-
joo bude aj 3 seria :)
Jak som si behal po nete tak som nasiel informacie o 3 serii a uvodnu znelku k 3 serii http://www.youtube.com/watch?v=MtXk L7huLqw&feature=related :) -
-
Re: joo bude aj 3 seria :)
super jdu se tam podivat.. *4* -
-
je tu clio
ahoj
-
-
-
3 serie
Chtel bych se vas zeptat jestli nekdo z vas umi anglicky a chtel by mi pomoct udelat titulky na 3 serii az vyjde(v lednu 2009) tak at se ozve na email BSopik@seznam.cz prosim, potrebuju nekoho. -
nikola
vi ste blbí všichni co tady píšete hnusně vo H2O voni jsou nejlepší,to vám řeknu všem kdo tady naně nadává a hnusně naně píše,a vůbec kolik vám je,když ste tak chytrý ste fakt pitomí kdo jim nadává,náhodou sou nejhesčí a líbí se mi ema,klio,riky a ta nová holka bela,a mimochodom jestli si myslíte že ste frajeři a frajerky co tady tak hnusně píšou vonich tak sou paka,to vám řeknu kdo sem nou souhlasí at mi tady napíše a vodhodnotímě ale já si myslím že asi všichni protože mám pravdu. *1* *3* *14* *7* *14* *13* *13* *13* *13* -
co?
to mi jak chcete říct že Lewis bude zase s tou krávou Charlottou???? *9* -
-
Re: co?
no hele asi chvilku spolu budou ale po oslave se ozejdou -
Re: co?
jj je to hrozneeee... ale podla niektorych zdrojov sa vraj Claire/Emma vrati a vsetko sa vrati spat aj ich chalani... =) dufam ze to bude tak
-
-
ash
nevíte jak se jmenuje ash z h2o? díky! já to nikdy nestihnu přečíst!!!!!!!!! -
h2o stačí přidat vodu
ash se jmenuje craig horner *1* *1* *16* *5* -
ryky
nevite jak se jmenuje ryky. *7* -
-
Re: ryky
cariba heine cus *14* -
-
Re: Re: ryky
jo a kdyz tak se to pise Rikki *8*
-
-
Cariba Heine!!!! -
Cariba heine
-
-
h2o stačí přidat vodu
hej lidi fakt už tam ema nebude? a jestli nebude už to nebude ono možná *9* *5* -
ivure
H2o stačí přidat vodu mě baví. *15* -
3. série je nejwííc
Ahoj na Disney chanell kouká moje 10-ti letá ségra a když sem viděla H2O začala sem se dívat s ní. Tenhle seriál mě zaujal, ale podle mě je 3.série nejepší. A Bellu mám radši než Emmu, i když sem jí taky měla ráda. Nejwíc je tam, ale stejně Lewis xD. 3. série by měla bejt poslední, ale je fakt nejlepší. Sou tam hezký písničky, zajímavější děj a tak. Prostě best...