Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..♥♥♥

tohle je ten nej serial který mohli stvořit ☺♥♥♥lowuju muck :o*
  • sisi

AJ JA MAM RADA h2o *3*
  • víte jak ? já jo

víte jak holky dokázali takhle dlouho mít otevřený oči pod vodou bez těch potapječských brejlí ?????? já jo ................ včera sem si od kamarádky pujčila witch styl a tam byli h2o a psali tam že si do očí kapali plnotučký mlíko ..... hustý co .. a mam tam i hezu plakát h2o
    • Re: víte jak ? já jo

taky jsem měla witch styl když tam bylo h2o *1* *1*
  • H2o

Mě moc baví h2o je to super!!!!To s tím mlékem je hustý!!! *1* *3* *15*
  • ko

zane

nechci urazit lidi co maji radi Zane,ale ted se zacina projevovat jako peknej idiot napr.jak rekl Rikki ze kdyz ho opusti taze rekne vsem o jejich tajemstvi.Nechapu to! *9* Jinak Cleo je moje nej pstava a moc se mi libi jeji mobil
    • Re: zane

pls co to ma cleo za mobil???ten modry ve 3. serii? *4*
    • Re: zane

ale Zane se ji pak omluvil
  • h20

it is super serial strory and no česky psat taky umim sem rada ze mi dali parents ju nevim jak se to rekne česky no jmeno rikki ja sem s australie přesně ze sidni a h20 just add water kazdý day sorry ze pisu jak debil ale ucim se cesky davají kazdý den uz vim a je togood serial pa pa rikki ps zdravim z astralie may color waite ju *8* *9* *1*
    • Re: h20

kažký ví že nejsi z austálie
      *16* *1* *15* *1*
      • Re: Re: h20

Tak za prvé,na to že je rodilá Australanka,tak umí pěkně navazovat české věty na Anglické (na to že se teprve učí),začátečník okamžitě pochytá slova jako vůl a debil,mám takový pocit,že by možná ani neměla vědět,že něco takového existuje. Jo a mimochodem,jen nějaká ubohá holka co se vydává za Rikki by mohla napsat Sydney s měkkým a ještě s malým,nemluvně o tom že se to píše úplně jinak. Celkem překlep na to,že je to vaše hlavní měst. Můj ortel? Podvodník průhlednej jak sklo!!!!
        • Re: Re: Re: h20

no konečně někdo kdo má mozek
        • Re: Re: Re: h20

H2o je taak *14* *4* *14* *8* *15* *3*

Parents jsou česky rodiče

anglina - preklep, hej tolik chyb sem nevidela ani nepamatuju.....jako trapnééééééééééééééé éé

ty voe =D tovje angina děsná co z ní máš 4???? *15*

Really!!! Ricki, you must write! Please

Make o.s. heard Ricki please! Why you don't write?

Rikki was born in South Africa

Dobrej vtip :) nevím proč se vydáváte za holky ze seriálu... fakt trapas. *5*

co maš s tim emailem, tam ti nejde nic poslat. have you got other email??

rikki you are really rikki?? Can you give me your icq? super *4*
  • díl h2o

nejlepší díl je ten první takže proměna a úplně ten poslední kdy se stane sharllote normal. holkou *1* *1*
  • kristina08

h2o

Prosím vás lidičky h2o užý skončilo tím posledním dílem tou kometou??díky za odpoved a nevíte nahodou jestli budou opakovat zase od začatku 1.serii??díky
    • Re: h2o

Ano,tím dílem H2O skončilo je to napsané i o pár příspěvků níž. O opakování 1.série nic nevím, ale můžeš si ji stáhnout nebo zkouknout na netu.
  • h2o 4 or movie

Na jedné anglické stránce jsem četla. že má být h2o 4 a že se tam vrátí Emma. Tady, ale čtu , že to není jistý . Je to pravda nebo ne? Byl by super ten film *4* . h2o supéééér seriál *14* ale nejlepší byla 1 a 2 série 3 je taky hezká, ale už to není ono prostě není to jako dřív! *3*
    • Re: h2o 4 or movie

Ne 3 serie je posledni rika to sama phoebe toto je jeji facebook pro fanousky, rika to i jonathan m shiff, a film taky nebude
      tady ten jeji facebook: http://www.facebook.com/profile.php ?id=100001205899948 *3* *3* *14* *3*
      • Re: Re: h2o 4 or movie

tak mi vysvetli proc jonathan m shiff povedal na kanale zdf ze bude 4.seria alebo kinofilm
      • Re: Re: h2o 4 or movie

4 serie nebude, ale je natoceni film kde se emma vrati, odkaz na Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=LAFE DIKfSPk
  • No taaak

K těm vašim představam, neverim, ze si pises s Bellou a pro tu Bellu Anglicanku mam novinku, protoze h2o je AUSTRALSKY serial, takze Bella asi tezko bude z Anglie. Zadny ostrov Macco neni, dokonce v H2o z nataceni ukazovali, jak pripravuji takovy ostrov. O filmu toho zatim moc nvm, ale kdyby nejaky byl, bylo by to supeeer =) *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit