ALE JINAK NA TO ŽE TO JE NATOČENÝ KAMEROU DOCELA DOBRÁ KAVILTA *14* *14* *14*
    • Re: h2o 3. série UŽ JSEM VUDĚLA!

Bella je tak hrozná
      • Re: Re: h2o 3. série UŽ JSEM VUDĚLA!

ty taky
  • terrousek97

H2o is Love

Ahojky všichni!! *14* H2o je upe super seriál myslím, že se všem líbí!! Mě se asi nejvíc líbí Emma *3* Nwm proč ale je to tak *1* Mno kdo se chce juknout na můj blog o H2o tak ať se jukne sem: www.h2o--EmmaCleoaRikki.blog.cz mám celkem malou návštěvnost tak byla bych ráda kdyby to někdo navšťívil!! Papapa
  • H2o,těsně nad vodou

Ahoooj...Heleďte teď dávaji na Disney channel ňáký díly H2o,těsně nad vodou....Ale dávaji to ve všední dny vždy od jedenácti ale já to ještě neviděla páč jsem ve škole...Nevíte plsky jestli to jsou ňáký nový díly bo co to je????Díky vám mociny *14*
    • Re: H2o,těsně nad vodou

tak na disney channel sice davaji H2O ale jen 1dil za cely den a to jeste 1serii a to od 11:50 hodin....a co se tyce 3 serie tak tu se asi na disney channelu nikdy nedockame bohuzel

je tam ta nova hnusna holka
      bleeeeee *9*
      • Re: Re: H2o,těsně nad vodou

presne me to hrozne sere to je hrozna pica, Ema byla o mnoho lepsi *10* *16* *5* je zabiju prosim at se vrati

no bych chtela videt teby ty kurvo vykrachana *13*

jaka hnusna *14* cccccccccccccccccccooooooooooooooo

*9*Nnn...já jsem nemocná..a dneska jsem se na to koukala..a nejsou to nový...díly jsou furt ty starý *16*Si myslim že budou až na nový rok *14*
  • 77nikola77

h20

chtela bych se zeptat jestli Indiana co nahradila Claire hraje jakoby novou morskou panu a nebo hraje emmu gilbert moc prosim o odpoved.kuju *4*
  • avril-nely

tééším see

jééé já se táák moc těším nA 3.SÉRII
    nevíte kdy jí budou dávat ?? já slyšela že až na 2 roky ale moc tumu nevěřím mon... *7*
    • Re: tééším see

no ted sem cetla ze uz v tomto roce v zari pokut ty holky co to tady pisou nekecaj cus

jj já ji žeru! *14* *14* *14*
      • Re: Re: tééším see

teda ty filmy :-D *1*

v květnu, ae to na australsých televizi TEN, kdy se to dostane k nám a nadabuje..to fakt nwm
    • rihannka

Re: tééším see

Já jsem už 3.sérii vyděla celou a stojí to za to... *3* *15* *15* *1*
      • Re: Re: tééším see

fakt a jaky tam sou dily
      • rihannka

Re: Re: tééším see

omlouvám se jeste jsem ji nevidela já jsem si to spletla s něčím jiným...ale určo se na ní těšim!!!! *9*
  • ahoj rikki jak se máš já se mám doobře já tě hraju v h2o stačí přidat vodu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit