-
kouknete na muj blog
Ahoj,jestli chcete tak se muzete kouknout na muj blog www.p-tonkin.blog.cz je to blog pouze o H2O (hlavně o holkach) tak vas prosím navstivte muj blog a piste mi komenty co si myslite a co bych mela vylepsit a hlasujte do anket ..diiiki pls navstivte *3* *4* -
-
Re: kouknete na muj blog
A co Emma??
-
-
Emma
jo taky sem to slyšela *16* -
BG♥
Když se podíváte na mermaids.blog.cz tak ty fotky tam máte taky...tady ta fotogalerie je na nic... seženeš to na každým blogu -
-
Re: BG♥
Mno tak ted si rekla ze vas blog ma fotky na nic, protoze tyto fota mam za vaseho blogu...jen tam nejsou ty, ktere mate z jinym blogu (rikki.chadwick.xx.pl atd.)
-
-
Emma?????
Kde je Emma??ted je tam mysto ni njaka divna holka!!!!!?!??Emma byla lepší!!!! -
-
Re: Emma?????
*1* *1* *1* *1* *1* To jsi řekla moc hezky Bella to je ta nová holka je divná od pohledu a ty její písničky jsou vážně trapný! Hrozně mě vadí jak se s ní Cleo a Rikki skámošili nechci bý proti Rikki a Cleo ale připadá mi že teď mají jenom tu svou Bellu a na Emmu zapoměli schválně ať natočíjou pokračování a ať tam příde Emma to ybch chtěla bědět co by ta chudinká Bella dělala XD *15*
-
-
???
poc emma skoncila? -
-
Re: ???
Mám za to že je Emma těhotná. Psali to na netu! *3* -
-
Re: Re: ???
Jo no má mít mimčo ale už je má nebo né? Já už se h2o nevěnuju kdysi jsem měla blog no kdysi né ještě někdy v září ale potom mě to přestalo bavit protože tam nasadili tu Bellu! To už nění h2o co bývalo kokám se na ně jenom že tam je Cleo a Rikki no ještě Lewis ale jinak bych se na to nedívala!
-
-
Re: ???
Mám za to že je Emma těhotná. Psali to na netu! *3*
-
-
Hra
Čauwec -
Emma!
Taky mě štve, že už tam Emma není, jo a jak jsi napsala, že je Bella hezčí, tak víš tady o to nejde..byli větší kámošky..Bella je jinačí než ony..ona k nim prostě nepatří, ale pořád se na ten seriál dá koukat :-) I když je mi smutno po Emmě, *3* -
pls bude aj dalsia seria
zdravim chcel by som sa opitat ci budu aj dalsie diely po 2 serii mislim tym ze to konci pri ze odcaruju Sarlote schopnosti a finish a to je uz fakt konec alebo to bude pokracovat? -
H2o sešit
Ahoj mám sešit s článkama s H2o pordám ho za 50kč(25 počtovný+25kč sešit) jestlibyste měli zájem pošlu foto sešitu *4* můj mail:lucibus-buffy@seznam.cz *14* *5* -
Písnička ?
Nevíte jak se jmenuje pisnicka popr od koho je v díle jestli si pamatujete kdy luis pomohl Clio chystat vyrocni oslavu na ostrove mako ze jsou rok panamy a riki a ema zrovna sedeli v baru a divali se na zane s byronem jak hrajou kulecnik diki za odpoved :) -
-
Re: Písnička ?
Asi vim jakou myslis neni to tota ?
http://www.youtube.com/watch?v=M ijXBHWy_-c&feature=related ale nvm jak se menuje -
-
Re: Re: Písnička ?
Jj tj ona tak kdyby nekdo vedel meno pls napiste mi ho sem diki. -
-
Re: Re: Re: Písnička ?
Už sem to našla kdo by chtel je od
Kate Alexa-Another Now -
-
Re: Re: Re: Re: Písnička ?
Tu pesnicku uz pocuvam dlouho je SUPR!!
-
-